kendine dürüst olmak böyle bişey:))İşte benBen rahatça gezmek, tozmak sevişmek istiyorum yemiyor bebekle uğraşmak
başlığınız bile kışkırtıcı olmuş, ben sizide çok iyi niyetli göremedim malesef....
Ne yazıyım isterdin söyle degistireyim. Ilginc olsun diye yazdim iste kacinci sayfada cevaplamissin bi bak bakalim.
Objektif insanlar yazsın o zaman hic ugrasamicam vala halim yok onceki konulari okuyup laf sokanlara. Sorarsa dan dun soyleyebilirim belki ama ondan fikir isteyen yoktu. Velhasılı şu an ben fikirleri merak ettiğim için objektif olanlar, dan dun yazabilir.
Sizi hakli buldum, evet herkes anne olmak istemeyebilir. Bence annelik içgüdüsüne sahip olmayıp da çocuk yapmak bencillik. Belki iyi yetiştiremeyeceksiniz, ilgilenemeyeceksiniz.sırf başkalarının (eş akraba) gönlü olsun diye dünyaya bir çocuk getirmek ilk önce o çocuğa haksızlık olur. İyi demişsiniz. İnsan yeni tanıştığı birine bu sekil bi cesaretle laf sokmaya çalışmamalı . haddini bilmeyen biri çıkmış karşınıza .Artık hiçbir şeye şaşırmam derken biri çıkıyor gene şaşırtıyor. Kadın grubuyla oturuyorduk. Tanımadığım 40ına gelmek üzere olan benden tahminen 5 yaş büyük bir kadın var. İlk kez görüyorum herhangi bir zitlasmam da olmadi. Ben dedim ki anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun. Bir arkadaş yaa öyle düşünme anne olunca anlarsın klişelerini sıraladı. Ben de umarım olmam, allah isteyenlere versin dedim. Tanımadığım kadın ise "umarım senin gibi bencil insanlara vermez zaten"dedi. İnsanlardaki lüzumsuz özgüven ve cürete hayranım. Bu kadın olduğu sürece beni çağırmayın dedim ve kalktım.
Bu ne ya anne olmak istememek bencillik mi öyle mi geliyor size de çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?