anne oluyorum ama..

Ceyz hemde üstüne bebek arabası olan mucizevi bir ürün var. Bende 2.yi yaparsam onu alıcam.

Adı doona.
Vaay güzelmiş,baktım şimdi.Ama 1 yaş sonrası kullanılmaz canım, bendeki alt iskelet sabit üstü çıkıyor. 13 kiloya kadar senin söylediğin gibi kullanılıyor sonra da çocuklar için olan kısım takılıyor. Bebe comfort loola travel sistem adı,ben memnundum,inş. ikinciyi de onda büyüteceğim :KK45:

Bana bu konuda çok kızıyolar ama benim için en baba kariyer çocuklarım..
Ben bırakamazdım şahsen ama birakanada bişi diyemem, herkesin hayat mücadelesi ve olanakları farklı..

Ben daha çok, çalışan daha az seviyor diye bişey yok sonuç olarak tabii..
Bende evdeyim bırakamadım bırakamam da baze rüyamda kendimi çalışıyor gibi görüyorum aaa diyorum oğlumu Nasıl bıraktım

Bende evdeyim bırakamadım bırakamam da baze rüyamda kendimi çalışıyor gibi görüyorum aaa diyorum oğlumu Nasıl bıraktım
Evet . Oto koltugu tavsiyesi istedim ama gelen yorumlara bak.
Evet evet siz evde mükemmel annesiniz. Ben ve benim gibi çalışan anneler de kötü anne . Tüü kaka çalışan anneler . . Evde yatip duracagima Bebeğimin geleceğini düşünmem suç tabiki haklısınız.
Egonuz şimdi tatmin oldu mu acaba ?

Arkadas konunun basligina bak "anne oluyorum ama..." gercekten bir derdim var bolumluk konu basligi ama icerigi ? Hayyalesselah.

Mune Mune konuyu ilgili yere tasinirsa memnun olurum.

Canim boyle bir sey ariyorsun galiba. Hem oto koltugu hem ana kucagi tarzı. Halamin ogluna aldık bizde cok kullanisli oluyorlar. Mesela bu n11 de 140 lira civarında.
Güvenilir sitelerden alabilirsin uyguna geliyor baya bir. Biz öyle yaptık guzel çıktı cok hem yarı fiyatına aldık.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-27-10-56-24.webp
    Screenshot_2016-11-27-10-56-24.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Evet . Oto koltugu tavsiyesi istedim ama gelen yorumlara bak.
Evet evet siz evde mükemmel annesiniz. Ben ve benim gibi çalışan anneler de kötü anne . Tüü kaka çalışan anneler . . Evde yatip duracagima Bebeğimin geleceğini düşünmem suç tabiki haklısınız.
Egonuz şimdi tatmin oldu mu acaba ?
Canım ben sana tavsiyemi yaptım rahat ol Sana kötü anne de demedim sen kendini öyle mi hissediyorsun acaba hamilelik psikolojisi ile niye böyle saldırışa geçtin biz panik yok ile konuşuyorduk üstüne alınma

Ben ikinci el casual cadillac araba aldım
İkinci el aldım
Sıfır gibiydi temizdi yani
Hem otokoltuğu hem anacukağı oluyor üst bölümü
Sürüşüde çok rahat
Ev tipi anacukağıda civilde bi ürün var sade ama kullanışlı gibi 100 tl

Ayrıca bebek eşyalarına çok para verilmemeli bence gösterişinden çok kullanışı önemli bi kaç ay kullanıyorlar çünkü

Back
X