- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
kendi çapınızda dalga geçtiğinizi falan sandıysanız sizi tebrik edeyim de havada kalmasın evet götürdüler çünkü sadece bunla kalmıyordum o en uç örnekti ve bunun için tedavi gördüm çeşitli takıntılarım vardı güzellik ve temiz olmakla ilgili ellerimin üstü sıvı sabunla yıkamaktan yara doluydu gece uyumadan saçlarımı düzleştirir öyle yatardım düz değilse uyuyamazdım hayatta daha sayabileceğim çok örnek var ama bunlarla eğlenebilirsiniz size yeteceğine eminim zira basit bir nemlendirici kokusu tercihi bile size şehveti çağrıştırdığına buna yorarak dalga geçebildiğinize göre benden daha sıkıntılı bir tipsiniz
Evet ben sıkıntılı bir tipim zaten :) ancak farkındayım sıkıntılarımın. Takıntılarımı "normal" görüp anlatmam mesela. Bir öneri olarak sunmam, normal kabul etmem. Mesela dün duşakabinin kararmış slikonlarını çamaşır suyu ile ovdum bir saat. Bunu yapmak çok elzem değildi, olmasa da olurdu. Ki bence bunu yapmak takıntı, normal değil.
Şimdi ben kalkıp "kadınlar isteseler evin her yerini parlatabilirler. Gayet de fırsat bulurlar. Yapmıyorlarsa kendilerinin eksikliği" demem. Çünkü anormal olan benim. O elzem olmayan eylem için elzem olanlardan feragat ettiğimin ve bunun önerilmemesi gereken bir davranış olduğunun farkındayım.
Ben bakkala bile makyajlı fönlü giderdim ama temelde bu davranış benim takıntılı bir insan olmamdan kaynaklanıyor deseniz mesela ya da diğer üç çocuklu aşırı çekici üye "ben tangam ile Tarhana çorbası yaparken kocamla fik fikliyorum ama kocam dört gün evde ve yardımcı alacak maddi güce sahibim" dese, he tamam der geçer buradaki üyeler.
Karşı çıkanlar, dalga geçenler diyor ki her şeyi bir arada yapmak mümkün değildir. Yapılacağını iddia edenler komiktir. Sırf hemcinsini yermek yahut kendini övmek için sarf edilen büyük sözler önü ardı düşünülmeden söylenen cümleler böyle tepkilere sebep olur.
Son olarak kadın kadındır, göz altı kapatıcısı babandır deyip sözlerimi sonlandırmak isterim. Bu son kapanış cümlesi size değil genele ahsjsjs.