Anneannemden biktim!

Bi anım geldi aklıma.Nişanlı olduğum zamanlarda babanem misafirliğe bize gelmişti. İşe gidicem bu sabahtan uyanmış anneme demişki damat geldi gece sizde onu kızın odasına sakladınız ayakkabılarını da içeri aldınız görmesinler diye ben gördüm demiş. Hayal gördü sanırım babamda umursamadı zaten :KK70:Ne bilim konuyu okuyunca anlatmak istedim.

annemin geleceğini gördüm bi an için.

allah kurtarsın. kurana el bas demiş bi de. bu zihniyetteki insan eline kuran alsa ne almasa ne.

Sen sukret anneannen olduguna. Keske benim canim anneannem de yasiyor olsaydi. Ayrica ne olmus sorduysa korkma o kadar moral bozulmaz uc bes sorudan.

Haklısın anneannem diyip geçin tontiş onlar gerçekten.
Onlar öyle görmüş öyle yaşamışlar bazen söylenen şeyleri kulak ardı etmenz lazım

Hahaha benim ananem de bizde bu ay (Ki çok severim, alır güzel yerlere,sinemaya tiyatroya götürürüm).
TV'de hicbirsey izlemem ve sesi beni çok rahatsız eder. O yüzden odama geçtim kitaba başladım. Geldi yanıma 'kitap mi okuyorsun? Ne okuyorsun?' dedi sohbet açtı. Kısa kısa cevap verip kitaba devam ettim, aralıksız hiç susmadan yarim saat :ıslık:'sana zulüm bana ölüm değil miiiii,oyy gelin gelin , sevdalı geliiiin' diye şarkı söyledi. Baktım susmayacak, kitabı bırakıp KK açtım ben de :)
Ben benimkini sevdiğim için suyuna gidiyorum. O da millette eleştirdiği şeylerin aynısını yapsam da Nasrettin Hoca'nin 'yakişiyor yosmaya' fıkrasındaki gibi bana laf etmiyor :)
Ama apir sapır konuşup bana ahlak dersi veren bir ananem olsaydı yüzüne bile bakmazdim,değil cevap vermek

Ben pek bişey göremedim
Eski kafalar böyle oluyo
En kötü he he diyip gec ne olcak niye bu kadar büyüttünüz keşke benim ananemde yasasaydı

Back
X