• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne özlemiiiii....

Of burnumun direği sızladı 😔😔
Annenizin mekani cennet kabri nur olsun.
Rabbim size uzun ömurler versin❤
aslında acımı içime atarim bir eşime yansitirim duygularımı buraya yazınca hafifledi ne yalan söyleyeyim. güzel temennilerinizi için teşekkür ederm 🌺

Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......
Birde varken yokluk çeken var odaha beter en azından içiniz soğuk olmadığını biliyorsunuz birde hayatdayken olmayanlar var o özlem çok acı bir boşluk yerine hiç bir şeyi koyamazsınız 😭kaç yaşına gelirsen gel geçmiyor başınız sağ olsun

Allah cennetinde kavuştursun. Çok dokundu bana yazdıkların. 22 yıl oldu annem gideli ve ben 5 yıldır kızım için ağlamaktan onu unuttuğumu sanmıştım. Ama ana unutulurmu nasıl özlemişim, nasıl içim yandı
..

Rabbim anneciginin omrumu sizlere versin insaallah...😔
Sagol cnm 🌺
Yol arkadaşlığı ettik yavrularimizi büyütürken...kıyamam sana.Allah seni evladının /evlatlarinin başından eksik etmesin.ben de 12 yaşında babami kaybettim.sadece yaşayan bilir.hicbir yavru yaşamasın yaşadığımız acıyı.
cnm yol arkadaşım seninde basın sagolsun Allah oğlunu sana bağışlasın sende evladınla huzurlu saglıklı günlerin olsun inş 🙏
Annemi öpmem,hiç koklamadimda.Nasil koktugunuda bilmem.Oda beni öpmez,koklamaz.Ama anne derim ,gerisi pek yok.Ne yapalım benimde yaşayan ama gerçekte olmayan bir annem var.Basiniz sağolsun,mekanı cennet olsun canim
cnm belki arada kırgınlıklar, kızgınlıklar olabilir, yine de klişe olacak ama gölgesi yeter ne kadar öpüp koklamasada annen içinde yasıyordur sevgisini belki o bu durumun farkında bile degildir. normalmiş gibi geliyordur ona sen yine de annenden vazgeçme çünkü o senden asla vazgeçmez.
🌺
Hep eksik, hep buruk. Anlatmak icin biriken bir sürü şey ama cevap vermeyen bir soguk taş. Göğüste bir yumru, acı. Çok özlüyorum çok. İnsan en çok mutlu olduğu anlarda hatırlıyor bir de.
Senin de başın sagolsun cnm mekanı cennet olsun inş🙏Ben üzüntülerimde de çok aradım.
Mekânı cennet olsun nur icinde yatsın. Bir de yaşarken ,evlatları için ölen anneler var. Oyle anneler olmasa da olur. Anne kavramını asla kutsallastirmadim. Cocugunu sokağa bırakana da anne deniyor . Ama iyi anneler gerçek anneler ölmesin ya. Rabbim acınızı dindirsin🤲
Allah razı olsun cnm 🌺
Ah ah... Allah rahmet eylesin.Allah razı olsun cnm 🌸
Yaşıt sayılırız yazdıklarınız içimde bi yere dokundu 🥺lütfen takdir-i ilahi olduğunu kabullenip üzülmeyin bazımız sevdiklerimizle sınanıyoruz malesef herkesin bir sıkıntısı acısı var .rabbim bu acıyı unutturacak acılar vermesin .Evlatlarınıza sarılıp sevin çoçukluğunuzu sever gibi🌸
Sagol cnm Kabulleneli yıllar oldu sadece kızgındim anneme onu da anne olunca anladım. aslında özlemiminkızgınlığa dönüştüğünü. Yine de çok şükür🙏

Allah cennetinde kavuştursun. Çok dokundu bana yazdıkların. 22 yıl oldu annem gideli ve ben 5 yıldır kızım için ağlamaktan onu unuttuğumu sanmıştım. Ama ana unutulurmu nasıl özlemişim, nasıl içim yandı
..
Sagol cnm seni tanıyorum, acını yakından biliyorum. çünkü bende ilk hamileleimde 38 haftalık oglumu kaybettim aynı topiğe yazmıştık. Allah sana da sabir versin her acı acı değildir. ne kadar evladımı kaybetmiş olsam da ben senin gibi tanıyıp zaman geçirmedim yavrumla o yüzden Allah sana sabir versin. başin tekrardan sagolsun

Birde varken yokluk çeken var odaha beter en azından içiniz soğuk olmadığını biliyorsunuz birde hayatdayken olmayanlar var o özlem çok acı bir boşluk yerine hiç bir şeyi koyamazsınız 😭kaç yaşına gelirsen gel geçmiyor başınız sağ olsun
Sagol cnm inş annenle aranda ki tüm problemleri asarsınız. annenle beraber o boşluğu doldurursunuz 🙏

Sagol cnm inş annenle aranda ki tüm problemleri asarsınız. annenle beraber o boşluğu doldurursunuz 🙏

Allah hepinize sabır versin, annelerinizin mekanını cennet eylesin. İnşallah cennette kavuşursunuz. Konu sahibi inşallah anneciğini rüyanda görürsün 🙏

Off off ağlattın rabbim seni evlatlarına bağışlasın sabrını bol versin
Benim hemen aklıma yavrularım geldi ne yaparlar nasıl dayanırlar bana birşey olsa diye Allah hiç bir anneyi ve evladı ayırmasın

Off off ağlattın rabbim seni evlatlarına bağışlasın sabrını bol versin
Benim hemen aklıma yavrularım geldi ne yaparlar nasıl dayanırlar bana birşey olsa diye Allah hiç bir anneyi ve evladı ayırmasın
Sagol cnm Allah seni evlatlarına, evlatlarını da sana bağışlasın inş
🙏

Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......

Ben annemi 26 yaşımdayken kaybettim ama kokusunu da sesini de hatırlamıyorum. Çünkü 5 yıl kadar yatalaktı ve onun kokusu yerine kullandığımız ilaçlarının kokusu geliyor burnuma, bana seslenişi yerine (konuşamıyordu) acıdan ağrıdan inlemesi.
Hiç videomuz yok neden bilmiyorum çekmemişiz. Keşke böyle hatırlamasaydım :(
Ben de bir süre özellikle ölümünden sonraki ilk yıl ona öfkeliydim öldüğü için. Çok saçma ama öyle hissediyordum. Şimdi kendi kızıma baktıkça sadece üzülüyorum. Aklıma hep hastalığının teşhis edilme sürecinde hastaneye yatırıldığı gece yanında refakatçi kaldığım ama tek yatak verdikleri için beraber yattığımız beni uyuyor sandığında ayaklarımı sevip öptüğü o an geliyor. O ister miydi bizi bırakıp gitmek ama olmadı işte.
Bütün melek annelerin mekanı cennet olsun..

Ben annemi 26 yaşımdayken kaybettim ama kokusunu da sesini de hatırlamıyorum. Çünkü 5 yıl kadar yatalaktı ve onun kokusu yerine kullandığımız ilaçlarının kokusu geliyor burnuma, bana seslenişi yerine (konuşamıyordu) acıdan ağrıdan inlemesi.
Hiç videomuz yok neden bilmiyorum çekmemişiz. Keşke böyle hatırlamasaydım :KK43:
Ben de bir süre özellikle ölümünden sonraki ilk yıl ona öfkeliydim öldüğü için. Çok saçma ama öyle hissediyordum. Şimdi kendi kızıma baktıkça sadece üzülüyorum. Aklıma hep hastalığının teşhis edilme sürecinde hastaneye yatırıldığı gece yanında refakatçi kaldığım ama tek yatak verdikleri için beraber yattığımız beni uyuyor sandığında ayaklarımı sevip öptüğü o an geliyor. O ister miydi bizi bırakıp gitmek ama olmadı işte.
Bütün melek annelerin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. ayaklarını sevip öptüğü kısım yıktı beni 😔
O kızgınlık bende de vardı taki doğuma girip, anne oluncaya dek o zaman anladım annemi Annemin o doğum sancılarını çekerken bile aklı evde ki üç yavrusunda olduğunu, bizi çok sevdiğini asla isteyerek bırakıp gitmediğini ve gözlerinin açık bir şekilde gittiğini işte o zaman anladım. 😔😔

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim seni evladına bağışlasın 🙏 zordur bir dalı kırık olmak ama sen çok güçlü bir kadın olmuşsun ❤️

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. ayaklarını sevip öptüğü kısım yıktı beni 😔
O kızgınlık bende de vardı taki doğuma girip, anne oluncaya dek o zaman anladım annemi Annemin o doğum sancılarını çekerken bile aklı evde ki üç yavrusunda olduğunu, bizi çok sevdiğini asla isteyerek bırakıp gitmediğini ve gözlerinin açık bir şekilde gittiğini işte o zaman anladım. 😔😔

Ama en azından çok sevildiğinizi biliyosunuz, şu an olduğunuz kişi olabilmenizde annenizin izi var. Bir çocuğun kişiliğinin şekillendiği ilk yıllarda yanınızda olup sizi sevgiyle sarmalamış.
ne anne demeye bin şahit yaratıklar var. Sadece çocuğunu sokağa atan döven değil sevgisinden mahrum bırakan, yok hükmünde olan.. o yüzden bizim en azından gurur duyacağımız annelerimiz var.

Buraya çok sevdiğim bir yazıyı ekliycem annesini kaybeden bir biliminsanı yazmış okuyunca ben rahatlatıyor.

ANNEM vefat etti, onu yıkadık, pakladık, demir tabuta koyup Türkiye’ye uçakla getirdik. Oğlunun üstüne, eşinin yanına, toprağın içine, sanki bir tohum eker gibi nazikçe, dualarla bıraktık.

Bir ömür bitti, annem gitti...

Ama annemin mitokondrisi bende kaldı...

Benim hücremde. Benim her hücremde, annemin mitokondrisi var. Her nefes alışımda, her kalp atışımda, her elimi uzatışımda, her düşüncemin başlangıcında, ne için enerji harcıyorsa bu vücudum, işte orda annemin mitokondrisi var...

Annem gitti belki ama mitokondrisi bende kaldı...

ENERJİ SANTRALI ANNE

İnsanın başlangıcı olan o ilk iki hücrenin yumurta olanı, büyük ve zengindir.

İçinde bir hücrenin yaşaması, çoğalması, değişmesi için gerekli olan her şeye ve bir ömür gerekli olacak enerjiyi üretecek mitokondriye de sahiptir.

Mitokondri, hücreye enerji veren, canlı olmasının temelini sağlayan organeldir; babadan değil, anneden gelir. Anne, her çocuğuna enerjisini verir. Enerji üretme mekanizmasını verir. Harcanan her enerji, annenin çocuğuna verdiği mitokondriden gelir.

Dolayısıyla anneler vefat edebilir ama anneler ölmez! Biz farkında olmadan, annelerimizi, gizli bir şifre gibi her hücremizin içinde taşırız. Annemiz vefat etse de bize enerji vermeye devam eder...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim seni evladına bağışlasın 🙏 zordur bir dalı kırık olmak ama sen çok güçlü bir kadın olmuşsun ❤
Sagol cnm
güçlü olmak zorunda kaldım cnm ı. Hiç kimseye naz edemedik, oram acıyor buram acıyor diyemedik.evdeki iki kardese ablalık değil annelik yaptım. yine de şunu diyeyim anne sevgisini kaynanam da buldum Allah razı olsun tek kızım var ikinci kızımda sensin dedi, Allah sahit olsun ki asla ayrım yapmayacağım dedi aranızda ki sözündede durdu. 5 yıldır bana annelik yapıyor ❤️o yüzden evlendikten sonraki hayatim için binlerce kez şükürler olsun 🙏🙏🙏🙏

Ama en azından çok sevildiğinizi biliyosunuz, şu an olduğunuz kişi olabilmenizde annenizin izi var. Bir çocuğun kişiliğinin şekillendiği ilk yıllarda yanınızda olup sizi sevgiyle sarmalamış.
ne anne demeye bin şahit yaratıklar var. Sadece çocuğunu sokağa atan döven değil sevgisinden mahrum bırakan, yok hükmünde olan.. o yüzden bizim en azından gurur duyacağımız annelerimiz var.

Buraya çok sevdiğim bir yazıyı ekliycem annesini kaybeden bir biliminsanı yazmış okuyunca ben rahatlatıyor.

ANNEM vefat etti, onu yıkadık, pakladık, demir tabuta koyup Türkiye’ye uçakla getirdik. Oğlunun üstüne, eşinin yanına, toprağın içine, sanki bir tohum eker gibi nazikçe, dualarla bıraktık.

Bir ömür bitti, annem gitti...

Ama annemin mitokondrisi bende kaldı...

Benim hücremde. Benim her hücremde, annemin mitokondrisi var. Her nefes alışımda, her kalp atışımda, her elimi uzatışımda, her düşüncemin başlangıcında, ne için enerji harcıyorsa bu vücudum, işte orda annemin mitokondrisi var...

Annem gitti belki ama mitokondrisi bende kaldı...

ENERJİ SANTRALI ANNE

İnsanın başlangıcı olan o ilk iki hücrenin yumurta olanı, büyük ve zengindir.

İçinde bir hücrenin yaşaması, çoğalması, değişmesi için gerekli olan her şeye ve bir ömür gerekli olacak enerjiyi üretecek mitokondriye de sahiptir.

Mitokondri, hücreye enerji veren, canlı olmasının temelini sağlayan organeldir; babadan değil, anneden gelir. Anne, her çocuğuna enerjisini verir. Enerji üretme mekanizmasını verir. Harcanan her enerji, annenin çocuğuna verdiği mitokondriden gelir.

Dolayısıyla anneler vefat edebilir ama anneler ölmez! Biz farkında olmadan, annelerimizi, gizli bir şifre gibi her hücremizin içinde taşırız. Annemiz vefat etse de bize enerji vermeye devam eder...
Bu yazıyı ilk defa gördüm. çok güzel açıklamış.
Burda kendim gibi arkadasları görünce yüküm hafifliyor. Koca dünyada yalnız değilmişim.
Allah annesini kaybedenlere sabir, annesi sag olanlara sağlıklı uzun ömür, kırgın olanlara daferahlık versin🙏

Back
X