• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne özlemiiiii....

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah annenizin.Ben de bugün annemle ilgili bir konu açtım buraya benim annem hayatta çok şükür Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin.Her ne kadar bana ilgi, şefkat hiçbir alâka göstermese de ayağına taş değsin istemem.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah annenizin.Ben de bugün annemle ilgili bir konu açtım buraya benim annem hayatta çok şükür Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin.Her ne kadar bana ilgi, şefkat hiçbir alâka göstermese de ayağına taş değsin istemem.
Allah razı olsun cnm
Konunuzu okumadım yinede hayatta olsunda anneniz gerisi halolacgına inanıyorum ben

Allah rahmet eylesin Başınız sagolsun
Yol arkadaşlığı ettik yavrularimizi büyütürken...kıyamam sana.Allah seni evladının /evlatlarinin başından eksik etmesin.ben de 12 yaşında babami kaybettim.sadece yaşayan bilir.hicbir yavru yaşamasın yaşadığımız acıyı.

Annemi öpmem,hiç koklamadimda.Nasil koktugunuda bilmem.Oda beni öpmez,koklamaz.Ama anne derim ,gerisi pek yok.Ne yapalım benimde yaşayan ama gerçekte olmayan bir annem var.Basiniz sağolsun,mekanı cennet olsun canim

Siz annenize anneniz size doyamadan göçmüş bu dünyadan . Başınız sağolsun mekanı cennet olsun . İçim ezildi Allah sizi yavrularınıza bağışlasın .

annem 6 yil once kaybettimm halaa aglar,halen yanar,halen oldugunu kabullenemem..
40 yasimi gectimm her animda ,hep aklimda cok ozluyorumm yerini ne evlat,ne es,ne baba,ne kardes,ne arkadas doldurabilir..Sukur arada ruyamda mutlu gordugumde o kadar mutlu geciyorki gunlerimm anlatamam 🤲 topraklari bol ,mekanlari cennet olsun analarimizin..

Mekânı cennet olsun nur icinde yatsın. Bir de yaşarken ,evlatları için ölen anneler var. Oyle anneler olmasa da olur. Anne kavramını asla kutsallastirmadim. Cocugunu sokağa bırakana da anne deniyor . Ama iyi anneler gerçek anneler ölmesin ya. Rabbim acınızı dindirsin🤲

Yaşıt sayılırız yazdıklarınız içimde bi yere dokundu 🥺lütfen takdir-i ilahi olduğunu kabullenip üzülmeyin bazımız sevdiklerimizle sınanıyoruz malesef herkesin bir sıkıntısı acısı var .rabbim bu acıyı unutturacak acılar vermesin .Evlatlarınıza sarılıp sevin çoçukluğunuzu sever gibi🌸

Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......
Canm benm insanın koku hafızası çok kuvvetli maalesef doğru hatırlamışsındır o kokuyu..Allah mekanını cennet etsn anneciğinin sana da sabırlar versn inşallah

Back
X