- Konu Sahibi kybele1180
bende varım... 19 yasımda kaybettım annemi suan 22 yasımdayım...ve hala annemin neden vefat ettigini bilmiyorum...doktorlar teshis koyamadı...bilsem icim bi nebze olsun rahat edecek ama neden neden neden diye hala kendimi yiyiyorum...universite 2.sınıfa baslayacaktım memleketımde okuyordum babamın işi dolayısıyla istanbuldaydık..butun es dost akrabalar memlekette...ben gıttım kayıt yenılemeye sonra fenalastıgının haberını aldık hemen enıstem izin alıp goturdu Allah ondan razı olsun...gittik hastaneye ben konduramadım iyilesecek diye bakıyorum kendındeyken konustu benle ama yanında olmamı ıstedı anneannemler bırakmadılar sonra bilincini kaybetmıs kalbı durmus calıstırmıslar...yogun bakımdaydı gırdım yanına konustum gozunden yas geldı ama ertesi gunun aksamında kaybettık...bu olaydan sonra gece yattıgımda ya babama birşey olursa ben ne yaparım ya da bana birsey olursa babam ne yapar diye dusunmekten kafayı yemek uzereyım...bende tek cocugum ve ıstanbulda babamla yasıyorum babam memlekete donmek istiyor fakat benım burada erkek arkadasım var kendı aramızda yuzuk taktık ama evlenirsem mecburen ıstanbulda yasamam lazım babamı da tek basına bırakmak ıstemıyorum sonum hayır olsun...tüm annesini veya babasını kaybedenlere de Allahtan sabır diliyorum hiç ama hiç kolay değil. diyecegim o ki eger annesı babası hayatta olan varsa kıymetını bilsin...saygılar