Anne sütü ile bebek saçından kolye yaptıran varmı ? Varsa nereye yaptırdınız özelden yazarmısınız?
Konuyu nereye açacagımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
İlk defa böyle bir şey duyuyorum
Bu tarz şeylere verecek paranız varsa bari kehribar kolye alın en azından bebeğinizin diş çıkarma döneminde yardımcı olur. İlerisi için de güzel bir hatıra kalır.
Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldı peki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk
Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldı peki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk
Bana hiç sevimli gelmedi süt ve saç fikri. Bir akrabamız ilk kakalı bezini halının altında saklıyordu. Sebebini unuttum şimdi. Bende acilen böyle eksantrik bir şey bulmalıyım:) İlk kaka ilk tırnak ilk saç falan çoktaaan gitti.