• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü neden kesilir? Geri getirebilir miyiz?

Size küçük geliyor sanirim. Tam olsaydı hiç birşeye ihtiyacınız olmuyor . Eğer lansinoh ise makina onun uçları boy boy satılıyor makinayla verilen standart 25cm olan bana büyük gelmisti kucugunu almistim internetten . Valfinde sağım yaparken açıp kapanan süt akan yer silikon yırtılmış hasarlı gibi olaursa degistirin onunda yenisi satılıyordu sitesinde .
Çok teşekkür ederim ancak benim sütüm yok. Çabaladığım vakitlerden edindiğim bilgiyi paylaşmak istemiştim ☺️

Solgar tablet de kullanabilirsiniz. Gece sağımı emzirmesi tentene temas bunları biliyorsunuzdur zaten
Solgar tablet duymamıştım
Eğer yine de arttırmak isterseniz bir pompa edinin ve emzirme sonraları hemen boş memeyi 5 10 dakika sağın. Giyilebilir pompslar çok pratik oluyor emzirme bitince hemen takar sağıma başlarsınız bebeğinizle ilgilenirken. Boş memeyi sağmak çok süt arttırıyor, beyin panik oluyor Eyvah süt bitti ama bebeğin daha fazla ihtiyacı var diye süt üretmeye başlıyor.
Stres hormonu kortizol sütü baskılıyor stres olmamaya çalışın emen bebek varken süt bitmez rahat olun ❤️ ben de bebeğim 1 aylıkken ağlayarak emzirme danışmanını aramıştım sütüm bitti diye, meğer memeler terbiye oluyormuş endişelenmeyin sizi anlıyorumeö
Emzirmekerden sınra memem zaten yumuşak olduğu için sağmıyordum. Doğrudu 1-2 kere denedim gelen olmadığını görünce bırakmıştım. Boş memeyi sağmak da işe yarıyorsa hemen deneyeceğim

Kendinizi hırpalamayın süt olayları tamamen hormonal ve sizin elinizde değil. Eminim her şeyi duymuş uygulamışsınızdır. Bestlak,humana,solgar,bulgur pilavı, incir uyutması,komposto,cevizli sucuk, 4 litre su,2 saatte bir sağım, günde 1 kere süper sağım… Bunların hepsini yapıyorsanız ve hala gelmiyorsa gelmiyordur. Bebeğinizin mutlu bir anneye anne sütünden daha çok ihtiyacı var. Sağlıkla huzurla büyütün.

Back
X