- 22 Kasım 2010
- 11.244
- 19.997
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Evet oyle...etrafindaki herkese dokunmus bir insan, çok seveni var. Onun gibi olmak isterim ben de. Evlendim çocuğum oldu. Evime bakıyorum onun aldığı şeyleri görüyorum, okurken de en büyük destekcimdi. Manevi desteğini saymıyorum zaten o buyuttu...o yüzden ebeveyn acisiyla es değer, hatta belki ebeveynlerime uzulecegimden daha çok aci yaşıyorum.Çok üzüldümAllah dayanma gücü versin
Ne güzel kadınmış
O da gurur duyuyordur sizinleEvet oyle...etrafindaki herkese dokunmus bir insan, çok seveni var. Onun gibi olmak isterim ben de. Evlendim çocuğum oldu. Evime bakıyorum onun aldığı şeyleri görüyorum, okurken de en büyük destekcimdi. Manevi desteğini saymıyorum zaten o buyuttu...o yüzden ebeveyn acisiyla es değer, hatta belki ebeveynlerime uzulecegimden daha çok aci yaşıyorum.
Amin Sağ olun, inşallahAcil şifalar diliyorum,Allah sizlere bağışlasın.
Allah razı olsun...Ne güzel insanlar var, arkalarından dua ettiren.bende dua edeceğim bu güzel insana.
Niye bu kadar uzuldugumu anlayamayan insanlar d var çevremde ama o benim annemden farksiz, hatta daha cok emegi var. Amin inşallah dediğiniz gibi olurAllah acil şifalar versin inşallah..
25 yaşındayım dünyada yaşadığım en berbat gün anneannemin vefat ettiği gündü. Öyle çok seviyordum, hala çok seviyorum.
Umarım anneanneniz ele ayağa düşmeden, hayırlısıyla iyi olur.
Allah şifa versin tez vakitteBosanmis anne babanın ilgisiz buyuyen cocuguyduk kardeşimle biz...Annemle babamin sonu bitmeyen kavgalarinin arasında Anneannem hep bize kalkan olurdu, kardeşimle biz onun evinde kalirdik. Hatta kısa süre için okul bile değiştirmistim Anneannem evine yakın bir okula kaydettirmisti beni. Sonra ben 9 , kardeşim 5 yasindayken temelli anneannemin evine tasindik annemle babam bosaninca...annem calismaya basladi,bizi Anneannem buyuttu. O zaman kendi annesi de hayattaydi. Buyukanneanne, anneanne, anne ile beraber büyüdük biz ama anneannem annem oldu...her seyimizle o ilgilendi. Hepimizin arkasında dag gibiydi. Babamin maddi manevi yokluğunu gidermeye calisirdi. Her şeye yetisen , güçlü kuvvetli, sen sakrak biricik Anneannem bir haftadır yoğun bakimda covidden dolayi...ciğerler kötü durumda dediler. Demans baslangici da vardi. Dün sabaha karşı 4 gibi entube edildi. Yanina sadece bir iki dakikaligina annem ve dayım girebiliyor, max 2 kişi alıyorlar. Yarin ben gireceğim, yasarsa tabii...Onu öyle görmek beni çok yaralayacak biliyorum ama görmeyi de çok istiyorum...annemi, cocuklugumu kaybediyorum sanki. Bir süredir panik atak ve yüksek tansiyonla mucadele ediyorum, bu aciyla basa cikmakta zorlaniyorum...paylaşmak istedim öyle...dualarinizi bekliyorum...
Allah, anneannenizi size bağışlasın, ne mutlu size, onun gibi bir rol model tanımışsınız .Her yaş alan böyle değil maalesef.Bosanmis anne babanın ilgisiz buyuyen cocuguyduk kardeşimle biz...Annemle babamin sonu bitmeyen kavgalarinin arasında Anneannem hep bize kalkan olurdu, kardeşimle biz onun evinde kalirdik. Hatta kısa süre için okul bile değiştirmistim Anneannem evine yakın bir okula kaydettirmisti beni. Sonra ben 9 , kardeşim 5 yasindayken temelli anneannemin evine tasindik annemle babam bosaninca...annem calismaya basladi,bizi Anneannem buyuttu. O zaman kendi annesi de hayattaydi. Buyukanneanne, anneanne, anne ile beraber büyüdük biz ama anneannem annem oldu...her seyimizle o ilgilendi. Hepimizin arkasında dag gibiydi. Babamin maddi manevi yokluğunu gidermeye calisirdi. Her şeye yetisen , güçlü kuvvetli, sen sakrak biricik Anneannem bir haftadır yoğun bakimda covidden dolayi...ciğerler kötü durumda dediler. Demans baslangici da vardi. Dün sabaha karşı 4 gibi entube edildi. Yanina sadece bir iki dakikaligina annem ve dayım girebiliyor, max 2 kişi alıyorlar. Yarin ben gireceğim, yasarsa tabii...Onu öyle görmek beni çok yaralayacak biliyorum ama görmeyi de çok istiyorum...annemi, cocuklugumu kaybediyorum sanki. Bir süredir panik atak ve yüksek tansiyonla mucadele ediyorum, bu aciyla basa cikmakta zorlaniyorum...paylaşmak istedim öyle...dualarinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?