- 17 Nisan 2020
- 149
- 266
- 103
- Konu Sahibi Sutvekurabiye
Selam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipteyim. Ve ya bakmayı beceremez , ya çocuğuma yetemezsem korkunuz oldu muSelam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
Eşimle 8 senedir birlikteyiz. 2 yıldır da evliyiz. Son 10 aydır karar verdik. Benim için çok zor olmuştu. Korkutucu geliyordu. 4 seans aile terapistine gittik. Sonra karar verebildim. 10 aydır gebelik oluşmadı maalesef.Selam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
ahahaha konudan bağımsız vücut ölçülerimiz birebir aynıEşimle 8 senedir birlikteyiz. 2 yıldır da evliyiz. Son 10 aydır karar verdik. Benim için çok zor olmuştu. Korkutucu geliyordu. 4 seans aile terapistine gittik. Sonra karar verebildim. 10 aydır gebelik oluşmadı maalesef.
ahahaha konudan bağımsız vücut ölçülerimiz birebir aynı![]()
valla çok mantıklı.ben kendimi bildim bileli 54'ün üstüne çıkmadım. her gün egzersizde yapıyorum gebelikte çok lazım olacakkgebeliğe hazırlık sürecinde kilo verdim. Zaten bol bol alırım diye
![]()
Ben de hayatımda ilk kez 54 ü gördüm. Pandemi sağolsun. 2020 martta 47 kiloydum. 7 kilo aldım. Son iki kilo kaldı iştevalla çok mantıklı.ben kendimi bildim bileli 54'ün üstüne çıkmadım. her gün egzersizde yapıyorum gebelikte çok lazım olacakk![]()
evet pandemide yağlandıkBen de hayatımda ilk kez 54 ü gördüm. Pandemi sağolsun. 2020 martta 47 kiloydum. 7 kilo aldım. Son iki kilo kaldı işte![]()
evet pandemide yağlandık47 kilo da çok iyimiş hadi bakalımm
Yaş önemli bu durumda.
Kadının yaşı yirmilerde ise evliliğin oturmasini maddi durumu bekleme luxu var
Yaş 30 ve üzeri ise biraz daha acele etmek zorunda kalıyor eğer çocuk çok istiyorsa
Çocuk nasip işi.
Öyle karar verdim diye hemen olmuyor ben bunun çevredeki örneklerini çok gördüm
O yüzden hiç çocuk olmadan korunmayi tercih etmedim iyiki de etmemisim hemen olmadı zaten.
Şartlar eğer çok kötü değilse yada ayrılık gibi durumlarda (en kötüsunu düşünerek yazıyorum )bakabilecek maddi manevi güce sahipseniz yapabilirsiniz.
Anne baba iyi anlaşiyorlar ama maddi olanak hiç yoksa tabiki önce durumlarini duzeltsinler.
Bebek de birkez daha anladım para çok cok önemli.
Hastane bez mama oyuncak hersey asiri asiri pahali.
birinci evlilik yil donumunuzde uc aylik evli nasil oldu yahuAçıkçası kız kardeşim doğum yapana kadar aklımın köşesinde bebek fikri yoktu. Ama mini mini kızçe öyle etkiledi ki beni :) Yeğenim 40 günlüktü ben evlendiğim zaman. Evlendikten bir kaç ay sonra adetim gecikti ve hamileyim sandım. Çok heyecanlandım ve hamile olmadığımı anlayınca çok üzüldüm. O zaman anladım bebek istediğimi..
1. evlilik yıl dönümümde 3 aylık evliydim.
2. evlilik yıl dönümümde oğlum kucağımdaydı.
3. evlilik yıl dönümümde oğlum kucağımda kızım karnımdaydı.
4. evlilik yıl dönümümde hem oğlum hem kızım kucağımdaydı.
Sonrasında şükür karnım da boş, kucağımdan da indiler :))) Şu an kızım 3 yaşında. Oğlum ise Haziranda 5 yaşında olacak.