• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmaya karar vermek?

Evet şuan ben haldeyim işte.
Olmuyor nedenini bilmiyorum :KK43:
Eğer belirlenmiş bir sağlık sıkıntınız yoksa lütfen üzmeyin kendinizi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir yerde bütün şartlar uygun olsa bile sağlıklı bir gebelik ihtimali %30'dur diye okumuştum. Nerde okudum, doğru mu yanlış mı emin değilim ama ben çocuk isterken çok rahatlatmıştı beni. Akışına bırakmama yardımcı olmuştu.

Eğer belirlenmiş bir sağlık sıkıntınız yoksa lütfen üzmeyin kendinizi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir yerde bütün şartlar uygun olsa bile sağlıklı bir gebelik ihtimali %30'dur diye okumuştum. Nerde okudum, doğru mu yanlış mı emin değilim ama ben çocuk isterken çok rahatlatmıştı beni. Akışına bırakmama yardımcı olmuştu.

Düşünmeyince oluyormuş zaten.
Ben ilk başlarda düşünmüyordum yalan değil ama sonraları olmayınca kafaya takar oldum.
Şimdi düşünmemek için kafamı kesip atasım var.

zayıfım ama spor yaptığım için vücudum fit duruyor şu an ağırlık vs kaldırmıyorum kardiyo ve kısa programlar yapıyorum .ağırlıkla çalışmaya başlayınca 54 55 kilo olsam daha iyi olur tabii kas ve sağlık açısından

54-55 daha iyi ama 47 az.
Vücudun yağ tabakasına da ihtiyacı var.
Önemli olan denge de tutmak.

Çok zayıf olunca insan zaten hastalıklara karşı daha savunmasız oluyor.

Düşünmeyince oluyormuş zaten.
Ben ilk başlarda düşünmüyordum yalan değil ama sonraları olmayınca kafaya takar oldum.
Şimdi düşünmemek için kafamı kesip atasım var.
O düşünmeme olayı çok zor. Gerçekten zor. Genelde insanlar inancını kaybettiğinde o düşünmeme mertebesine erişiyorlar :) Ama siz yine de üzmeyin kendinizi, elbet doğru zamanı vardır.

Onlar hiç böreğin şekerparenin tadına doyamamış kendilerine haksızlık yapmış insanlar, aksine onlara üzülmelisin :KK70: 😝

Ya bazen deli gibi spor+diyet yapıyorum 2-3 kilo gidiyor.
Sonra diyorum ölümlü dünya ye gitsin :eğlence: :halay:

Şöyle baklavanın üstüne dondurma koyup yiyeceksin üffff

11 yıldır birlikteyiz 3 buçuk yıllık evliyiz. Aslında ilk zamanlar istemiyordum ama adet olunca çok üzüldüm yani 2. Aydan sonra düşünmeye başladık maddi manevi de hazırdık zaten çocuklara bayılırım eşimde öyle. Tedaviler beklemeler henüz nasip olmadı bizde gezdik eğlendik ama hep aklımızda

eşimle 8 yıldır birlikteydik 1,5 yıldır da evliyiz. Evliliğimin 6. ayında karar verdik artık ikimizde maddi ve manevi olarak buna hazırdık, istiyorduk. Ama hala nasip olmadı 1 yılı doldurduk bu yolda iyi ki erkenden başlamışım denemeye diyorum. Eşlerin karşılıklı hazır hissetmesi çok önemli bizim hiç şüphemiz yoktu o yüzden karar aşaması hızlı gelişti.

Yaşamayana hikaye geliyor aynen
Çok farklı bir his
Birde sorun yok diyorlar ya
Sorun olsa onu cozersin mesela
Sorun yoksa beklemek düşüyor

İşte insanı tüketen noktası o.
Bir sınav olsa mesela çalışırsın gece gündüz kazanırsın.
Alınacak bir şey olsa parasını biriktirirsin alırsın gibi gibi.

Öyle bir şey değil ama insan umutsuzluğa kapılıyor işte :/

Back
X