Anne olunca anlarsın dedin dedin,anne oldum anlamıyorum hala

Hmm kızı annenede bırakamıyosun tabı
Allah yardımcın olsun
Çok önemli bi sporu varya. Zehraya sen bak olmaz,gel yanımda dur sohbet ederiz olmaz,babam gelsin olmaz. Başıma ağrı soktu çok üzüyor beni gerçekten. Ben sorun sevmeyen biriyim. Bişey böyle mi olmuş olmasa daha iyiymiş ama artık yapacak bişey yok nokta bitti benim hayat felsefem bu. Yoruyor çok beni
ya kızım çok değerli ama istiyorki sorumluluk onda olmasın. Babam emekli olmadan önce Zonguldakda görevliydi. Eşim her ay mutlaka aldı beni kızımı götürdü sadece akşam yemeği yiyip dönmeye bile olsa gittik onlar Mutlu olsun diye. Ama annemin bu kadar memnuniyetsiz olması beni üzüyor çok

Ya annem çok faal kadındır yurt içi yurt dışı geziler,vakıflar falan. Tamam ama bi hafta altı üstü. Annem dedem vefat ettiğinden beri böyle. Çok huysuz

ne anneler var ya..benim cefakar anamm yeryuzundeki siginagim en yakin arjadasim dert ortagim yaa. dur bi annemi arayim.
Ya annemle çok iyi anlaşırız normalde. Sinema,kuaför,alışveriş,seyahat,tatil,dışarıda kahve içme vesaire herşeyi beraber yaparız. Ama bi anda bi huysuzluğu tutar. 3 senedir böyle dedem vefatından beri bende alttan alıyorum sonucta o yıllarca bana baktı anne o. Ama benimde çok yoruyor bazen

Ah ah bi kere daha içim acıdı . Benim ailem senin anlattıklarının çeyreğini yapmamıştır. Ama sonuç konuşmuyorlar . Eşine çok yansıtma olanları bahane bul

Ah ah bi kere daha içim acıdı . Benim ailem senin anlattıklarının çeyreğini yapmamıştır. Ama sonuç konuşmuyorlar . Eşine çok yansıtma olanları bahane bul
Ben eşime asla yansıtmam zaten de işim kötüsü annem kendisi direk eşime konuşulur Zaten inşallah yine arayıp bişi demezler ona derdim o

Annen her konuda böyle biri bence..
Biraz gergin bir insan..
Konu ayırımı yapmana gerek yok. Karakter meselesi.

E kv gelsin o zaman madem oz annen gibi
Kızım 2 yaşında be aşırı hareketli. Evdeki tüm eşyalar odaların ortasına toplandı naylonla kapatıldı. Ben mutfakta sandalyede bekliyorum. P yüzden kızıma kv evinde bakıyor. Annem kızıma da bakmıyor sabahtan akşama kadar. Evet kızım bakılması zor bi çocuk annemde seker hastası sürekli kendini iyi hissetmiyor o yüzden öyle bi talepte Zaten bulunmadım. Kızıma annem baksa kv seve seve gelir onun iş yapma hastalığı var zaten ona iş olsun

Annen her konuda böyle biri bence..
Biraz gergin bir insan..
Konu ayırımı yapmana gerek yok. Karakter meselesi.
Aslında 3 sene önce dedem vefat edince huysuzluğu bu derece yükseldi çok üzülüyorum Çünkü çok değerli. Aslında huysuzluğu tutmadığı Zaman'lar çok eğlencelidir.

Aslında 3 sene önce dedem vefat edince huysuzluğu bu derece yükseldi çok üzülüyorum Çünkü çok değerli. Aslında huysuzluğu tutmadığı Zaman'lar çok eğlencelidir.
ama özünde sinirli bir insan bence.
En azından anlattığın kadarıyla karakter tahlilini bu şekilde yapıyorum.

Anladim. Ustalar da emek iscisi sana bi zararlari olmaz cok da rahatsizsan gunduz yemeklerini ver kvye gec. Bi ev insaati icin 3 aile ayaga kalkmasin cidden ya

neden sana gelmek zorunda ki
ben de olsam sen gel derdim kızıma sanırım
bezlerinizi kovanızı alır giderdiniz

Anladim. Ustalar da emek iscisi sana bi zararlari olmaz cok da rahatsizsan gunduz yemeklerini ver kvye gec. Bi ev insaati icin 3 aile ayaga kalkmasin cidden ya
Ya benim babam polis çok seyler görmüş duymuş sanırım o yüzden korkuyorlar. Ama ifade etme şekilleri çok çok yanlış. Olay sadece bu değil zaten genel olarak annemin tutumları. Ama önerinizi bi eşimle konuşayım bakayım bana mantıklı geldi

Annenin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum seker hastaligi sinir yapiyo tahammul dusuk oluyo sadece uslubu yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…