- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Evet cunku esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlarKusura bakmayin da problem annenizdedir.
Resmen sizi kv-nize karsi dolduruyor
Benim kv cok pislik kadin ama annem her seferinde esinin annesidir, saygi duy, evine git, yardim et filan der. Onemli olan eşinin sana gosterdiyi degerdir der.
Sizin anneniz tam tersi, yuvaniz yikilsa mutlu olacak mi acaba ?
Evliliyinizin yanlis oldugunu dusunuyorsaniz boşanin. Bu konuda kv-nizin sucu ne onu anlamadim malesef ...Evet cunku esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlar
Evet cunku esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlarAmanınnnn annen de düşman başına.
Tam yuva yıkıcı.
Umarım erkek kardeşin yoktur
Esimin calismayan tembel biri oldugunu ogrendiklerinde, sadece kizlarinin calismasina gonulleri razi olmadigi, ve esimin de onlari saymayip 3 yil boyunca 1 kere bile eve davet etmeyince, kisacasi bunun yanlis bir evlilik olduklarini dusunduklerinden, boyle davraniyorlar. Tabi bir de su var, ben calisip eve para getiriyorum, 1 kere veremedim diye esim annesini arayip sikayet etmis, annesi de anneminarayip "kiziniz ogluma para vermiyor" demis....Eşine haber uçuralım kayınvaliden çok tehlikeli diye
Aman annenizin gazına gelmeyin.
Eşiniz size böyle iyi dediği gibi sizde bazı konularda annenizle mesafeli olmalı ve böyle iyi demelisiniz.
Amanınnnn annen de düşman başına.
Tam yuva yıkıcı.
Umarım erkek kardeşin yoktur
Merak etmeyin, ayni konulari acmiycam....
Bu farkli bir soru.
Kayinvalidemi aslinda severim, biraz aksidir, esim en basindan beri "uzak duralim, oyle daha iyi" derdi. Allahtan farkli sehirlerdeyiz de, hic yuzgoz olmadik.
Ancak, annemle her nasilsa aralarinda bir tartisma olmus ve annem hep "bu kadin sana deger vermiyor, oglu mutlu oldugu surece seni sever, oglunu uz bak gorursun. Hem soylesene, sana hic hediye aldi mi? Evlendiginden beri napti senin icin? Gelin arabasini bile cok gorduler, kiytirik kolye taktilar, sen hala deger verildigini dusun, bedavaya gittin kizim sen" diyor.
Iyi de, ben annemin bu dediklerini 1 kere bile kafaya takmadim ki! Ne yani, hediye alinmayinca degersiz mi oluyorum? Ayrica kayinvalideyle pek bir araya gelmediginizden problem de olmadi ki. Annem "e tabi problem olmaz, agzini acip birsey talep etmiyorsun ki, ne verirlerse tamam deyip susuyorsun, boyle gelini kim istemez " diyor.
Annemi cok severim, gorusune hep saygim var, dedikleri de hep cikar, iyi de ben mi cok safim?
Biryerde bir terslik var ama cozemiyorum.
Bence siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.Tabi bir de su var, ben calisip eve para getiriyorum, 1 kere veremedim diye esim annesini arayip sikayet etmis (48 yasinda esim, ben 26) annesi de annemi arayip "kiziniz ogluma para vermiyor" demis....
Ki aslinda benim bu durumdan sikayetim yoktu, cunku o ev isleriyle ilgileniyor, kisaca kadin erkek rol degisimi. ama olay bu noktada feci patladi....
Pardon, ben 36.Bence siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
22 yaş büyük tembel bir adama aşık olarak evlenmiş olamazsınız herhalde :)
Parasıda yokmuş.
10 yıl sonra hem adama hem annesine beleşten huzur evi hizmeti verirsiniz.
Anneniz ne derse haklıdır.
Annene ne yapmaya çalıştığını sorar mısın??Merak etmeyin, ayni konulari acmiycam....
Bu farkli bir soru.
Kayinvalidemi aslinda severim, biraz aksidir, esim en basindan beri "uzak duralim, oyle daha iyi" derdi. Allahtan farkli sehirlerdeyiz de, hic yuzgoz olmadik.
Ancak, annemle her nasilsa aralarinda bir tartisma olmus ve annem hep "bu kadin sana deger vermiyor, oglu mutlu oldugu surece seni sever, oglunu uz bak gorursun. Hem soylesene, sana hic hediye aldi mi? Evlendiginden beri napti senin icin? Gelin arabasini bile cok gorduler, kiytirik kolye taktilar, sen hala deger verildigini dusun, bedavaya gittin kizim sen" diyor.
Iyi de, ben annemin bu dediklerini 1 kere bile kafaya takmadim ki! Ne yani, hediye alinmayinca degersiz mi oluyorum? Ayrica kayinvalideyle pek bir araya gelmediginizden problem de olmadi ki. Annem "e tabi problem olmaz, agzini acip birsey talep etmiyorsun ki, ne verirlerse tamam deyip susuyorsun, boyle gelini kim istemez " diyor.
Annemi cok severim, gorusune hep saygim var, dedikleri de hep cikar, iyi de ben mi cok safim?
Benm annemde bana habire bunları der ama kendi hatasını gormez eee anne bliyordun bole olduklarını nısanda gorduk bana engel olsaydınız vermeyiz deseydiniz siz neden sustunuz ? Dyorum susuyor her anne baba evladını dusunur ama evlenmissn. Zaten yuvanı bozmak olur bu bizde sıkıntılar yasadık br gram deer vermediler ama dediign gbş ben tkmadım allaha havale eddim sustum esimle iyiym mesele ne ! ? Aileler dyorki kzıımızın degeri blinsin haklılarda ama olmayınca olmuyorsa kızın ıcın susucaksın desteklyceksn konusmakla olmuyor kim dort dortluk evli? Herkes. Mukemmel zengnlerle mi evlenebiliyor mesel hayır ? Benden onu beklediler mesela mal mulk basta vardı esimde sonra hepsni kaybettş kaderrr ben terkedemezdim ama olan oldu aileler de bole kostek olursa sen cok acı cekersnMerak etmeyin, ayni konulari acmiycam....
Bu farkli bir soru.
Ciddi misiniz? Ama benim psikologum psikiyatristim bile "boyle bir annenin sozunden cikilir mi Allah askina!" Dediler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?