- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi Sutvekurabiye
bende öyle
Sanıyordum ki hemen olacak
Halbuki hiç sebep yokken hersey normalken bile olmuyor bazen
Evet şuan ben haldeyim işte.
Olmuyor nedenini bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle
Sanıyordum ki hemen olacak
Halbuki hiç sebep yokken hersey normalken bile olmuyor bazen
Kendini suclama nasipmis öyle de
Bilemezsin sonuçta
Kimisi ilk aydan hamile kalıyor
Vakti zamanı gelince olur insalalh
Eğer belirlenmiş bir sağlık sıkıntınız yoksa lütfen üzmeyin kendinizi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir yerde bütün şartlar uygun olsa bile sağlıklı bir gebelik ihtimali %30'dur diye okumuştum. Nerde okudum, doğru mu yanlış mı emin değilim ama ben çocuk isterken çok rahatlatmıştı beni. Akışına bırakmama yardımcı olmuştu.Evet şuan ben haldeyim işte.
Olmuyor nedenini bilmiyorum![]()
ama neden sorduğunu anlayamadım canım
Olmaz mı hiiiç. Özellikle gece uyurken çocuğu unuturum ben ağlar ağlar duymam derdim. Hiçte öyle olmuyormuş.Takipteyim. Ve ya bakmayı beceremez , ya çocuğuma yetemezsem korkunuz oldu mu![]()
bir neden yoksa olur 1-2 sene içindeEvet şuan ben haldeyim işte.
Olmuyor nedenini bilmiyorum![]()
Eğer belirlenmiş bir sağlık sıkıntınız yoksa lütfen üzmeyin kendinizi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir yerde bütün şartlar uygun olsa bile sağlıklı bir gebelik ihtimali %30'dur diye okumuştum. Nerde okudum, doğru mu yanlış mı emin değilim ama ben çocuk isterken çok rahatlatmıştı beni. Akışına bırakmama yardımcı olmuştu.
zayıfım ama spor yaptığım için vücudum fit duruyor şu an ağırlık vs kaldırmıyorum kardiyo ve kısa programlar yapıyorum .ağırlıkla çalışmaya başlayınca 54 55 kilo olsam daha iyi olur tabii kas ve sağlık açısındanYine de zayıf değil mi ?
bir neden yoksa olur 1-2 sene içinde
Onlar hiç böreğin şekerparenin tadına doyamamış kendilerine haksızlık yapmış insanlar, aksine onlara üzülmelisinBenden zayıf olan insanlara katlanamıyorum![]()
zayıfım ama spor yaptığım için vücudum fit duruyor şu an ağırlık vs kaldırmıyorum kardiyo ve kısa programlar yapıyorum .ağırlıkla çalışmaya başlayınca 54 55 kilo olsam daha iyi olur tabii kas ve sağlık açısından
O düşünmeme olayı çok zor. Gerçekten zor. Genelde insanlar inancını kaybettiğinde o düşünmeme mertebesine erişiyorlar :) Ama siz yine de üzmeyin kendinizi, elbet doğru zamanı vardır.Düşünmeyince oluyormuş zaten.
Ben ilk başlarda düşünmüyordum yalan değil ama sonraları olmayınca kafaya takar oldum.
Şimdi düşünmemek için kafamı kesip atasım var.
Onlar hiç böreğin şekerparenin tadına doyamamış kendilerine haksızlık yapmış insanlar, aksine onlara üzülmelisin![]()
![]()
O düşünmeme olayı çok zor. Gerçekten zor. Genelde insanlar inancını kaybettiğinde o düşünmeme mertebesine erişiyorlar :) Ama siz yine de üzmeyin kendinizi, elbet doğru zamanı vardır.
Yaşamayana hikaye geliyor aynen
Yani bu çok farklı bir şeymiş.
Yaşayan anlıyor cidden.
Zamanı gelsin artık olsun inşallah
evet katılıyorum 500-600 tl zaten aylık sadece bez masrafları tutuyor iyi bir marka kullanırsanız. oyuncak vs saymıyorum bileHastane bez mama oyuncak hersey asiri asiri pahali.
Yaşamayana hikaye geliyor aynen
Çok farklı bir his
Birde sorun yok diyorlar ya
Sorun olsa onu cozersin mesela
Sorun yoksa beklemek düşüyor