Anne olmanın yaşı var mıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için.aslında düşündümde çok haklısınız.çocuk sadece kucağına alıp sevmekten ibaret deil.ama ne bileyim cahillik mi merak mı...size bişey sormak istiyrm nasıl bi korunma yöntemi seçmeliyim?2ay doğum kontrol hapı kullandım ve 2kilo aldm.şimdi bıraktım.eşim korunsa hamile kalırmıyım?

ben 9 aylık evliyken bebek sahibi oldum simdi kızım için canımı veririm o kadar cok seviyorum ama buna ragmen evlendikten sonra 2 yıl beklemeli diye düşünüyorum evliliğin oturması için cocuk olduktan sonra degil esinize kendinize bile vakit ayıramıyorsunuz

20 yaşındayım 1 sene 2 aylık evliyim çocuk istiyoruz haliyle ama sorunlar bende tedaviye başlıcam 4 gün sonra dua edin benim için arkadaşım inş... gönlüne göre olur! tabiki bebek sahibi olmak büyük sorumluluk ama dünyanın en güzel duygusu olduğuna eminim ve bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmmm

ben 21 yaşında anne oldum.
çokk erken buluyorum şimdi.
çocuğun sorumluluğu çok ağırdır.yaşın çok küçük.

ne acelen var.tadını çıkar evliliğinin

hangi tata yaf biz istiyoruz valla eminim bebişimiz olsa daha iyi olacak görümcemin çocuğunu sevdiği zaman eşimi kıskanıyorum kendi çocuğunu sevsin dayanamıyorum artık

ya bende 18 yaşındayım bu yıl evlenmeyi düşünüyoruz sizce erken mi sevgilimle aramda 10 yaş var bilmiyorum onu çok seviyorum bi yandan evlenmek istiyorum bir yandan da evliliğin sorumluluklarından korkuyorum

ben 28 yaşındayım ve hala aklımın ucundan geçmiyor çocuk.
ben daha cocugum:))
ama şimdi böyle diyorum sonrada keşke yapsaydım beklemeseydim dermiyim
diye düşünmüyor değilim kafamçokkarıştı

sevgili arkadaşım bence 18 yaş evlilik için abartıldığı kadar erken bi yaş değil.ama evleniceğin kişiye bağlı bu birazda. eğer karşındaki insan seni evlilikten soğutacak kapasitedeyse 30 yaşındada yapar bunu.bence sadece duygularından emin olup olmadğnıa karar ver.iş hakkında hayırlısı olur

anne olmanın yası yok elbette..
ama anne adayının buna hazır olması gerekıyor maddı ve manevı her acıdan..
cocuk cok buyuk bır sorumluluk..
hayatınız yasam tarzınız oncelıklerınız ve daha bır cok sey cocukla beraber sekıl degıstırıyor..
bence evlılıgınızın tadını cıkarın..

bır jınekologa danısmalısın canım..yerimseniben
elbettekı esın korunursa gebe kalamazsın..
tabıı %100 guven saglamıyor hıcbır korunma yontemı bunu da unutmamak lazım..şakkıdı
dedıgım gıbı bır jınekologla gorus o senı yonlendırecektır tatlım...

yurdaer26262 arkadaşım bence evlenmek için çokta küçük bir yaş değil 18 yaş.Ama arkadaşımızında dediği gibi karşındaki insanın sana tavrı bakış açısı önemli yaşça senden çok büyük bence anlaşmanız zor olacaktır!..Eşimle aramda 5 yaş var benimde mutlaka sorunlar oluyor ama erkeğin olgunluk dereceside önemli seninle bir mi bilirsin bayanlar daha erken olgunlaşırlar...Aradaki yaş farkını düşün derim ben sana göre o çok büyük bence.. Yanlış anlama tabiki bu benim görüşüm umarım mutlu olursun! herşey gönlünce olsun güzelim!...

anne olmanın yaşı vardır..
henüz 19 yaşındasın ve henüz hayatının baharındasın..
bence erken arkadaşım.. acele etme..
ne kadar bilinçli olursan, o kadar sağlıklı bir nesil yetiştirirsin..

ne olur henüz çocuğun yoksa, doğum kontruol haplarından kullanma canım...
benim görümcemin bu yüzden bebeği olmuyor..

30 yasında anne oldum...

hayatımı keske gerı götursem de 19umda 20ımde anne olsam..

ama kararı sen vereceksın yasamadan karar vermek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…