- 18 Ağustos 2016
- 191
- 186
- 33
- Konu Sahibi LibraTerazi
-
Biz baya kalabalığızSelam kk'nın yüreği güzel bayanları... Sizlerden merak ettigim bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aranızda anne olan, olmaya hazirlananlarımızda var... Sizce bir anne evlatları arasında taraf tutabilir mi? Ya da yanlış davranış gostererek ilgi bölümü yapabilir mi?? Elinde olmayan nedenlerle (de olabilir) birini digerinden fazla sevebilir mi?? Boyle bir ortama sahit olan biri var mi aranizda?? Simdiden tsk ederim..
Bu dediğinize katılmıyorum anne sevgisi görmemiş eşim ve inan abisinden çok daha mutlu hatta onlar bunu gördükçe daha çok kafayı yiyorIyi ya da kötü farklı yaklaşım yapabiliyor anne demekki. Bir kac boyle bir duruma sahit oldum ve cok mrk ettim. Acaba anne olma istegim mi artti :) bilemedim. Ama sunu biliyorum ki anne sevgisinden mahrum olan ya da kendini öyle hisseden kimse hicbir zaman mutluluk kapisini aralayamiyor.
Iyi ya da kötü farklı yaklaşım yapabiliyor anne demekki. Bir kac boyle bir duruma sahit oldum ve cok mrk ettim. Acaba anne olma istegim mi artti :) bilemedim. Ama sunu biliyorum ki anne sevgisinden mahrum olan ya da kendini öyle hisseden kimse hicbir zaman mutluluk kapisini aralayamiyor.
Tabii bu dediginizde de haklisiniz. Bizde de birinde bir problem olsa o kardes uzerinde yogunlasir ilgimiz. Ama benim ki biraz farkli. Ailenin en kucuguyum. Tabii ki annem babam benim icin cok degerli. Lakin babam degil de annem 3 numara olan kardesim ile benim aramda cok ayrım yapıyor. (Hastalik ozel gun onemli bir gelisme vs. Yanımda olur o ayri) ama ben kardesimle ufak bir tartismaya girsem bile hakli da olsam hemen onun tarafina geciyor ve bana yukleniyor. Bu çocukluğumdan beridir boyle. Ve bu seferde ben bu durumu görünce asiri sinirleniyor ve üzülüyorum. Hircinlasiyorum. Elimden geleni yaptım onun icin ama yaranamadim olmadi. Kardeşlerim hepsi evliler evde bir ben varim. Vazifelerim eksiksiz ama gelin görün ki diger evlatlarini hep bi farkli dusunur. Ufak örnek verim, bir kiyafet almis olsam (ki diger kardeslerimden biraz daha bakimliyim) onu benden izinsiz annem giymesi icin verebiliyor. Ama ben ondan odunc birsey istesem hemen annem devreye giriyor anlamadım gitti. Cok tartismalarimiz kavga ile sonuçlandi. Bu durumda annemde dahil herkesi kiriyorum ve cok bilirim gece yattigimda aglayarak uyuyakaldigimi. Daha bu aksam bir ton mesele yasadik. Annemin böyle olmasi benim ona olan duskunlugumu degistirmiyor ama babama olan sevgim gun gun artiyor. Annem de bu durumda laf arasında sen babacisin diyor, ben de senden ogrendim ayrim yapmayı diyorum. Ve daha bir suru sey. Bilmiyorum bu konu da cok yorgunum. Bildiğim tek sey evlatlarım olursa kesinlikle boyle birsey yasatmicam onlara. Allah annelerimizi de babalarımizi da basimizdan eksik etmesin. Amin...Biz baya kalabalığız
Annem babam hiç ayrım yapmadılar
Zaman zaman birimizin üstüne daha çok düştüler
Birimiz hastaysa ona birimizin bir sorunu varsa ona yada önemli bir sınavı vs gibi durumlarda
Böyle bir durumu ayrımcılık gibi görüyor olabilirsmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?