- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
Mrb arkadaşlar ben 5 aylık bir bebeğe sahibim. İlk 3 ay sütüm deliler gibi akıyordu. Çarşaflarıma kadar ıslanıyordum. Fakat maalesef biraz stres,biraz bebeğimin fazla emzik emip beni emmemesi, birazda sağma işlemini düzenli yapmadığımdan dolayı sütümde çok ciddi bir azalma var. Sağdığımda 10cc anca geliyor. Eskiden sütümü arttıran rezene hiç bi işe yaramıyo. Şunları denedim ve hiç bi işe yaramıyolar: rezene, anason, ayran, marul, dut, humana, incir ve aklınıza gelebilecek bi çok şey.. Bende tek işe yarayan şey bolca tavuk ve et yemek oldu.Ama onlarda her gün yenmez ki..
Tavuk ve etten sonra anladımki benim yüksek protein alma durumlarında sütüm artıyor. Acaba yüksek proteini nasıl alabilirim? protein tozu sizce zararlı mı?
Neyse asıl soruma geleyim motilium reflü ilacı metpamid ise mide bulantı ilacı.İkiside anne sütünü arttırıcı etkiye sahip.Gözümü kararttım b, tanesini kullanıcam ama metpamid daha masum geldi.Sizce hangisini kullanayım? Protein tozları zararlı mı? ne dersiniz?
Tavuk ve etten sonra anladımki benim yüksek protein alma durumlarında sütüm artıyor. Acaba yüksek proteini nasıl alabilirim? protein tozu sizce zararlı mı?
Neyse asıl soruma geleyim motilium reflü ilacı metpamid ise mide bulantı ilacı.İkiside anne sütünü arttırıcı etkiye sahip.Gözümü kararttım b, tanesini kullanıcam ama metpamid daha masum geldi.Sizce hangisini kullanayım? Protein tozları zararlı mı? ne dersiniz?