- 9 Temmuz 2023
- 162
- 119
- 23
- 26
çok normal benimde her saniye aklımda yaşamadıgımız hayallerimiz aklıma geliyor içim acıyor nişanım düğünüm annemsiz oldu içimdeki acının tarifi yok kına bile yapmadım kayınvalidem eğlence düzenlemişti kına yakmıstıEvet olmalıyım ama biranda onu düşünürken buluyorum kendimi.
Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.05.02.2021 de ben annemi kaybettim. Gerçekten çok zor acı.Merhaba arkadaşlar 2 şubatta annemi melegimi kaybettim.Hayatta en çok korktuğum şeydi onu kaybetmek .Annemin dört çocuğu vardı .Hepimizi okuttu .Okuduğumuz zaman içinde annemin desteğini sonuna kadar görmüştük .Encok beni sevdiğini söylemişti . Çok dua ederdi bana hep yanındaydım .Çok özlüyorum çok .Artık hicbirseyin önemi kalmadı gibi .Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaslar nasıl ayakta duracağım ben nasıl ? Hergun telefonuna mesajlar gönderiyorum .Evine gidip eşyalarını kokluyorum .Çok aciymis çok .Ona dua okurmusunuz Arkadaşlar .Çok uzun yazdım kusura bakmayın.
Merhaba arkadaşlar 2 şubatta annemi melegimi kaybettim.Hayatta en çok korktuğum şeydi onu kaybetmek .Annemin dört çocuğu vardı .Hepimizi okuttu .Okuduğumuz zaman içinde annemin desteğini sonuna kadar görmüştük .Encok beni sevdiğini söylemişti . Çok dua ederdi bana hep yanındaydım .Çok özlüyorum çok .Artık hicbirseyin önemi kalmadı gibi .Benim gibi bu acıyı yaşayan arkadaslar nasıl ayakta duracağım ben nasıl ? Hergun telefonuna mesajlar gönderiyorum .Evine gidip eşyalarını kokluyorum .Çok aciymis çok .Ona dua okurmusunuz Arkadaşlar .Çok uzun yazdım kusura bakmayın.
Ne yaptılar?Yaşama sevincimi kaybettim.Arkadaslar Annemi 2 Şubatta kaybettikten sonra çok zor günler geçiriyorum .
Sadece kayıp değil iki erkek kardeş ve kız kardeşin yaptıkları daha acı.
Annne babanız daha yaşarken onlara vererek hata etmişler. Toprakları bol olsun ama yapmamaları lazımmış. Mahkemeden sonuç alırsınız umarım.Ben yazlığa Annem yaşarken bile gidemezdim .Zaten anahtarı bile yok .Beni telefonda tehdit ediyor başka yolu yok diye.
Biz iki kardesiz .Babam ölmeden önce yazlığı iki erkek kardeşe yaptı .Oturdukları ev ve bir arsa vardı .Annem arsayı da küçük erkek kardeşe ev almak için satmış .Şimdi Annemin oturduğu eve göz diktiler satalım diye büyük rezalet çıkarttılar .Sırf erkek oldukları icin herşeye hakları olduğunu düşünüyorlar ve kız kardeş de onlara katıldı.
Ben de tek çarem evin satılmasını önlemek için yazlığa satılmazlık koydurmak için mahkemeye verdim iki erkek kardeşi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?