Merhaba canlarım bol sütlü bir anne olarak yazıyorum tavsiyem olsun bütün bebişler doysun diye hepinize sevgileerr

1- inek sütü içmeyin sevgili ancağızlarım, Bebeklerde laktoz intörelansı yani bağırsak hassasiyeti yapar. Doktordan öğrendim kesin bilgi. Emzirirken anne inek sütü içmez!
2- Yanınıza birer litrelik su şişesi alıp üç tanesini bir gün boyunca bitirmeye özen gösteriyoruz
3- HURMA candır ciddi süt yapıyor ben yemiyorum çünkü sütümü sağmak zorunda kalıyorum o derece yani.
4- UYKU.. Baktınız sütünüz yok bebişi babaya yarım saatcik olsa bırakıp uyuyoruz. Uykuda bebişimizi rüyamızda görüyoruz bol prolaktin salgılanıyor ve memiktolar sütle dolmuş şekilde uyanıyoruz.
5- BUĞDAY. Çorbası oluuur salatası oluuurr bir şekilde tüketiyoruz
6- REZENE. Alıyoruz aktardan minnak bir poşet rezene 250-300 gram falan. Bir bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı ekleyip altını kapatıyoruz ocağın, 15-20 dk bekleyip süzüp içiyoruz. Mucizevidir kendisi bebişin gazlıysa içine yarım çay kaşığı kimyon da ekleyip iç, aman dikkat kimyonu fazla kaçırırsan sen de bebişte ishal olursun.
7- patates ve nişastalı ürünler tüketMİYORUZ.Kızartma yemiyoruz, Adaçayı da yasak sütünüz pıt diye kesilir Allah korusun.
8- ISSIRGAN OTU, ÇEMEN OTU bulursanız kaçırmayın yiyin, zaten o pahalı süt arttırıcı çaylara bakın hepsinin içinde var.
9-Tahin helvası, hem enerji verir hem süt yapar bol bol yiyin.
10- Bulgur plavı (kimyonlu) bebekte de sizde de gaz yapar ama süt arttırıyor. Tercih sizin, kimyonla gaz etkisini biraz azaltabilirsiniz.
11- yazamıyorum bebiş uyandı hoşcakalın