Anne olmaya karar vermek?

En az 1 sene geçmeden yapmayız diyordum. 1 seneden sonra da yavaş yavaş korunmayı bırakırız, zaten hemen olmaz dedim. Hemen oldu. 🤣 şimdi deli cesaretiymiş, çok erken yapmışız diyorum ama şu anda pandemi sebebiyle evde olmak da hamilelik için çok işime geldi açıkçası. Yaşlarımız 30+ zaten. 20lilerde olsak 4-5 sene beklerdik belki. Nasip işte, hayırlısı böyleymiş. 6 senedir birlikteyiz eşimle. 2 yıllık evliyiz.
Çokta güzel bir dönemde olmuş bence
Bende 29 da doğurmuş olacağım eğer yaptığım gibi olursa tabi bebek 🤷
Daha genç bebek yapanlara şaşırıyorum saygı duymakla beraber

Anlamadım birinci evlilik yıl dönümü demek 2018 temmuzda evlendiyseniz 2019 temmuz da 1.yil dönüm demek oluyor .
Nasıl üç aylık evli olmuş oluyorsunz ki öyleyken
Ay yok, 3 aylik hamileydim :)) duzenleyemedim de :))
Aralik 2014 te evlendim, ekim 2015 te hamile kaldim, haziran 2016 da oglum dogdu
Agustos 2017 de kizima hamile oldugumu ogrendim, nisan 2018 de de dogdu minik kizcem.

Sizin nişanlınız ablası ile yaşayacaktı yanlış mı hatırlıyorum ?

Selam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
Şu an salgından dolayı hazır hissetmek mümkün olmuyor sanırım 😟😟

eşimle 9-10 yıldır tanışıyoruz, 6 yıldır sevgili 2 yıldır evliyiz :-) benim annem ve anneannemin 9 yıl çocuğu olmadığı için ve maddi olarak sıkıntımız olmadığı için ben hep hemende olsa olursa olur kafasındaydım. 2 yıldır olmuyor. tedavi de gördüm ama sanırım kendiliğinden olmazsa 1 sene sonra filan tüp bebek düşünüyorum.

Selam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
36 yaşımda karar verdim....hormonal mi ne anlamadım, gec geldi bu istek.

Evlenirken 1 yıl düşünmem diyordum eşimde tamam diyordu en yakın arkadaşımızın yeni bebegi olmuştu 15gunluk evli iken bize geldiler ve eşim çok ısrar etti beklemeyelim olsun diye ben kesinlikle düşünmüyordum ama başımın etini yiyince tamam dedim onada hemen olmaz gözüyle baktım 1 ay içinde hamile kaldım maddi olarak çok sıkıntı çektik yani düğün borcumuz vardı çok sıkıntılı oldu ama ikinci bebeğimi ben kendim 3 yıl sonra istedim oda 7 ay sonra oldu smdi aralarında 4 yaş var bence doğru zaman maddi açıdan özellikle hazır oldugun zamandır bı şekilde bakımın üstesinden geliniyor ama kimse demesin yani bı bebeğin ne masrafı olur diye oluyor valla

Evlenirken 1 yıl düşünmem diyordum eşimde tamam diyordu en yakın arkadaşımızın yeni bebegi olmuştu 15gunluk evli iken bize geldiler ve eşim çok ısrar etti beklemeyelim olsun diye ben kesinlikle düşünmüyordum ama başımın etini yiyince tamam dedim onada hemen olmaz gözüyle baktım 1 ay içinde hamile kaldım maddi olarak çok sıkıntı çektik yani düğün borcumuz vardı çok sıkıntılı oldu ama ikinci bebeğimi ben kendim 3 yıl sonra istedim oda 7 ay sonra oldu smdi aralarında 4 yaş var bence doğru zaman maddi açıdan özellikle hazır oldugun zamandır bı şekilde bakımın üstesinden geliniyor ama kimse demesin yani bı bebeğin ne masrafı olur diye oluyor valla
Vede sabırlıysak degılmı
Ben 26 yasımdaydım cok korkuyordum
Bakarmıyım bakamazmıyım
Bızım bır dusuk olmustu
Sonra 7 yıl hamıle kalamadım
Ben artık 30 lu yaslara gelmıstım ve bayaga olgun bırıydım
Bır gun hamıle oldugımu ogrendık ve cok mutlu olmustuk..artık hazırdık ..esımde bende
Tez canlı degıldım sabırlıydım guzel bakmısdık bebegımıze

Eşimle nerdeyse 7 yıldır birlikteyiz, son 2 yıldır evliyiz. Evliliğimizin 9. ayında karar verdik, çalışmaların 8. ayında hamile kaldım. 2. evlilik yıldönümümüzde kızım 12 günlüktü ❤️ eşim 35 inde baba oldu, ben de 32 yaşımda anne oldum.

2 seneyi geçkin evliydik. maddi manevi bir sorunumuz yoktu. yani bir dürtü oluşuyor insanda bebeğimiz olsun artık diye sanırım. ilk önce eşim istediğini söylemişti. sanırım 3 ya da 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. ama...

pandemi ben 3 aylıkken patlamıştı ve pandemide hamile olmasaydım kesinlikle ertelerdim bebek işini. tüm hamileliğim ve anneliğim evde 4 duvar arasında geçti. doğru düzgün hamilelik fotoğrafım yok bile. kızım 7 buçuk aylık onunla da doğru düzgün fotoğrafım yok mesela. bu konuda iyi düşünmek gerekir.

bir de zorlandığım zamanlarda acaba biraz daha ertelese miydim diyorum mesela ama bu benle alakalı biraz da. rahatıma keyfime çok düşkün biriyim hele ki uyku. keyifli uzun bir uyku için neler vermem mesela şu an 😂😂

Takipteyim. Ve ya bakmayı beceremez , ya çocuğuma yetemezsem korkunuz oldu mu🤔
Ben 9 aylık evliyim. 30 yaşındayım yaşım ilerledikçe çocuk sahibi olmak zor olur diye istiyorum. Kariyerim yok şuan, çalışmıyorum işte yok zaten.. Şu yaştan sonra hem kariyer hem çocuk aynı anda yapmam gerek. Zaten kariyer anlamında çok geride kaldım. Benimle birlikte işe başlayanlar aldı yürüdü ben bir kpss bir özel sektör daldan dala atlarken ortada kaldım :)) artık kpss düşünmüyorum bari güzel çekirdek bir ailem olsun.. inşallah Allah herkese gönlüne göre versin.

7 aylık evliydim. Bebeklere aşıktım coook iyi anlaşır saatlerce oyun oynar bebek bakımı bana çok güzel gelirdi. Yaşım 28 di 30 olmadan anne olmak istiyordum. Ama erkenmis biraz daha evliliğimin tadını çıkarıp tatile gidip eşimle vakit geçirmem lazımmış. Pişman mıyım aslaa bunalımda ve hayattan bıkmış mıyım evet ikinci çocuk istiyor muyum evet gündüzleri bunaldım deyip geceleri bebeğimi ozledim diyor muyum evet😂😂

Back
X