Ben burada 20 gün duş alamadım diyen görmedim. Duş almak, temiz kıyafet giymek zaten herkesin yaptığı şey. Burada seksi kıyafet makyaj gibi ekstra vakit ve enerji isteyen şeyleri, isteyen herkesin yapabileceğini vurgulanmasına, kişisel tercih gibi gösterilmesine karşıyım.
Hele hele içine girmeden dışardan yapılan yorumlar komik ve yüzeysel oluyor
Sizin için söylemiyorum sadece, Deneyimlemediğiniz şeyler hakkında yazdığınızı unutmayın.
çünkü normal her gün değişiyor.
benim 3 çocuğum var
5.5-3.5-2 yaşları
Dönem dönem yardımcım oldu.
corona öncesi işe dönmüştüm, şimdi ara verdim.
Belki dişlerimi fırçalamadığım hiç olmadı, ama dişim kırıldıktan sonra doktora gitmem 1 yılı gecikti.
Normal mi? Hayır.
belki hiç fazla kilom olmadı, ama beslenme alışkanlıklarım alt üst, sabahtan beri 2 tablet çikolata ve patlamış Mısır yedim.
Normal mi? Hayır.
Spor yapmak istediğimde eşim sağolsun zaman kazanmama yardımcı oldu.
belki 1 saat yürüyüş, 1 saat bisiklet sürdüm, ama günde 3 saati zar zor uyuduğum günlerde yaptım bunu. Normal mi? Yine hayır.
20 gün duş almamak bir yardım çığlığıdır.
bunu işiten bir eşe sahip değilseniz, zaten o evlilik ne yapsanız biter/yada sorunlu devam eder.
öte yandan normalden şaşmış bir hayatta her şeyi normal sürdürmeye çalışmak da bir yardım çığlığıdır
Kadın istediği kadar kendim için desin, bir noktada çığlığını duymayan eşine öfkelenir. O evlilik de çatırdar.
Nasıl ki hayatında hiç çilek yememiş birine çileğin tadını anlatamazsınız. Bunu da anlamanızı beklemiyorum.