- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Allah rahmet eylesin Başınız sagolsunOff aglattin beni yine yaaglama nobetlerim azaldi diyorum ama olmuyor
(( sadece sarilabilmek icin neler vermezdim cok ozledim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin Başınız sagolsunOff aglattin beni yine yaaglama nobetlerim azaldi diyorum ama olmuyor
(( sadece sarilabilmek icin neler vermezdim cok ozledim
![]()
Basın sağolsun Allah rahmet eylesinKesinlikle öyle benim babam yoktu zaten ama asıl acıyı annem ölünce yaşadım
Keşke hiçbir canlı annesiz kalmasaaaAnneler hic olmese
Amin inşallah. Rabbim sizide hayatınızın kalanında güldürsün insallahAllah sizden razı olsun inş ona hissettiğiniz duyguların bin mislinide o size hisseder hayırlı evlat olur hiç incitmesin seni![]()
inşAmin inşallah. Rabbim sizide hayatınızın kalanında güldürsün insallah
Allah razı olsun cnmBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah annenizin.Ben de bugün annemle ilgili bir konu açtım buraya benim annem hayatta çok şükür Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin.Her ne kadar bana ilgi, şefkat hiçbir alâka göstermese de ayağına taş değsin istemem.
Yol arkadaşlığı ettik yavrularimizi büyütürken...kıyamam sana.Allah seni evladının /evlatlarinin başından eksik etmesin.ben de 12 yaşında babami kaybettim.sadece yaşayan bilir.hicbir yavru yaşamasın yaşadığımız acıyı.Allah rahmet eylesin Başınız sagolsun
Canm benm insanın koku hafızası çok kuvvetli maalesef doğru hatırlamışsındır o kokuyu..Allah mekanını cennet etsn anneciğinin sana da sabırlar versn inşallahKadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......