- Konu Sahibi zeynepxoxzdil
-
bence en güzeli uyku ama elinize geçerse olur da kızım bir iki saat uyursa doyuracak kadar oluyor umarım birgün süt aktığını da görürüm
benim süt çok az olduğundan herşeyi denedim günde 3 litreye yakın su içiyorum
faydasını gördüğüm tek şey ise mısır konserve mısırı alıp yağda biraz çeviriyorum biraz da tuz hem çok lezzetli hem de sütüm arttı biraz bir de humana tabi mutlaka günde iki fincan içiyorum
Arkadaşlar benimde 25 günlük bir bebegim var emziriyorum şimdilik idare ediyorum ama ben hiç su içmeyen biriyim günlerce 1 bardak su içmedim zaman olur süt için bol bol su diyorsunuz ben şimdi ne yapacam nasıl su içecem
başka başlıga da yazdım.
herkesi bünyesi farklı.ne kadar düzenli besleniyorum,3 lt den fazlaa su içiyorum.1 lt ye yakın süt içiyorum.ısırgan otu ve malt hapı içiyorum.vitamalt içiyorum.aktardan özel çay aldım onu içiyorum.milupa ve humananın still teasini ve milupanın rezene çayını içiyorum.kaymaklı bisküvi yiyorum.meyve olarak ayva yiyorum.yemeklere bol soğan koyuyorum.gayet stressizim,mutluyum..bunlara rağmen mama takviyesi yapıyorum yetiremiyorum kızıma süt
komşum ise ymek yememiş düzenli,sigara biçmiş sütü fışkırıyomuş.varın siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?