- Konu Sahibi kybele1180
bende babami kanserden 14yasimda annemide 28 yasimda kalp krizinden kaybettim;simdi bir bebegim olcak ama onlar goremeyecek cook uzuluyorum cok zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogumdan sonra oglumun babası baska bır kadın ıcın terk ettı bızı
18 aylık oglum
acaba oda sızın gıbı cok uzulecekmı
babası hıc aramadı
bıyolojık baba !
18 aylık oglum
babası hıc aramadı
bıyolojık baba !
18 aylık oglum
babası hıc aramadı
bıyolojık baba !
aranızda ayşe kulin'in umut kitabını okuyan muhakkak vardır elbet. ben bir solukta okudum. bu kitapta ayşe kulinin annesi olan sitarenin 15-16 yaşlarında beklemediği bir anda babasını kaybetmesi ve 18 yaşında ayşe kulinin babsıyla tanışarak evlenmeye karar vermeleri yer alır. sitare o gün aynaya bakar ve babasını düşünür.babasını onu evlenirken görememesine üzülür ve sorar kendine ne zaman büyüdüm ben diye. baba senin öldüğün gece mi diye cevaplar yine kendini. Öyle çok etkilendim ki bu bölümden, öyle güzel anlatıyordu ki içimden geçenleri. Ben annemi 24 yaşımda kaybettim. Ben de gelin oldum ve annem göremedi. Annemi çok ama çok özlüyorum. Herhalde benim gibiler vardır diye düşünüyorum. Bilmiyorum okuyan veya birşeyler yazan birileri olur mu ama ben davet ediyorum herkesi. Anne veya babamızı analım burda onlardan bir hatırayla. ilk hatıra benden:
Annem Çapa'da hastanede yatıyordu.Hafta içi çalıştığım için ancak haftasonu yanında kalıyordum. Yine bir hafta sonu yanındaki yatakta yatıyordum.Uyandım annem bana bakıyordu. Bir şeye mi ihtiyacın var anne diye sordum. Cevap netti. ''Sen uyuyordun ben de sana bakıp seni seviyordum.'' Ben de seni seviyorum annecim. Yerin üstünde ya da altında farketmez heryerde her zaman seviyorum.
aglattiniz beni...bende annemi, güzel kokulu melek annemi kaybettim...17 yasindaydim
birden kayip ettik onu..beyin kanamasindan daha 39 yasindaydi... 23 nisan 2007 sabahiydi
icimdeki yangin hic gitmiyo.. böyle tam ortada biyerde..
bende evlenicem, sevdigim adam annemi hic taniyamadi, ara ara düsünürüm icime oturur.
cok derin düsünürsem delirecek gibi olurum..kendimi avutuyorum cogu zaman.
evlenicem 2012 de ama kina gecesi yapmak istemiyorum. baskalarinin kina gecesinde bile yerle bir oluyorum.
cok dokunyo bana.
annecigim, masum gözlü annem benim, seni cok özlüyorum annem.
sen olmayinca ailede olmuyomus be annem..
oysaki herseyi sen dengeliyomussun.
cok zor ya su acimasiz hayat..