anne oluyorum ama..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Mart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.

ben 3 tane bebek arabası kullandım
maclarenden memnun kaldım .Ancak o yenı doganlar ıcın uygun degıl gymini oyun halısı bendede vardı hala kullanıyoruz alt şiltesini bırde ben sana fisher price salıncak oneıryorum
ancak bahsettıgın bebek arabalarını 300 tl'ye alamazsın

İlk kızımda bunu kullandım,ikinciye yeni almaya niyetim yok :) 3.resimdeki üst parçayı çıkarıp direk oto koltuğu gibi kullanabilirsin zaten 0-13 kg nun otokoltuğu o. Ama bebek arabaları daha pahalı bilgin olsun. Fazla bütçem yok dersen ebebekte 2.el temiz arabalar da oluyor,kılıfını çıkar yıka aynı yeni gibi olur.

14204464591755783120loola2.webp

ben 3 tane bebek arabası kullandım
maclarenden memnun kaldım .Ancak o yenı doganlar ıcın uygun degıl gymini oyun halısı bendede vardı hala kullanıyoruz alt şiltesini bırde ben sana fisher price salıncak oneıryorum
ancak bahsettıgın bebek arabalarını 300 tl'ye alamazsın
Bebek Arabası almayacagim zaten canım.
Hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey alacağım.

Tek tavsiyem bebek arabası alacaksan hafif al o kadar para verilip alınıyor kaldırımdan desteksiz indiremiyor anne o kadar ağır oluyorlar yukrıda ki modelin üst kısmını hem araba için hemde bebeği taşımak için kullanabilirsin ne alırsan hafif olanı al:KK66:

Mart ortası gibi doğuyor bebeğim. Ama gelin görün ki daha alışverişi yok. Doğru düzgün. En çok takıldığım konu şu : o 3 aylik iken tekrar çalışacağım yarım gün. Bebek arabasına ihtiyacım yok. Ama araba ile onu bakıcıya bırakıp ise öyle geçmem gerekiyor. Şimdi sorun şu : hem ana Kucağı hem oto koltuğu olabilen bişey almam lazım. Ne almalıyım ? Bide 300 tl bütçe ayırdım onun için. Ayrıca Tiny Love diye bişey var. 400 tl civarı. O da ev için iyi gibi. Offf kafam çok karışık. Siz ne aldınız.
Canım benim aramızda 1 hafta var bebek arabası,oto koltugu ve beşik en çok kafama takılan benimde ne alcam napcam hiç bilmiyorum erken olmasına ragmen kıyafet,battaniye,yıkama küveti ve emzigne kadar aldık biz:KK48: hatta bugün A101 den oyuncak aldım konuyu takipteyim:KK200:

Bebek arabası alacaksan, yeni al.. Çünkü ikinci el arabaları kullanması biraz sorunlu oluyor.. Sonuçta çalışan kadınsın, neden bebeğine çok görüyorsun ki.. Bir tane alırsın, ama 3 sene de kullanırsın..

bebek arabasi olmadan cok zorlanirsiniz,haftasonu disari ciksaniz neyle tasiyacaksiniz gezdireceksiniz?
kucakta demeyin bel fitigi olursunuz..arkadasim ayni hatayi yapti,inatla almadi araba,bebek 6 aylik olunca tasimaktan mahvolmustu artik.
ikinci el bi araba alin eger cok para ayirmak istemiyorsaniz.
ben concordun ikinci elini almistim oglum icin,normal fiyati 2.500 lira ben 700 liraya tam takim olarak aldim,tepe tepe 3 sene kullandik,parcalandi dag tepe carsi pazar gezmekten en sonunda bende attim.
simdi kizim icin espiritin ikinci elini aldim komsudan,sagolsun 100 liraya tam takim verdi,araba koltuguna kadar..arabasiz cok zor,hele kendini yerlere atip yurumeyi reddetme donemi geldiginde araba cok pratik oluyor.

Bebek arabası alacaksan, yeni al.. Çünkü ikinci el arabaları kullanması biraz sorunlu oluyor.. Sonuçta çalışan kadınsın, neden bebeğine çok görüyorsun ki.. Bir tane alırsın, ama 3 sene de kullanırsın..
çok görmeyle alakası yok ki. tüketim çılgınlığınıda başka birşey değil bazı harcamalar. mesela ben oto koltuğunu 700 yerine ikinci el olarak 120 liraya aldım. 3. yılımız hala kullanıyorum bir sorun yok. aklım olsa bebek arabasını pusetini de 2. el alırdım. zira aldığım bebek arabası oğlum için kullanışlı olmadı çok. en azından kullanışlı olmazsa bir dünya para verdim demez yani. ha bir de herkesin kendine göre bütçesi ve harcaması var. belki bir dünya kredi borcu vardır. her harcamayı kılı kılına ayarlamıştır.

çok görmeyle alakası yok ki. tüketim çılgınlığınıda başka birşey değil bazı harcamalar. mesela ben oto koltuğunu 700 yerine ikinci el olarak 120 liraya aldım. 3. yılımız hala kullanıyorum bir sorun yok. aklım olsa bebek arabasını pusetini de 2. el alırdım. zira aldığım bebek arabası oğlum için kullanışlı olmadı çok. en azından kullanışlı olmazsa bir dünya para verdim demez yani. ha bir de herkesin kendine göre bütçesi ve harcaması var. belki bir dünya kredi borcu vardır. her harcamayı kılı kılına ayarlamıştır.

haklısınız herşeyin 2.eli alınır yalnız oto koltuklarında şöyle bir şey var. eğer bir kere o arabada kaza olduysai o koltuğun güvenirliği azalıyor/daha doğrusu kontrol edilmeli tam performans çalışıyor mu dşye

haklısınız herşeyin 2.eli alınır yalnız oto koltuklarında şöyle bir şey var. eğer bir kere o arabada kaza olduysai o koltuğun güvenirliği azalıyor/daha doğrusu kontrol edilmeli tam performans çalışıyor mu dşye

okumuştum bunu daha önce. koltuk iyi bir sorun yok. zaten 3. yılımız ilerleyen zamanlarda ihtiyaç olursa yine değiştiririz. teşekkür ederim uyarınız için ;)

Araba ilk 1 yıl bencede gereksiz ben pisman oldum birsürü para verdim boşu boşuna 1 yaşından sonra hafif bir baston puset alın bence. Oto koltuğu şart ve dışarîsı için yenidoğan aparatlı ergonomik bir kanguru alın hem bebeğiniz anneye yakın olur hem siz kucakta taşimaktan daha az yorulursunuz. Oto koltuğu ağır olduğu için dışarida taşimak zor olur arabaya monte edilmediğı sürece.

Back
X