- Konu Sahibi kybele1180
çok üzüldüm...allah kimseye böyle acıyı erkenden yaşatmasın..
hayat böyle ama..acısı-tatlısı hepsi var içinde..
hayat böyle ama..acısı-tatlısı hepsi var içinde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babadan daha önemlidir anne..anne olmazsa baba babalık yapamaz bu acı bi gercek....
annemin yerini hiçbir şey dolduramaz...erken kaybettm ben de...dularım annemle o benim canımdı canımdan bi parçam gitti..
gerçekten çok zor.
bende babamı 15 yaşında kaybettim,şimdi 20 yaşındayım
inanılmaz kötü günler geçirdik annemle ikimiz
iki ablam daha vardı ama onlar evliydi
işte çalıştıkları için doğal olarak gelemiyorlardı çok fazla.
ilk 3 sene acısı dayanılmazdı ama snradan allah sabrını veriyor.
birşey olduğunda,biri beni üzdüğünde ilk dediğim laf "babam olsaydı beni ezdirmezdi,beni kimse üzemezdi" demek oluyor ne yazıkki...
duygcuğum bende hep o sözü söylerim . . bizim gibi babalarını kaybedenler eminmki hep bunu diyordur. . ahh ahh ne kadar acıdır düğününde babanın yanında olmaması . takı takılırken oyun oynarken gelinin anne ve babası diyince içim cız etti. hep kapıya baktım . çıkıp gelicek diye . sonuna kadar baktımm ama gelmedi . . .
düğün bittktn sonra evime giderken döndüm bi daha baktm belki beni izlyordur diye ama yoktu . ben babamn sadece tabutunu gördüm.öldüğüne hala inanmıorum . mezarına gittiğimde orada yatanaın babam olduğuna ya inanmıorum yada inanmk istemiorumzor çok zor bi duygu ya
( Allah kimseye yaşatmasın . 12 yaşımdaydm kaybettiğimde . bir sabah kapıdan çıktı . gayet sıradan şeylerdi yaptıklarımız . msanın örtüsünü sirkelerken balkonda , kalbimden bişey koptu sanki . ne olduğunu anlıyamadım nereden bilirdim o an babamın öldüğünüüü nereden bilirdim. . . mafoldumben