- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Ne kadarlık evlisiniz ? Ve yaptığınız tedavi oldu mu?[/klomen veiğne tedavisioldum başarısız 1 buçuk yıllık evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlık evlisiniz ? Ve yaptığınız tedavi oldu mu?[/klomen veiğne tedavisioldum başarısız 1 buçuk yıllık evliyim
Iyi hoş dediniz de dört duvar arasında napalir ki. Vala o kadar stresli ortamdayım ki düşünmesem bile düşündürenler var. Çocuğunu Allah bağışlasın eksikliğini göstermesin insTek çözümünüz bir meşguliyet
Yani kafanız o kadar yoğun olmalı ki düşünemeyin bu konuyu
Hatta beden olarak da yorulun ki görev gibi sevişmeyin vücudunuz Zaman'ını size iletir zaten
Bu arada tüp bebeğim var olmuyorsa da düşünüp yıpranmak yerine tedaviye odaklanın ama o esnada da kafa başka şeylerle meşgul olsun
Yumurtlama takibi yaptıkça stres yükseliyor ben tavsiye etmiyorumSiz denedinizmi basarilimi
Iyi hoş dediniz de dört duvar arasında napalir ki. Vala o kadar stresli ortamdayım ki düşünmesem bile düşündürenler var. Çocuğunu Allah bağışlasın eksikliğini göstermesin ins
Amin saol canım.Dört duvar arasında kalmayın
Gidin dışarıda dolaşın iş bulun gönüllü olun ya da ille evde olacaksanız dizi film vs izleyin
Ne bileyim yemekteyiz izleyin vs ama başka konularla ilgilenin
Bir de o çevrenizi takmayın çocuk sorana istemiyoruz deyin yeni evlisiniz daha acelesi yok ki
3 yıl hiç denemedim bile çocuk yapmayı bu garip değil
Kimseyle derdinizi paylaşmayın zira anında kullanır insanlar bam telinize basarlar
Sorduklarında istemiyorum daha erken vs deyin ki hamile olduğunuzu duyunca şaşırırlar
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Amin inşallah canım sağolDört duvar arasında kalmayın
Gidin dışarıda dolaşın iş bulun gönüllü olun ya da ille evde olacaksanız dizi film vs izleyin
Ne bileyim yemekteyiz izleyin vs ama başka konularla ilgilenin
Bir de o çevrenizi takmayın çocuk sorana istemiyoruz deyin yeni evlisiniz daha acelesi yok ki
3 yıl hiç denemedim bile çocuk yapmayı bu garip değil
Kimseyle derdinizi paylaşmayın zira anında kullanır insanlar bam telinize basarlar
Sorduklarında istemiyorum daha erken vs deyin ki hamile olduğunuzu duyunca şaşırırlar
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım