• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne özlemiiiii....

Sagol cnm
güçlü olmak zorunda kaldım cnm ı. Hiç kimseye naz edemedik, oram acıyor buram acıyor diyemedik.evdeki iki kardese ablalık değil annelik yaptım. yine de şunu diyeyim anne sevgisini kaynanam da buldum Allah razı olsun tek kızım var ikinci kızımda sensin dedi, Allah sahit olsun ki asla ayrım yapmayacağım dedi aranızda ki sözündede durdu. 5 yıldır bana annelik yapıyor ❤️o yüzden evlendikten sonraki hayatim için binlerce kez şükürler olsun 🙏🙏🙏🙏
Allah bin kere razı olsun ondan gölgesini eksik etmesin 🙏 gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın hep.
Bende babamı kaybettim 2014te yaşam neşemi, eşimi, dostumu, sırdaşımı😔herşeyimdi o benim o varken kimseye ihtiyacım yoktu ama o gidince derin bir boşluk oldu atlatabilmem yıllarımı aldı uzun zaman aralıksız çalıştım tatil yapmadım, annemi bile ondan sonra tanıdım desem yeri kimseye vakit ayırmıyormuşum meğerse o varken gidince dünyam boşaldı hala gidip sarılıp ağlamak istiyorum ama sıcaklığı olmaz bir daha yıkılırım ye yapamıyorum 😔 ama ben senin kadar şanslı değilim maalesef kayınbaba beni öyle sevmedi 1 lafıyla tuzla buz etti kalbimi hemde zor olan hamileliğin başında en çok ona kırıldım babam demek zordu demiştim benim babam olsaydı kırmazdı beni öyle ben onun narin çiçeğiydim o olsa kimse birşey diyemezdi bana 😔

Allah bin kere razı olsun ondan gölgesini eksik etmesin 🙏 gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın hep.
Bende babamı kaybettim 2014te yaşam neşemi, eşimi, dostumu, sırdaşımı😔herşeyimdi o benim o varken kimseye ihtiyacım yoktu ama o gidince derin bir boşluk oldu atlatabilmem yıllarımı aldı uzun zaman aralıksız çalıştım tatil yapmadım, annemi bile ondan sonra tanıdım desem yeri kimseye vakit ayırmıyormuşum meğerse o varken gidince dünyam boşaldı hala gidip sarılıp ağlamak istiyorum ama sıcaklığı olmaz bir daha yıkılırım ye yapamıyorum 😔 ama ben senin kadar şanslı değilim maalesef kayınbaba beni öyle sevmedi 1 lafıyla tuzla buz etti kalbimi hemde zor olan hamileliğin başında en çok ona kırıldım babam demek zordu demiştim benim babam olsaydı kırmazdı beni öyle ben onun narin çiçeğiydim o olsa kimse birşey diyemezdi bana 😔
Başın sağolsun cnm benim babam hayatta çok seviyorum ama varla yok gibi ne bileyim baba bana uzak geliyor. Hep keske babam ölseydi annem yerine en azında annem çocuklarını hiçbir erkeğe değiştirmezdi.sarıp sarmalardı. inş kayınbederin yapamadığı babalığı bundan sonra yapar cnm hiç üzülme Allah sana evlat acısı göstermesin. senide evlatlarının basında eksik etmesin cnm 🙏🙏🙏

Başın sağolsun cnm benim babam hayatta çok seviyorum ama varla yok gibi ne bileyim baba bana uzak geliyor. Hep keske babam ölseydi annem yerine en azında annem çocuklarını hiçbir erkeğe değiştirmezdi.sarıp sarmalardı. inş kayınbederin yapamadığı babalığı bundan sonra yapar cnm hiç üzülme Allah sana evlat acısı göstermesin. senide evlatlarının basında eksik etmesin cnm 🙏🙏🙏
Allah razı olsun canım erkek maalesef tek başına pek idare edemiyor edeni çok nadir. Kayınbaba yı pek umursamıyorum artık 🙈 kızım oldu şimdi tek duam o babasıyla aynı duyguları paylaşsın çünkü eşim kızıma aşık kızımda benim gibi babacı olsun ben oturayım onları izleyeyim 😍

Allah razı olsun canım erkek maalesef tek başına pek idare edemiyor edeni çok nadir. Kayınbaba yı pek umursamıyorum artık 🙈 kızım oldu şimdi tek duam o babasıyla aynı duyguları paylaşsın çünkü eşim kızıma aşık kızımda benim gibi babacı olsun ben oturayım onları izleyeyim 😍
Maşallah cnm Allah bağışlasın evladını hep mutlu olun🤗

Kadınlar Kulübüne konu açaçagım asla aklıma gelmezdi. belki çok sacma gelecek bazı arkadaşlara ama bugun çekmeceleri temizlerken hiç kullanmadığım Bi yastık nevresimini kokladım ve annemin kokusu aklıma geldi. Alakasız a bir koku annemi hatırlattı bana bunca yıl sonra.....
2001 yılında kaybettim annemi, 8 yasıma 2 gün kala. şimdi sorsan ne kokusunu bilir ne simasını, ne sesini, ne gülmesini bilirim. İnceden inceden hep kızardım bizi bıraktı diye, taki anne olana dek o zaman anladım anneler evlatlarını asla bırakmak istemez, giderken gözü açık gider... hep bastırdım içimdeki özlemi hep güçlü göründüm.bir kere sarılmak uğruna neler vermezdim. annesi hayatta olanlar kıymet bilin, sevin sarılın birde annesi olmayanların yerine......

Allah rahmet eylesin anneciğine
Çok zor anasızlık, insan bin yaşına da gelse arıyor

Allah cennetinde kavuştursun. Çok dokundu bana yazdıkların. 22 yıl oldu annem gideli ve ben 5 yıldır kızım için ağlamaktan onu unuttuğumu sanmıştım. Ama ana unutulurmu nasıl özlemişim, nasıl içim yandı
..
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kızınıza noldu acaba özel değilse

Allah rahmet eylesin anneciğine
Çok zor anasızlık, insan bin yaşına da gelse arıyor
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm kızınıza noldu acaba özel değilse
Çok üzüldüm
Allah gani gani rahmet eylesin
İnşallah Allah size çocuklarınızla uzun ömürler verir.
Allah hepinizden razı olsun kızlar🌺

Sagol cnm seni tanıyorum, acını yakından biliyorum. çünkü bende ilk hamileleimde 38 haftalık oglumu kaybettim aynı topiğe yazmıştık. Allah sana da sabir versin her acı acı değildir. ne kadar evladımı kaybetmiş olsam da ben senin gibi tanıyıp zaman geçirmedim yavrumla o yüzden Allah sana sabir versin. başin tekrardan sagolsun

Teşekkür ederim canım. Seninde başın sağolsun. Evladın büyüğü küçüğü olmaz . Acıları her zaman zor. Ama yine de insana kendi acısı daha büyük gibi geliyor.
Allah evladınızı size bağışlasın
Oğlunuz da İnşallah anneannesi ile beraberdir

Teşekkür ederim canım. Seninde başın sağolsun. Evladın büyüğü küçüğü olmaz . Acıları her zaman zor. Ama yine de insana kendi acısı daha büyük gibi geliyor.
Allah evladınızı size bağışlasın
Oğlunuz da İnşallah anneannesi ile beraberdir
Sagol cnm inş 🙏🙏

beni çok ağlattın su an keşke konunu görmeseydım...
nurların ışıkların içinde uyusun
yapılabilecek tek şey dua etmek.
Sagol cnm
amacım kimseyi üzmek değildi. bir anlık duygularıma hakim olamayıp yazmiştim bu konuyu Allah herkesten razı olsun dualarıyla iyi temennileriyle mutlu etti herkes teşekkür ediyorum yazan tüm arkadaslaraa🌺💜

Allah rahmet eylesin, annem 56 yaşındayken anneannemi kaybettik. 3 yıl oluyor. Annem bana sarılıp “ben annesiz kaldım şimdi” diye ağlamıştı hüngür hüngür hiç unutamam. Koca kadın demiştim içimden, anneannem de 82 yaşında vefat etmişti. Ateş düştüğü yeri yakıyor işte. Bu işin yaşı yok tabii ama sizin anneye en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlarınız onun yokluğuyla geçmiş. Allah size sağlıklı bir ömür nasip etsin ki evlatlarınızla doya doya vakit geçirin 🤲🏻

Sagol cnm
amacım kimseyi üzmek değildi. bir anlık duygularıma hakim olamayıp yazmiştim bu konuyu Allah herkesten razı olsun dualarıyla iyi temennileriyle mutlu etti herkes teşekkür ediyorum yazan tüm arkadaslaraa🌺💜
bugun annenızın ruhu ıcın bol bol okuyacagım dilerim ruhuna ulaşır

Back
X