Anne olmayı kafaya takmadan olmuyor

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Ne zaman anne olu cam acaba olabilecek miyim ne zormus yaa kafaya takmaktan yoruldum ne zaman takmicam olursa olur diyorum sonra kendimi hamile kalanlarin yazılarında buluyorum.; ( ozel den yazın lütfen uzun uzun dertleselim

Son düzenleme:
Ovulasyon testi ile takip edip deneyin derim.

Ne zaman anne olu cam acaba olabilecek miyim ne zormus yaa kafaya takmaktan yoruldum ne zaman takmicam olursa olur diyorum sonra kendimi hamile kalanlarin yazılarında buluyorum.; (
Bende senin gibiyim valla takmamayı düsünmemeyi bi türlü beceremiyorum yolunu bulursan banada deyiver :)

Ne kadarlık evlisiniz ? Ve yaptığınız tedavi oldu mu?

Siz denedinizmi basarilimi
Ben henüz bebek düşünmüyorum. Fakat çok kişinin hamile kalmak için bu yola başvurup sonuç aldığını okudum. Bebek düşündüğümde ilk yapacagim şey bu yöntemi denemek. Zihinsel olarak da kişinin kendini hazirlayacagini düşünüyorum yumurtlama doneminde. Deneyin derim, kaybiniz olmaz.

Rabbim hayirlisini nasip etsun cnm sorunları hallettiysen bebekte bu ay gelir Rabbimin izniyle insallah
Inşallah canm inşallah rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kontrole gidince belli olcak bakalım;)

Back
X