• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne özlemiiiii....

Nefesimmmsin

💙26.07.2017 ❤️15.07.2021💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
3.806
10.795
208
32
Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......

Allahım sabirlar içinize ferahlık versin.. Sizi Evladınıza bağışlasın.. Muhakkak sizin yanınızdadır lütfen üzülmeyin😔
Sagol cnm
yanimda olduğuna eminim ama keşke gözlerimi kapattığımda hatırlasam annemi rüyamda görsem. nerdeyse 20 yıl olacak ve ben sadece 2 defa rüyamda 1 kardesimin elinde tutmus bir kardesim kucağında gidiyorlar çokk uzaktalar çokk seslendim ama duymadı benii
birde vesikalık fotoğrafını elime almıs aglıyordum oda bana agladı rüyamda 😔

Allah rahmet eylesin
Bende çok uzağım anneme senede bir ancak görüşüyoruz
Annemin elbiselerini alıp koklardım küçükken konunuzu okuyunca o günler geldi aklıma
Şimdi de benim kızım elbiselerimi kokluyor aynen benim gibi
Varlığı bile yeter annenizin hayatta olmasına çok sevindim.

Sagol cnm
yanimda olduğuna eminim ama keşke gözlerimi kapattığımda hatırlasam annemi rüyamda görsem. nerdeyse 20 yıl olacak ve ben sadece 2 defa rüyamda 1 kardesimin elinde tutmus bir kardesim kucağında gidiyorlar çokk uzaktalar çokk seslendim ama duymadı benii
birde vesikalık fotoğrafını elime almıs aglıyordum oda bana agladı rüyamda 😔
Hep iyi hayal et canım.. çok zordur eminim acını tarif edemem belki anlayamam ama dua et bol bol.. Bir çaldın varmış ne güzel Rabbim seni ona bağışlasın.. Hisstti belkide işte😔 Özlediğin için rüyanda görüyorsun.. Ne denir bilmiyorum ama Allahım içine ferahlık versin.. evladına sarıl her annen aklına geldikçe annenin sana sarıldığını düşünerek.. Kocaman kucaklıyorum seni❤️

Bende cok özledim tarif edilmez aci icim yanıyo bnde bizi birakti diye cok kizardim küserdim anne olunca anladim anne olunca yaram daha cok kanadı allah kimseyi annesiz bırakmasın.
Anneliği anne olunca öğrenenlerdeniz.
Yine de hayatımın her alanı için binlerce kez şükürler olsun 🙏

Hep iyi hayal et canım.. çok zordur eminim acını tarif edemem belki anlayamam ama dua et bol bol.. Bir çaldın varmış ne güzel Rabbim seni ona bağışlasın.. Hisstti belkide işte😔 Özlediğin için rüyanda görüyorsun.. Ne denir bilmiyorum ama Allahım içine ferahlık versin.. evladına sarıl her annen aklına geldikçe annenin sana sarıldığını düşünerek.. Kocaman kucaklıyorum seni❤
Allah razı olsun cnm Allah gönlüne göre versin 🙏

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Rabbim sana da sabr versin.
Bende çok özlüyorum,hastaneye kaldırırken üstünde olan kazağı yikamadim arada çıkarıp biraz biraz kokluyorum sanki fazla koklasam bitecek gibi geliyor o koku 😔
Hep derim anne başka baba bin kez ölsün anne bir kere ölmesin babasızlıkta zor ama annesizlik ayrı zorrrr her alanda eksikliği belli olur.

Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......
Ahh kuzum. Nasıl içim yandı anlatamam. Kızlarımdan birisinin annesi vefat etmiş. Asla annesini gibi kokamam belki sessim farklıdır ama cidden içimden hissediyorum onun benimde evladım olduğunu. Yazını okuyunca yine içim yandı.

Ahh kuzum. Nasıl içim yandı anlatamam. Kızlarımdan birisinin annesi vefat etmiş. Asla annesini gibi kokamam belki sessim farklıdır ama cidden içimden hissediyorum onun benimde evladım olduğunu. Yazını okuyunca yine içim yandı.
Allah sizden razı olsun inş ona hissettiğiniz duyguların bin mislinide o size hisseder hayırlı evlat olur hiç incitmesin seni🙏

Back
X