Dert yapmamak elde değil.Dua da zaten olmazsa olmaz ımdir6 yıllık evliyiz . .
Senin kadar umutsuz değilim . .
Rabbim hayırlısıysa verir . .
Dert etme , duâ et . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert yapmamak elde değil.Dua da zaten olmazsa olmaz ımdir6 yıllık evliyiz . .
Senin kadar umutsuz değilim . .
Rabbim hayırlısıysa verir . .
Dert etme , duâ et . .
Aşılama yapmiyim mi asilama toplam 2.500 tüp bebek 6.000 durumum yok bu ay aşılama yapmayıp ikibay içinde parayı toplayıp tüp bebeğe mi geceyimBukadar acele ettiğiniz için.
Çnkü aşılamada hamile kalma şansınız,normal ilişki ile hamile kalma şansınızla hemen hemen birbirine çok yakıdır.tüp bebekte şans yüksektir.tabiki en doğrusunu doktorunuz ve siz bilirsiniz.bu sadece benim fikrim.
Cnm sence bu değerler e Gore aşılama mı yapayım.yoksa direk tüp bebek mi.Asilama .2500 tüp bebek 6.000 ama tüp bebek iki ay sonra yapabilirimTsh biraz düşük onu genel cerrahi bölümüne giderek sorabilirsin.Ama diğerleri normal Aşılama için eşinin değerleri de önemli hiç baktırdı mı eşin kendisi için.
Pelin benim durumum yok aşılama ücreti,2.500 tüp beebk 6.000 sizce ben hangisi yapayım tüp bebej yapmam için ikibay beklemem lazım şuan Sadece aşılama ücreti var bndeSen hayal kırıklığına uğradığın için istemiyorum diyorsun, ama sabırlı ve dirayetli ol , inşallah olur , neden olmasın, Allah büyük, inşallah nasip eder, bol dua et
Elalemi de takma , onlar der de der , sürekli herşeye karışır, Boşuna dememişler milletin ağzı torba değilki büzesin diye, herşeye bi yorumu vardır onların, hiç takma, senin elinde olan bişey değil bu, sen elinden geleni yap gerisini Allah'a havale et. İnşallah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım
Değeri normal aralıkta ama alt sınıra yakın sanırım.Yine de normal bütün değerler stres yapıyorsun ondan olabilir.Yeterince vitamin alabiliyor musun sağlıklı beslenebiliyor musun bu da önemli.TSH guatr mi gittim orda sorun yoktu eşim de sıkıntı yok
Evet sesleniyorum ama stres yok yapıyorum dediniz için bn gittim devlet hastahanesine temiz çıktı . şimdi bn direk tüp bebek mi yapayım yoksa aşılama mı yardımcı olsanDeğeri normal aralıkta ama alt sınıra yakın sanırım.Yine de normal bütün değerler stres yapıyorsun ondan olabilir.Yeterince vitamin alabiliyor musun sağlıklı beslenebiliyor musun bu da önemli.
Cnm beslenmem düzensiz ama ne zaman yattagim ne zaman uyuduğum belli değil ama tum vitaminler i alıyorum değerlerde vitamin eksikliği mi var lütfen ya bana söyler misinizEvet sesleniyorum ama stres yok yapıyorum dediniz için bn gittim devlet hastahanesine temiz çıktı . şimdi bn direk tüp bebek mi yapayım yoksa aşılama mı yardımcı olsan
Ben aşılama istiyordum doktorum normal olduğu halde değerleriniz aşılama maddi manevi yorar sizi dedi tüp bebek en mantıklısı dedi çünkü aşılama ya 4 bin falan verecektik toplam yol parası falan tutmazsa o para ziyan olacaktı en iyisi tüp bebek dedik şimdi para biriktiriyorum bende.Temmuzda düşünüyorum o zamana kadar da kendiliğinden olur mu diye bekliyorum.Tüp bebek şansı daha fazla.Cnm sence bu değerler e Gore aşılama mı yapayım.yoksa direk tüp bebek mi.Asilama .2500 tüp bebek 6.000 ama tüp bebek iki ay sonra yapabilirim
Normal değerlerin ileri boyutta bir pko değil sanırım genetik annende de vardır büyük ihtimalle.Aşılamaya para vermediysen direk tüp bebeğe yönel bence de.Çok parası olan aşılama tüp dener tabi ama hem akışına bırakıp tüp bebek deneseniz daha uygun olur.Cnm beslenmem düzensiz ama ne zaman yattagim ne zaman uyuduğum belli değil ama tum vitaminler i alıyorum değerlerde vitamin eksikliği mi var lütfen ya bana söyler misiniz
Dert yapmamak elde değil.Dua da zaten olmazsa olmaz ımdir
Canım bunu ben bilemem.Aşılama yapmiyim mi asilama toplam 2.500 tüp bebek 6.000 durumum yok bu ay aşılama yapmayıp ikibay içinde parayı toplayıp tüp bebeğe mi geceyim
canımmm inan seni tanımıyorum ama okurken ağladım. birbirimize dua edelim bu sıkıntımız sonn bulsun.. bende ailemin olmadığı bi şehirdeyim. kv kp onlarda istiyo hatta kv sürekli bebek görünce kndinden geçio şu duayı okuyom bu duayı et şunu ye bunu iç dio iyi niyetli biliorum ama afedersnz ama batıyo bazenn iatediğimi biliyolar ama böle yaparak beni strese sokuolarBu bayram da ailemin yanına memlete gitmedim .ilk defa bi bayram ailem olmadan geçir dim .kaynanam kayın peder im geldiler.Bayram sabahı uyandim ve yatak ta ağladım ailemin cok izlemiş tim ilk defa bi bayram sessiz sakin geçti benim için . Gidip kahvaltı hazirladim.ellerini öptüm ama on larin beni öpmesi içten değildi .Eşim uyandı bayramlastik .Sonra bayramın ilk günü kahvaltı da çocuktan gebe bahsettiler . Şimdi bebek olsaydı gezerdik evin neşesi olurdu falan da filan .Bende koşarak odaya gittim ve saatlerce ağladım Ogün o kadar çaresiz dim ki .sonra eşim gedik ne oldu niye ağlıyor Sun annem Babam iyi niyet ten söylediler .Bnde dedik söyleyecek bugünü mu buldular .Ne annem ne babam yok bu bayram girmeme de izin vermedi n dedim .çocuk konusu doğru değil dedim böyle iste
Çekildim canm sorun yok ama tüp bebek tedavisi görürken farkettik ki eşimdede morfoloji sorunu var.... hemde 0. yani karı koca farklı sebeblerimiz var.Allah büyük.derdi veren dermanıda verir inşallahMrb çok üzüldüm sizin adınıza peki neden tutmadı rahîm filmi çektiniz mi
Ohhh tam kıvama gelmissin şimdi tutar :) Ben Tüp Bebek yaptırdım.Soylene soylene gidiyordum tuttuHerkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
İnanın anlamadım ben hiçbir şeyOhhh tam kıvama gelmissin şimdi tutar :) Ben Tüp Bebek yaptırdım.Soylene soylene gidiyordum tuttuStres olmiyor ,umursamiyorsun ondan galiba.
Nasıl davranmak gerekir hemn belli ediyorum kendi mi ama benSenin canını sıkmak için yapıyorlar yaşın daha ufak 23 ... Artık teknoloji ilerledi siz umudunuzu kaybetmeyin derim ve kimseye de belli etme kankussan da kızılcıkserbeti içiorum de enazndan Senin zaafını görünce laflarını saklamazlar cunku.
Vallahi yarın aşılama için gidiyorum adeti yim şuan iki aydır adet olmayi bekliyorum ama nedense gitmek gelmiyor içim den kafayı falan yediğimi dusunuyirm artık .Neden istemiyor um onu da bilmiş değilimOhhh tam kıvama gelmissin şimdi tutar :) Ben Tüp Bebek yaptırdım.Soylene soylene gidiyordum tuttuStres olmiyor ,umursamiyorsun ondan galiba.
Nasıl davranmak gerekir hemn belli ediyorum kendi mi ama ben