Anne olunca anlarsın dedin dedin,anne oldum anlamıyorum hala

Şimdi asude_bahar hanımın çözümünü eşime söyledim oda mantıklı buldu. Hatta iyi oldu bunu düşündüğün annelerin de içine sinmezdi belki dedi sanki Ada'mın içine doğdu

Annenin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum seker hastaligi sinir yapiyo tahammul dusuk oluyo sadece uslubu yanlis
Zaten kötü olsa umursamam ama giderek artan bi huysuzluk ve herkesin hayat telaşı var huzurumuz kaçacak sonunda korkuyorum bu Arada sizin çözüm mantıklı geldi ve kabul gördü sağolun :)

Konum için çözüm buldum yönetici hanımlar konuyu kapatabilirsiniz fazlalık olmasın ortada :) teşekkür ederim herkese

Baban emekliymiş madem arada gidip o yoklasın işçileri. Eğer bir manisi yoksa tabi.

yazını okumadım ama yazıdan sahsen bende o lafı asla anlamıyorum anne olunca anlarsın bana göre anne demek kızının her seyini kabul eden hep kızının yanında olan kızının mutlulugu icin herseyi yapandır benimki yapmadıgı icin bana o sözü dinleyemez

annenizde taam bir fena kayınvalide modeli var.
eşinizin saygısı maşallah ama

Annem aradiginda demeseydin kizim kvde. diye, şimdi içerde bakayim.öptüm falan de yalan parayla değil ya ben anneeme genelde yalan atıyorum çünkü aynı senin annne gibi benimki de hep kendi haklı hep salak ezik biz, ben hatta gorusmuyorum artık çünkü ne bana bir iyiliği oluyor ne bebegime ananelik yapıyor aama lafa geldi mi çan çan cenesi masalah durmaksizin konuşuyor hep ben haksızm ve konu olmasına sebep yok meraba anne naber aaa kaşın goxun oynadı senin salak kızım yine salaklik yaptın diye diye.. Neyse üzüldüm yine bahsedince, anlatma her şeyi annnene

Bencil wallaha başka lafım yok benim bak benim çocuğum oldu gel bi tas yemek pişir demi geliyor vık vık vık konuşuyor sadece mesela lavaboyu siliyor öyle bi hava atiyo ki bak lavaboyu böyle sil kocan laf der KV laf eder böyle pis olma pis kızım benim şaka yapacak orda bilelaf sokuyor , dert mi ararsın evet burda, anne dediğin yemem yapar yollar demi bebek mi var biraz bakar ama bizimkisi nasıl güzel oldum mu sacim böyle mi iyi. Benim üstüme giycek tsoetum yok param yok alamiyorum diyorum bana tsorr alsana ben alamiyorum veriyorum ustumdekileri bak diyorum ben çok eskitiyorum artık alamiyorum da aah yavrum ben alamiyorum ne ya ayağını elini bağlayanmi var benden gizli çıkıp geziyon kızım gel çocuğunu da alıp çıkalım hava alalım desene kendin gezcegine. Allah seni ne yapsın. Böyleleri dolu yani kuxum yalnız sen değilsin.

Evine gitmisim çocuğum yerlere yemekler dökmüş evetdokuyor ne var bunda KV laf etse tam sen kız annesisisn ama sevmediğini anladım ben uzak duruyorum bir aydır gorusmuyorum

Annesini kaybetmiş biri olarak değerini kaybedince anlarsınız lafını coookkk iyi anladım... ne olursa olsun anne babanızı kırmayın siz haklı olsanız bile... onların yeri asla dolmuyor

Canım annen sana resmen kaynanalık yapıyor bence eşin patlamadan sen annenle güzelce otur konuş bir çözüm bul

Benim annemde bugün doğum günüm gelmedi bana . Babam kardeşlerim geldi ama o gelmedi. Geçen bi hatamdan dolayo çok üstüme geldi ben zaten mahcubum üzüntülüyüm oda iyice azarladı bağırdı çağırdı bana tmm haklı ama kendini kötü hissedeb birinin üstünede gidilmez bu kadar bnde dayanamadım babamlada bölesin işte susmıyorsun ondan hep kavga ediosunız bağırıp çağırıyorsunuz çok uzatıosun dedim evimden çıkıp gitmişti bugünde gelmedi babası kutlasın demiş. Doğmayaydım daha iyiydi. Anlıorum seni o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…