Bebek Beslenmesi anne sütü nasıl artar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
o zaman sürekli uyu sen hurma da çok etki yapıyo günlük bolca ye

öyle tabi bebiş uyudukça yapılacakları yapıyorsun ben bi de fırsat bulup ders çalışıyorum. hem kariyer hem çocuk anlayacağın :)

lisans tamamlıyorum açıköğretimden

merhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
irmik tatlısı yap şerbetli veya sütlü bol bol su iç çok işe yarıyor tavsiye ederim

Yazıldı mı bilmiyorum ama dondurma, boza, lohusa şerbeti anında ve bol süt yapıyorlar. Uzmanların her zaman söylediği gibi bol bol su kesinlikle. Ve tabii ki uyku. Benim böyle bir şansım olamadı maalesef. Sadece annem yanıma gelince uyuyabilirdim ve acayip sütüm olurdu

merhaba arkadaşlar 97 günlük bi meleğim var. bu aralar sütüm azalmış gibi geliyor bana bebeğim doymuyor diye endişe ediyorum.en kısa zamanda , dolu dolu sütüm olması için ne yapabilirim.
Canim gogsunun dolu dolu olmasina hic takilma
Kimi meme tek icimlik hatekete gecer bebek wmerken akisi hizlanir
sut var mi yokmu bebis beslenuyormu yu anlamanun tek yolu
cisli bezi ve kg alimidir

idrarı felan gayet iyi 5-6 kez yapıyo ama annelik işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…