Anne Ölümü

figen1903

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
92
19
298
Merhaba arkadaşlar 2 şubatta annemi melegimi kaybettim.Hayatta en çok korktuğum şeydi onu kaybetmek .Annemin dört çocuğu vardı .Hepimizi okuttu .Okuduğumuz zaman içinde annemin desteğini sonuna kadar görmüştük .Encok beni sevdiğini söylemişti . Çok dua ederdi bana hep yanındaydım .Çok özlüyorum çok .Artık hicbirseyin önemi kalmadı gibi .Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaslar nasıl ayakta duracağım ben nasıl ? Hergun telefonuna mesajlar gönderiyorum .Evine gidip eşyalarını kokluyorum .Çok aciymis çok .Ona dua okurmusunuz Arkadaşlar .Çok uzun yazdım kusura bakmayın.

Bu acının birtarifi yok .2013 ye babamı kaybettim ama ozaman annem vardı ve o çok güçlüydü çok.

Ya kiyamam sana ben. Inan benimde en cok korktugum sey, agzima bile almaya korkuyorum. Sana ve annecigine tum iyi dileklerimi tüm dualarimi gönderiyorum en içten. Eger bana ismini söylemek istersen onun adina bir yasin de okuyabilirim canim arkadasim. Rabbim acını hafifletsin, sizi cennetinde kavustursun inşallah

Ben de martta annemi kaybettim hemde doğum günümde . Çok üzüldüm yıkıldım.Bir daha toparlanamam sanıyordum ama hayat devam ediyor . Hamileyken böyle bir şey yaşamak ayrıca sarstı beni ama ayakta durmaya çalışıyorum hala alışamadım 3.5 ay oldu . Beni hayata kızım ve doğacak oğlum bağlıyor. Hayatın akışına kendini kaptırıyorsun hayat devam ediyor bir şekilde . Ama bir an oluyor o ilk gün yaşadığın acıyı tekrar yaşıyorsun. Yani demek o ki sanırım hiç geçmiyor acı ama alışıyorsun bir şekilde .

Bir şey yazamadım Allah rahmet eylesin, size de sabır diliyorum. Tabii ki dua ederim

mekanı cennet olsun. bende canım annemi 6 şubatta kaybettim annem benım en yakın arkadasımdı herseyımdı . bi anda kahser oldugnu ve son evre oldugunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı doktor elden bısey gelmez dedi ve annemin hiç bişeyi yok tu çok sağlıklıydı herşey covid sonrası oldu çok zor günler geçirdim geçiriyorum da 1.5 sene oldu dün gibi bu acının tarifi yok babam yoğun bakıma girdi annemin vefatından sonra üstüne ayrı üzüntü şükür şuan iyi tutunacak tek dalım eşim ve babam acı asla geçmiyor sadece alışıyorsun

Hergun ağlıyorum hergun çok büyük bir acı artık.Bana sen benim sansimsin derdi .Yanıyorum acidina Cook .Annemin ismi Şükran Görçün

Benimde en büyük korkum annemi kaybetmek çok zor büyümüşüm ben annem hep sırtında götürmüş beni o zaman zıhıyelerine hastane nerde... Şimdi ona evlatlık yapabilmek adına her daim yanında olmaya çalışıyorum el bebek gül bebek bakmak istiyorum düşüncesi bile nefesimi kesiyor bazen fanii dünyada olduğumuz acı gerçeği çarpıyor yüzüme... Rabbim hayatta olanlara sağlıklı yaşam kaybetmişlerimize ise gani gani rahmet etsin ne olursa olsun onlar bizim ölümsüz meleklerimiz

Hergun ağlıyorum hergun çok büyük bir acı artık.Bana sen benim sansimsin derdi .Yanıyorum acidina Cook .Annemin ismi Şükran Görçün
öyle bi duruma geldim ki ağlamak isitiyorum ağlayamıyorum derdımı anlatamıyorum bi zaman sonra ağlayamıyorsun göz yaşları içine akıyor bol dua et kuzum rabbim içine ferahlık anneciğine rahmet versin

Başınız sağolsun .Sabırlar dilerim.

Allah sabır versin size, mekanı cennet olsun annenizin
2.5 yıl olacak annemi kaybedeli.
İlk yıl bende çok zorlanmıştım.
Sizin şuan en zor zamanlarınız.
Bir yıldan sonra kabullenebildim.
O tarifsiz acı azalmaya başladı.
Ama öyle bir an geliyor ya neden yanımda değil.
Keşke burda olsa da anlatsam.
Keşke torunlarını görseydi dediğim çok oluyor durup dururken ağlıyorum mesela neden yok sesini özledim diye.
Aslında tam olarak geçmiyor sadece o büyük acıyı daha az hissetmeye başlıyorsun.

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah tüm kayıplarımızın.

Allahım büyük sabırlar versin inşallah arkadaşım.

öyle bi duruma geldim ki ağlamak isitiyorum ağlayamıyorum derdımı anlatamıyorum bi zaman sonra ağlayamıyorsun göz yaşları içine akıyor bol dua et kuzum rabbim içine ferahlık anneciğine rahmet versin
Evet hergun ama hergun dua ediyorum .Mekanı cennet olsun melegimin .Okadar güzeldi ki gencliginde .Yaş aldıkça da hep çok güzeldi .Hep severdim yüzünü .Bütün herşeyin birlikte yaptık.Eski evimiz dönüşümünü heycanla bekledi .mobilyalar aldık .tertemiz evine yerleştirdim .Ama 7 sene bile oturmadı meleğim.

Sabırlar diliyorum .Kizimin mezuniyetine götürecektim nasip olmadı.

Başınız sağolsun .sabırlar diliyorum.

güçlü dur durmak zorundasın annende böyle olmasını isterdi onlar hep kalbimizin en güzel köşesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…