Bebek Beslenmesi anne sütü nasıl artar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta mavra

Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
1.616
225
73
merhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.

merhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
Sut yapan caylar var canim eczanede veya buyuk marketlerde bulursun onlari kullanabilirsin
Bide tam mevsimi bol bol tatli beyaz uzum tavsiye ederim

ayran soğan turp bunlar süt yapıo canım ama bebekte biraz gazda yapıo. bunu engellemek için kimyon rezene içmelisin ayrıca kimyon ve rezene de çok süt yapıo birde bol su iç

Sut yapan caylar var canim eczanede veya buyuk marketlerde bulursun onlari kullanabilirsin
Bide tam mevsimi bol bol tatli beyaz uzum tavsiye ederim
üzümüçok seviyorum ve bol tüketiyorum ama daha fazla yiyicem teşekkür ederim :)

ayran soğan turp bunlar süt yapıo canım ama bebekte biraz gazda yapıo. bunu engellemek için kimyon rezene içmelisin ayrıca kimyon ve rezene de çok süt yapıo birde bol su iç
bitki çaylarını hiç sevmem ama kızım için kendimi zorlayıp içecem artık :)

kızım çok sık ve uzun süreli emiyo galiba birazda o yüzden süt birikmiyo

Bol suuu!boooll booool su!yesillik ozellikle dereotu.ama bunlardanda onemlisi uyku.bebegin uyudukca uyumalisin hatta yiyip oyle uyumalisin.kilo alimina bakin eger aliyorsa yetmiyo diye endiselenip litfen mamaya baslamayin olurmu?sutun azalmasina sebep oluyor

mama haraftarı değilim zaten. kilo alımı da normal aylık en az 500 gr alıyo. idrarını da sık sık yapıyo ama yine de endişeleniyorum işte

Tahin helvası, yeşil mercimek, meyve suları, marul, komposto... Ya aslında ne yesen , içsen süt yapıyor...
Dinlenmelisin, stres yapmamalısın, kendini üzmemelisin. Falan filan. :)

en ufak şeyi kafama takan bi insanım ve içimdekini de kimseye söyleyemiyorum

canım inciri kaynat iç güzel süt yapıyor üzüm ye bol bol

evet rezene çayı çok farkediyor . ben bebeğime de içiryorm .. bol bol su iç .bulgur pilavi çok etki yapıyor ,ben günlük yapıyorum .

evet rezene çayı çok farkediyor . ben bebeğime de içiryorm .. bol bol su iç .bulgur pilavi çok etki yapıyor ,ben günlük yapıyorum .
peki rezenenin bitkisini mi alayım tozunu mu yoksa tohumunu mu.

Merhaba,
Bebeğinizi güle güle büyütün.

Hurma,
Humana çay
Rezene çayı
Bol su
Bulgur pilavı
Dereotu ve yeşil soğanı bir kaba minik minik doğrayıp tüm yemeklerin üzerine atarak tüketmek
Tahin pekmez, tahin helvası
Üzüm, karpuz, şeftali gibi sulu ve sekerli meyveler
Kompostolar (dut kayısı uzum erık kurularından yapabılırsınız)
Sutunuzun kalıtesı ıcın yumurta, balık ve kırmızı et
Bır de tesadüf mü bilmem ama ne zaman sunpride'ın elma suyu içsem bende süt arttırdı.
Aktarlarda sür arttırıcı karısım caylar hazırlıyorlar. Iyı bır aktardan alın, sabahları demleyıp cay yerıne ıcın.

En ıyı sut arttırıcı da bol bol emzırmek ve uzun gece emzırmelerıdır. Bebegınız uyurken vs gogsunuz doluyor ve bebegınız emmıyorsa muhakkak sağıp boşaltın kı yenı sut uretımı olsun. Gece emmedıgı zaman oluyorsa da, siz uyanıp uzun uzun sağın bakın nasıl artıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…