Anne sevgisi...

Mesela benim annem senelerce kız kardeşim ve ben arasında korkunç bir ayrım yaptı anneme göre quixx her zaman kendini idare eder ama minnakın korunmaya ihtiyacı var o yüzden yıllarca quixx sen sus quixx sen karışma quixx o küçük bla bla diye konuşurdu her zaman minnakın sevdiği yemekler her zaman minnakın istekleri öncelikliydi. Ama son 3 senedir annem bu ayrımı ortadan kaldırdı ve açıkça ben hata yapmışım senin güçlü karakterin var diye seni hep ertelemişim dedi. Şimdi benim için yaptıkları saymakla bitmez varsa yoksa quixx der herhalde kendince vicdanını rahatlatıyor bilmiyorum ama ben böyle şeyleri hiç sorun etmedim aynı şekilde eşimde benim gibi büyümüş kv için hep büyük oğludur bunun sebebi de eşim net bi insandır yapmacıklığa sahteliğe gereksiz samimiyetlere hiç gelemez. Ama abisi tamam annecim babacım deyip arkadan iş pişiren bi tip yıkama yağlama ustası bu yüzden çok tutulur eşim ailesine karşı çok sopuktur bu yüzden kv için varsa yoksa büyük oğlan. Yani genelde var olan birşey bu çokta takmamak lazım

Annenle bu konuyu açık açık konuşsan olmaz mı
Bazı aileler yapabiliyor malesef
Sanamı nazı geçiyor acaba
Hani hep senmi sessiz kaldın diğerlerini idare ettinde bu durum annen için normalleştimiki
Yada onları daha kırılgan görüyorda daha çok mu korumaya çalışıyor

Acikca konuştum ama su sekilde oldu, yine böyle bir durumdan dolayi tartışmalar kavgaya donusmustu ve ben o sirada soyledim dedim sen ztn hep bi şekilde beni disladin hic hakliyken bile benim yanimda olmadin senin beni sevmedigin gibi bende seni sevmiyorum dedim. Agir oldu o an ama hep susmustum o vakte kdr. Quixx arkdsiminda dedigi gibi hep ben onun gözünde güçlü bir kisiliktim. Hicbir zaman kendimi kimseye ezdirmeyen bir tiptim.

Disari ablamla cikarken bile birbirinize sahip cikin ama libra sen daha bi sahip cik modundaydi annem. Ama benim güçlü olmam anne desteginin benden alinmasi olmamaliydi. 70 yasina da gelsem benim anneye ihtiyacim olacak herkeste oldugu gibi.
Mesela annem bizi yetistirirken kardeşler arasinda biraz seviyeli yetistirmis. Yani biz ailede canimli cicimli olamiyoruz. Ve bu problemleri atlatmakta zorluk cikariyor bana gore.
3 numara dedigim ablam ile aramda 1 yas var. O evlendi vs dogumda bebegi öldü hepimiz bir olduk. Oyle de olmasi gerekiyordu. Peki neden iyi gunlerimizde bir olmayalım ki??
Annem sadece o ablam ile tlfnda konusmayi sonlandırırken öptüm vs der. Ben daha hic duymadim ki hep söylerim öpüyorum annecim diye.
Annemle babam memlekete giderler ve 8/9 ay ben evde yalnız kalirim. Hep arar sorarim ihtiyaclarini gideririm kostururum helal hos olsun ama diger kardeşlerim killarini kipirdatmazlar. Bunu gördükçe onlara cok kızıyorum ama bazen birsey soylemiyorum.
Buna ragmen bir de bende kaybetme korkusu başladı. Gece kalkip annemle babamin nefes alip almadiklarini kontrol ediyorum, gun icerisinde yine zirt pirt bir bahane ile ariyorum tlfna cevap vermeleri bile rahatlatiyor beni. Ne bilim arkdslar cok tarifsiz duygular icindeyim.

Üzüldüm gerçekten
Güçlü olmak her zaman iyi olmayabiliyor bu duruma alışıyor insanlar ve o nasıl olsa etkilenmez o nasıl olsa halleder bakışı oturuyor malesef
Ailede mesafe olması bencede hata bizim anlaşma sebebimiz bu sanırım annede babada arkadaş gibi yani baba sevgililerimizi dahi bilirdi
Kavga esnasında konuşulması hiç etki etmemiştir aksine bak bana neler diyor diye düşünmüştür
Kardeşlerinde senin ilgilendiğinin farkındadır büyük ihtimal hastalık vs sen ilgilenmişsindir hiç o durumda kalmadıklarından aramaya gerek duymazlar
Annenle bir gün sakince konuş yine çözülmez ise önemseme artık sende babanla yarenlik et
Evlat olarak her görevinide yapıyosun
Bir noktadan sonra kabullenip kendi hayatına bakmak gerekiyor

Kardeşler arasinda seviye derken, her konuda konuşabiliriz, dertlesebiliriz, acikca her meseleden bahsedebiliriz (keza annemle de oyle) fakat bizde muc muc yok iste ablacim canım kardesim vs gibisinden. Kabullendim ztn baska carem yok ama uzulmuyor da degilim. Yine de hep yanımda olduklari icin Allah'a hamd olsun. Cevap verip rahatlattiniz hepinize tskler. Haklarinizi helal edin.

Yine de halinr sukret..benim annem ayrimcilik konusunu gecti ben bir numarali dusmaniymisim gibi davranr onun yuzunden akrabalarimla konusmaktan korkuyorum herkes annemin benim hakkimda anlattigi kotu seyleri soyler ben yoruldum duymktan...cocuklugum gencligim viran yikik dokuk simdide kalan omrum onun kirli ellerinde kirli yureginde hapsolmus durumda

Niye sordunuz,anneniz ayrım mı yapıyor ya da evlatlarınıza yapmaktan mı korkuyorsunuz

Yapıyorum demez ama farkında olmadan yapabilir.
Annem kardeşime daha düşkündür(küçükken kaza geçirdi onun etkisi olabilir bilmiyorum)
Babam bana daha düşkündür(ben karakter olarak ona benziyorum çünkü)
Çok da dert etmemek lazım bilerek yaptıklarını sanmıyorum çünkü.

Tek çocuğum var bilemedim
Ama 3 kardeşiz anneme göre hepimizi aynı seviyor ama kesinlikle erkek kardeşime daha düşkün
Yani sevgi aynı oluyor evet ama düşkünlük farklı oluyor
Babam da ablamla bana düşkündü
Anne erkeklere
Baba kızlara daha düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…