Bebek Beslenmesi anne sütü nasıl artar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
anne sütü artırıcı çaylar etkili oluyor diye biliyorum, humana özellikle tavsiye ediliyor. Akakce den en uygun fiyatlısına bakıp firma güvenlirse gönül rahatlığıyla alabilirsin( ben minirome.com dan alıyorm aynı gün kargoya verildi hep)

Cnm hurma bnm sütümü en çok artiran sey olmuştu hem kalitesini de artiriyormus yakinlarimdan duydugum kadarıyla. Bir de sutlac artiriyor bnm sütümü pistigi için sanildigi kdr gaz da yapmiyor deneyebilirsin Allah kolaylik versin

gaz yapan gıdalar yemiyorum bebeğimde gaz problemi çok yok (maşallah) o yüzden gaz yapacak birşey yememeye özen gösteriyorum

Gazla alakali uyumadiggni düşünmüyorum ..Ne olduğunu ve çaresini bilemiyorum ,Sadece ayakta sallayınca susuyor yalnız bırakayım hemen ağlıyor sastım kaldım

Gazla alakali uyumadiggni düşünmüyorum ..Ne olduğunu ve çaresini bilemiyorum ,Sadece ayakta sallayınca susuyor yalnız bırakayım hemen ağlıyor sastım kaldım
benim kızım da battaniye arasında sallanmaya alıştı ve bunu beni çok zorluyordu hamak aldık ve biraz olsun rahatlattı beni size de faydası olablir hamakta sallanmak hoşuna gidiyo :)

gittigidiyor da çok güzel bebek hamakları var oradan bakabilirsiniz :)

yok canım olur mu öyle şey hamak sallanmaz mı? şuan benim kızım sallanıyo içinde :).

Hayır yani beşik gibi ,ben kendi sallanani zannettim sallanan karyolası var zaten..

kızımın karyolası da sallanıyo ama o hamakğı seviyo. belki işinize yarar diye söyledim canım

hamklar sallanmiyor ki:-( isime yaramaz sanırım:-(

Canım yonca ana dizi diye bişey var hamaga gore daha uzun kullanılabılır derin yani ben kullanıyorum hemde karyolaya gore cok cok hafıf portatıf ve kolay sallanabılır oldugundan da daha kullanıslı ben kendı besıgınden harıc aldım gunduz kullanıyorum uygunda 100 lıraya aldım ben

teşekkürler .. Anne sutune dönelim uyku sütü artirir mi acaba?benim sütm genelde gece artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…