Anne olunca bitiyor mu?

40 imdan sonra fırsat bulamadım ilkten
Yani ben bu işi beceremiyorum demek ki benim çocuğum kimsenin dediği gibi tek yatmiyor tamam alistirdim ama başta da uyumuyordu o zaman kimse normal uyumaz bir süre sonra alışır bırak demedi hoş ağlayan coxuguda birakamazsin da . Kimse yoktu yanımda belki o yüzden yetisemedim hiçbir şeye. Bazen onu odaya davet edecekken bir bakıyorum yatağını açmış da yatmış bile salona bir şey demedim öyle zamanlarda oda memnun gibi duruyordu neden ben istiyorum diye gelsin ki bakalım kendi ne zaman gelmek isteyecek dedim bekledim hala bekliyorum çokta beklerim heralde bu gidişle. .

Aynı durum olabilir. Benim eşimde benim istememe fırsat vermeden kendi yaklaşırdı. Bende hamilelik dönemmi ve sonrası çok büyük bunalıma girdim. Bir çok neden aradım durdum. Kolay değildi o günler. Emin ol hamilelik ve sonrası 2.5 senede 2 kez birlikte olduk sonrası gelmemişti. Benimde cesaretim kırıldı, kendi içime döndüm.. Hep beni beğenmiyor sevmiyor diye düşündüm durdum. Ve eşim duygularını hiç paylaşmayı beceremez bende zamanla benzer oldum. Çok güçtü sankı konuşmak, bir gün bir tartışma yaşadık iş ile ilgili konu döndü dolaştı ilgisizligimizden çıktı. O anda söyledi bana şu emzirme durumun beni tiksindiriyor diye. O kadar şok oldumki hiç birşey diyemedim.. Bebeğim o zaman 1 yaşlarına yeni gelmek üzereydi. Sütten kesmekte istemiyordum. Ama eşimede haksızlık yaptığımı hep düşünür oldum. Sonunda 19 aya kadar emzirdim ve sütten kestikten sonra eski halimize döndük. Hiç umudum yoktu açıkcası çok sükür geride kaldı diyelim ama şuan 2. Çocuk için yine endise duyarım.. Düşünsene yine 2.5 sene allah göstermesin :))

:) Siz onu bir de babaannesinin evinde görün. Kural tanımaz, yemek yemez, uyku uyumaz, peşinden koşturur kadını.
Çünkü orada asla hayır denmedi, sistem oturtulmadı, ne isterse o oldu. :))
Ben en baştan taviz vermediğim için zorluk çekmedim belki de.
Siz de geç kalmış sayılmazsınız. 1 yıl sonra daha zor olacak.
Sistem oturtmak en zor çocukta bile en fazla 3-4 gün. Yeter ki anne sabırlı, tutarlı olsun.

Peki gaz sancısı olmadı mı hiç? Bizim deli gibi gazimiz var. Uykudan uyandiran cinsten :)

Evet bazen ne işim olur tövbe diyorum sonra ayıp değil günah değil diyorum
İşte Emzirirken cinsellikle ilgili bir hormon adı gitti aklımdan o eskisi gibi salgılanmıyor. Birde küçücük bebek bana muhtaç ya ben burdayken bişey olur gidip nasıl kucağıma alıcam diye düşünüyor insan. Zaten onlar da sanki anlıyor olay tam icraata girecek başlıyor viyak viyak :)

Ben bi kere gündüz uyurken uyandirdim o günün gecesinde hic uyumadi :)))

Peki gaz sancısı olmadı mı hiç? Bizim deli gibi gazimiz var. Uykudan uyandiran cinsten :)
Kolik mi? Benim oğlum kolik değildi.
Gaz sancısı elbette oldu. Fakat gaz çok uzun süren bir problem değil zaten.
Annenin bütün vaktini ve düzeni alt üst edecek bir sıkıntı haline gelmz en azından.
Ama kolikse bilemem. O konuda da deneyimli anneler yardımcı olur mutlaka.

Kolik mi? Benim oğlum kolik değildi.
Gaz sancısı elbette oldu. Fakat gaz çok uzun süren bir problem değil zaten.
Annenin bütün vaktini ve düzeni alt üst edecek bir sıkıntı haline gelmz en azından.
Ama kolikse bilemem. O konuda da deneyimli anneler yardımcı olur mutlaka.

Hah işte benimki de aynı model :)) dea.nin bebisi baska modelmis ne güzel ikinciyi öyle yapicm :))

Ben bi kere gündüz uyurken uyandirdim o günün gecesinde hic uyumadi :)))
Ama ben uykusuz bırakmaktan bahsetmiyorum ki.
Yorgun bebek gece uyumaz evet. Benim söylediğim ihtiyacı olan günlük uykuyu uyanık kalma saatlerine ve gece uykusuna göre düzenli ayarlamak.

Benimki azcık kolik :)) memede sakinlesiyor sadece. Senin söylediğin herşeyi hamileyken okudum teori tamamdi ama pratik uymadi bizde pek :))

Oğlum ilk bebeğim,annem ilgilendi bi süre bizimle kabul ediyorum lakin geceleri annem yoktu 40 mın çıktığı gün annem gece kalmadı,oğlum gazlı bi bebekti 3 ay hiç durmadı eşim aldı,ben aldım yarım saat uyudu kendimize ayırdık o zamanı ama inan hiç yanımda yatırmadım emzirdim yatırdım 10 dak da yatsa yatağına yatırdım.

Kızımda yalnızdım hiç kimsem yoktu bide oğlum vardı 2 yaşında,bizim yatak odamızda 6 ay iki beşik vardı :) 4 kişi bi odada yattık herkes yatağında uyudu,oğlum ilk gece kardeşinin ağlamasına uyandı birdaha asla uyanmadı.

Tv de bi doktordan dinlemiştim eve en son gelen bebektir siz ona değil o size ayak uyduracak demişti,bu söz hedefim oldu ve düzen ona göre kuruldu.

Sizin içinde çok geç değil biraz sıkıntı olur ama Bebek çabuk alışır,eşinizi yatağına geri çağırın,çok değil bir hafta dişinizi sıkın alışacaksınız. Ben beceremedim demekle olmaz, başarmak zorundasınız.

Adam çok toleransli davranmış.İçinden gelmeyen sizsiniz soruyu soran da sizsiniz .Sorunu kendi içinizde arayıp çözmeyi deneyin.Karşınızdaki eşiniz neden çekiniyorsunuz ki?

sadece hayatı anneliğe odaklayıp eş olduğunuzu unutmuşsunuz bence. eşinizde reddedilince belki tekrardan reddedileceğim dye düşünüp yanaşmıyor.

Adam çok toleransli davranmış.İçinden gelmeyen sizsiniz soruyu soran da sizsiniz .Sorunu kendi içinizde arayıp çözmeyi deneyin.Karşınızdaki eşiniz neden çekiniyorsunuz ki?
Çünkü onunla pek vakit gecirmedigim için artık yabancı gibi geliyor bazen

Aynı yorumu getirmisiz :)

Canim her bebek bir olmaz. Robot değil ki bunlar etten kemikten insan.. durumlar karsisinda verdikleri tepkiler farklı hepsinin. Ikiz bebekler bile birbirine tipatip uymaz bu konuda

Canim her bebek bir olmaz. Robot değil ki bunlar etten kemikten insan.. durumlar karsisinda verdikleri tepkiler farklı hepsinin. Ikiz bebekler bile birbirine tipatip uymaz bu konuda
Benimkinin bir anı bir anina tutmuyorken milyonlarca bebek aynı frekansı tutturdu böyle uslu uslu nasıl buyuyorlar anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…