- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
- Konu Sahibi __karamel__
-
Yarın sabah mı yapayım Kızlar isteyim gittim öğle arasında test aldım çok komik yaa halimçıkar çıkar geç bile kalmışsın :) yarın sabah haberdar et bizi.
Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Yarın sabah mı yapayım Kızlar isteyim gittim öğle arasında test aldım çok komik yaa halim
Kaç gün geçti adetin den cimcime
doğru diyosun.. beklemedeyiz...Belki stres vs bi sebeple gecikme olmuştur tarih şaşmıştır. Bi kaç gün daha bekle bakalım. İkisinden biri gelir nasılsa
ayy yap gitsin canım yaa. 4gün geçmiş zaten varsa silikde olsa çıkar. aiiiiyyy bizi de haberdar et yaparsann :)Geçen ay da yaptım negatif çıkınca çok canım sıkıldı. Gene öyle olur diye korktum erken diye ilk gebeliğim olacak çok heyecanlym idrar in hangi zaman da olması önemli mı peki bazı ları ilk idrar la yapın diyor
evet evet haber bekliyoruz :)ayy yap gitsin canım yaa. 4gün geçmiş zaten varsa silikde olsa çıkar. aiiiiyyy bizi de haberdar et yaparsann :)
Kızlar negatifevet evet haber bekliyoruz :)
hafta sonuna kadar için içini yer, bence kan ver bir de. ayrıca gün içinde yapınca negatif çıkabiliyor.Ama niye gecikmem oldu ki hiç olmazdı hafta sonu tekrar deneyecegim benim umudum var çünkü bi garip vucudm
çok zor 1 süreç cimcime. gerçekten yıpratıcı, ama sıkma tatlı canını, sen yine de bi doktora görün bence. idrar tahlilleri doğruyu göstermiyebiliyo. kaldı ki gebelik yoksa bile adetinin gecikmesi için bir neden varsa o da çıkar ortaya.kızlar ben hala hastalanmadım bgün 3. gün ve sabah test yaptım negatif. psikolojim bozuldu ya
hayır bi yandan diyorum insanlar aylarca uğraşıyo bunun için. kazayla olması düşük ihtimal. ama ateşim hala 36.8 lerde. ne göğüs ne kasık ağrısı hiçbirşey yok. bi yandan da olur mu olmaz mı diye abuk subuk ruh hallerine soktum kendimi. şimdi olmazsa üzülcem galibaa
biz bebek için çalışmadığımız halde planlı olmadığı halde ben böyle oldum. Rabbim uğraşanlara sabır versin.. tez zamanda kucaklarına alsınlar inşaallahh
çok zor 1 süreç cimcime. gerçekten yıpratıcı, ama sıkma tatlı canını, sen yine de bi doktora görün bence. idrar tahlilleri doğruyu göstermiyebiliyo. kaldı ki gebelik yoksa bile adetinin gecikmesi için bir neden varsa o da çıkar ortaya.
Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Dun 2 damla pembe su gibi geldi yada afedersin ic camasirim koyu bi renkti belki kahve rengidir ama pembeye benziyodu gece de cok az pede gelmiz ama silik bi sekilde bugun de az önce baktim islaklik vardi hem islaklik hemde 1damlacik acik kahverengi geldi adet agrilarim vardi sabah ama suan oda kalmadi bi kac gun sonra test yaparim canim hayal kirikligina ugramak istemiyorumÜmitlendirmek istemem ama galiba hamilesin :)
Bir iki gün daha böyle geçerse emin olabiliriz galiba :))
Ben yarın sabah bi test yap derim
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Dun 2 damla pembe su gibi geldi yada afedersin ic camasirim koyu bi renkti belki kahve rengidir ama pembeye benziyodu gece de cok az pede gelmiz ama silik bi sekilde bugun de az önce baktim islaklik vardi hem islaklik hemde 1damlacik acik kahverengi geldi adet agrilarim vardi sabah ama suan oda kalmadi bi kac gun sonra test yaparim canim hayal kirikligina ugramak istemiyorum
Canim suan afedersin ama vajinam da islaklik ve yumusaklik var ne bileyim sanki daha yumusak oldu acaba seninkide boylemiydi? Ya cok umutlandim bos cikarsa bilmiyorum dedigin gibi rabbim bilir en iyisini hayirlisi olsun :) bu arada cevabin ickn cok sagolBi çok arkadaş adet döneminde yerleşme kanaması yaşamış. Ben yaşamadım mesela..
Üstüste üç gece rüya görünce adetim bi gün gecikmişken test yapmış öğrenmiştim..
Belirtiler herkeste farklı oluyo, üstüne adet gören de var, o ay adet olmayıp hamile de olmayan da var,.
O yüzden haklısın bir kaç gün geçsin en iyisi..
Adet kanaman gelmezse test yapmayı bi düşün bence :)
Ve ne olursa olsun asma yüzünü..
Herşey en hayırlı zamanda oluyo inan ..
Canim suan afedersin ama vajinam da islaklik ve yumusaklik var ne bileyim sanki daha yumusak oldu acaba seninkide boylemiydi? Ya cok umutlandim bos cikarsa bilmiyorum dedigin gibi rabbim bilir en iyisini hayirlisi olsun :) bu arada cevabin ickn cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?