- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Yok benim eşim cilde bilmez gerçekten odun neyse böyle siz anlatinca daha çok gıcık oldum eşime :)Acaba sezaryen doğum mu yaptın canım
Yada zor bir lohusalık mi gecirdin?Esin belki o yüzden yaklasmiyordur.erkekler kadınlarda anlayamadiklari şeylerden korkuyorlar bazen.lohusalik hamilelik adet falan.bir iki reddedince demek bir Problem var deyip teklif etmiyorlar sonra.
Bence esinizle açık açık konuşun.boyle böyle hissediyorum deyin.hamileykenkine bişey diyemem.biz de hamileyken bir sey yapmadik.oyle zorunlulugumuzda yoktu.korktuk bebege zarar veririz diye.bebegin 5 aylık galiba.hadi lohusalık alışma süreci falan 2 ayda ordan çık. Daha 3 ay olmuş sayılır.bence durumu toparlayabilirsiniz.bebeginizle aynı yatakta mi uyuyorsunuz o uyurken siz başka odaya geciverin.yok uyurken temizlik yemek mi yapıyorsunuz. Yapmayin kalsin esinizle ilgilenin.Bir öğün de kahvaltıyla geçiştirin.inanin çocukla da başka tatlı hayat her alanda.cinsellikte de.en güzel yerinde aglamalari, hele birde tekrar uyumak istemezse o zaman görün eşiniz deki bebekle ilgilenme potansiyelini
Evet bebek varken eskisi gibi sık ve rahat olmuyor.hele bir de eşler çalışıyorsa. Zaten hep yorgun oluyorsun.ama ilginiz belli etmek için eşinizin gönlünü almanız için çok büyük zamanlara gerek yok.biz bazen kuzusuma caktirmayacagiz diye birbirimizin yanından geçerken dokunmalar bakismalar cilveler randevulasmalar bir dakika gelseneler falan.bu bile yetiyor bazen.
Lütfen anne oldunuz diye kendinizden o tatlı anları eksik bırakmayın. Mutlu anne mutlu çocuktur.
Yok benim eşim cilde bilmez gerçekten odun neyse böyle siz anlatinca daha çok gıcık oldum eşime :)
Beşiğe koyayım dedim saat 1 oldu çocuk hala uyanık aglaya aglaya uyku kaçtı bende şans yok ki
Bu aya gireli çok olmadı sevismemeniz anormal değilKizlar ben de daha anne olamadim ama bende içime dökmek istiyorum iki yıllık evlilik var ilk aylar çok zor ilişki ye girdik çok zorlandim iki üç ay sonra kendime geldim bi ara iyi gidiyor du ilişki sonra bebis allalim stres başladı hamile kalamayinca stres e girdim bi zman sonra da görev gibi bildim zevk alamıyordum bebek istemesem hiç ilişkiye girmem herhalde bunu nasil yenebilirim çok kötüyüm ki ilişkiyi sevmiyorum diyebilirm hep isteksizlik le oluyor aslimda eşim i çok seviyorum eşim hiç eksik etmez benimle ilgilenmeyi artık bebek de olmayinca iyice saldim bu ay hiç ilişkiye girmedik gecen ayda hep ben reddettim öpüşme falan seviyorum ama ilişkide istesizlik var bende ne yapmalıyım kizlar bana bi yardım edin
Tamam da bu sorgulama için hayli geç kalmışsınız.Bende işin bu boyutlara gelmesinden korkup sorgulamaya başladım zaten
:))Bu aya gireli çok olmadı sevismemeniz anormal değil
İşte o zaman o bizim yanlisimiz oluyor sadece bu konu değil bir çok konuda okuduğum yorumlar doğrultusunda söylüyorum bunu. Benimkide öyle kokusu alıyor memeyi kapayinca göz açılıyor yanımda yatirmazsam ikimizinde uykusu sürekli bölünüyor ama böyle alistirdigim için sanırım benim suçum
hayır anormal değil, adamı reddetmişsin 2 kırılmış yine aynısı olcak diye korkuyodur. artık adımı senin atman gerekiyoOndan bekliyordum ama sorun olmuyordu çünkü yine düzenli bir şekilde birlikte oluyorduk o başlatmış oluyordu sadece. Hamilelik dönemini geçiyorum 5 aydan da 1 ay çıkarıyorum lohusa 4 ayda 2 kere bahsini süren kocada anormal değil mi
Subattan degil de ocaktan bahsetmek istemistim iki gun sonra adetim gelecek ona gore bahsetmek istemistimBu aya gireli çok olmadı sevismemeniz anormal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?