- Konu Sahibi gulsahfener
merhabalar . 23 yaşında yeni mezun bir mühendisim . Sizden yıllardır aşamadığım anne sorunum konusunda fikir istiyorum. Sorun şu ki anneme karşı 23 yıldır bitmeyen bir öfke ve nefret var içimde ve bunu aşamıyorum . Sebeplerime gelirsek de birçok şey sayabilirim. Annem babamdan daha dolgun maaş alan ve parasıyla dünyayı elinde döndürebileceğini , insanları parmağında oynatabileceğini sanan biridir. 10 yaşındayken kardeşimle kavga ettik diye valizimizi toplayıp babaanneme ya da anneanneme gönderirdi bizi . 18 yaşında üniversite sınavına hazırlanırken kardeşimle tartıştım diye banyoda öldüresiye şiddete uğradım. O manzara hala rüyalarıma girer her gün . Birine kızarsa ilk ders vereceği şey maddi imkanlarında yoksun bırakır . Her tartışmada limiti 300 liralıl ek kartını iptal ettirirdi . Kurban bayramında tatile gitmek istedik ailecek ve ben asla denize giremem deniz tuzuna alerjim var . Ben gitmek istemedim evde kaldım ve günlerdir surat yapıyor bana . Geçen yıl da tartıştığımız bir günün akşamında kuzenimde kaldım diye ertesi gün eve geldiğimde bütün kıyafetlerimi ve kişisel eşyalarımı toplayıp valize koymuştu. Bunu da hiç unutamam. Daha birçok şey var anlayacağınız .Başaramıyorum. Ona karşı öfkeden başka hiçbirşey hissetmiyorum . Canı acıyınca içim acımıyor. Üzülünce üzülmüyorum. Bu evden bir an önce kaçıp gitmek istiyorum . Sesini bile duymaya tahammülüm yok . Defalarca Psikolog yardımıyla bu sorunu aşmak için başvurdum. Ama onlar da başaramadı. Sende ağır yaralar bırakmış ve bunu saramıyoruz diyorlar . İçimden gelmiyor hiçbirşey. Hayatıma nasıl devam edeceğim ben çok yoruldum artık annemden öğrendiğim tek şey nasıl bir anne olmamam gerektiği kısacası