Bende öyle yaptım sizede tavsiye ederim. Ama beşik büyüyenden değilde ara katı olan bebek büyüyünce indirilebilenlerden almanızı öneririm. Ben ahşap beşik değil oyun parkı almıştım maddi yetersizlikler değil araştırmalarım sonucunda mantıklıbulmuştum sizede anlatayım.
Bebeğe oda yapsanız bile inanın yeni doğmuş bebeği odada bırakıp başka yere yatmaya gidemiyorsun. Kamera olsa bile aklınız onda kalıyor. Kendiniz içinde odaya bir kanepe almanız gerekir sanırım.
Büyüyen betikleri görüntü ve kullanışlılık açısından süper ama bebek hep aynı kalmıyor. Bebeğim 6buçuk aylıktı beşikten tutunup dizlerinin üzerinde duruyordu. Eğer büyüyen beşik olsaydı ya düşerdi yada kullanamazdım şuan
Ahşap beşiklerin ara katı olanlar var bebek büyüyünce tabana indiriyorsun illaki ahşap diyorsan alınabilir tabi ama oyun parkında aynı işi görüyor ve + olarak bebeğin büyüyünce güvenle içine bırakıyorsun tutunup kalkmayı tutunarak yürümeyi öğreniyor. Düşse bile yumuşak yatağa düşüyor kumaşa çarpıyor risk yok denecek kadar az yani.