Anne ve Kayinvalide

Evet cunku esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlar

Evliliyinizin yanlis oldugunu dusunuyorsaniz boşanin. Bu konuda kv-nizin sucu ne onu anlamadim malesef ...

Amanınnnn annen de düşman başına.

Tam yuva yıkıcı.

Umarım erkek kardeşin yoktur

Eşine haber uçuralım kayınvaliden çok tehlikeli diye
Aman annenizin gazına gelmeyin.
Eşiniz size böyle iyi dediği gibi sizde bazı konularda annenizle mesafeli olmalı ve böyle iyi demelisiniz.

Aslında anneniz bi yandan haklı gerçekten üzen değer görüyor bu zamanda her şeye he diyeni çantada keklik görüyorlar. Bi yandan haksız zaten bi sorun yok aranızda durduk yere niye nifak tohumları atıyor, genelde bu durumu erkek anneleri yaratır. Sizin anneniz dominant ve baskın olmayı sevdiğinden sizin de baskın olmanızı istiyor.

Tam yuva yıkıcı.

Evet cunku esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlar

Eşine haber uçuralım kayınvaliden çok tehlikeli diye
Aman annenizin gazına gelmeyin.
Eşiniz size böyle iyi dediği gibi sizde bazı konularda annenizle mesafeli olmalı ve böyle iyi demelisiniz.
Esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlar. Tabi bir de su var, ben calisip eve para getiriyorum, 1 kere veremedim diye esim annesini arayip sikayet etmis, annesi de anneminarayip "kiziniz ogluma para vermiyor" demis....
Ki aslinda benim bu durumdan sikayetim yoktu, ama olay bu noktada feci patladi....

Tam yuva yıkıcı.

Tabi bir de su var, ben calisip eve para getiriyorum, 1 kere veremedim diye esim annesini arayip sikayet etmis (48 yasinda esim, ben 26) annesi de annemi arayip "kiziniz ogluma para vermiyor" demis....
Ki aslinda benim bu durumdan sikayetim yoktu, cunku o ev isleriyle ilgileniyor, kisaca kadin erkek rol degisimi. ama olay bu noktada feci patladi....

Takilmayin derim...ortada dert yok...cok fazla odaklanirsaniz annenizin dediklerini kabul eder ve sorun yasarsinuz...

Bence siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
22 yaş büyük tembel bir adama aşık olarak evlenmiş olamazsınız herhalde :)
Parası da yokmuş.
10 yıl sonra hem adama hem annesine beleşten huzur evi hizmeti verirsiniz.
Anneniz ne derse haklıdır.

Pardon, ben 36.
Esimin arti tarafi, alman vatandasi olusu ve almanyada yasiyor olusumuz. Kayinvalideyi de gorumce dusunsun banane.

Bence sorun sizde değil. Kimse kimseyide sevmek zorunda değil ki zaten kayınvalidenize yaranmak gibi bir durumda da değilsiniz. Ben bir kızın parayla karşılastirilmasina da karşıyım bedavaya gittin tarzinda konuşmasında doğru bulmadım. Eşiniz yanınızda duruyor anlattığınıza göre ve mesafeniz belli kayinvalidenizle siz saf değilsiniz aksine bence doğru olani yaoiyorsunuz. Bence anneniz sinirden dolayı bunları söylüyor bunu göz önüne alarak hareket etmelisiniz.

Annen bence adam gibi adam oturupta kahve icip cok sey konusulabilir. Samimi ve doğruları olan birisi. (Kızma bana)

Annene ne yapmaya çalıştığını sorar mısın??

Böyle olmadan ise kv ve eşinle kavgalı ve kötü olman onu daha mı mutlu edermiş...

"Bunlar bana değer vermiyorsa bisanip yanına mı geleyim" de

Benm annemde bana habire bunları der ama kendi hatasını gormez eee anne bliyordun bole olduklarını nısanda gorduk bana engel olsaydınız vermeyiz deseydiniz siz neden sustunuz ? Dyorum susuyor her anne baba evladını dusunur ama evlenmissn. Zaten yuvanı bozmak olur bu bizde sıkıntılar yasadık br gram deer vermediler ama dediign gbş ben tkmadım allaha havale eddim sustum esimle iyiym mesele ne ! ? Aileler dyorki kzıımızın degeri blinsin haklılarda ama olmayınca olmuyorsa kızın ıcın susucaksın desteklyceksn konusmakla olmuyor kim dort dortluk evli? Herkes. Mukemmel zengnlerle mi evlenebiliyor mesel hayır ? Benden onu beklediler mesela mal mulk basta vardı esimde sonra hepsni kaybettş kaderrr ben terkedemezdim ama olan oldu aileler de bole kostek olursa sen cok acı cekersn

Ciddi misiniz? Ama benim psikologum psikiyatristim bile "boyle bir annenin sozunden cikilir mi Allah askina!" Dediler!!

Psikoloğunuz ya da psikiyatristiniz kimse artık onu değiştirin derim. Konuda haklı haksız ayırt etmeden yazıyorum; size kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışan, mahalle teyzelerinden hallice tavsiyeler veren psikoterapistlerden (!) koşarak kaçınız. İşinin ehli birisinin size kendi düşüncelerini söylememesi, sizi manipüle etmemesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…