• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkek boşandıktan sonra hata ettiğini anlar mı?

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.409
1.889
83
Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm ❤️

Kızlar ben anneci eşimden boşanıyorum , sadece merak ettiğim için soruyorum acaba günün birinde hata ettiğini anlar mı ? Bakın pişman olsun bana geri dönsün anlamında sormuyorum , sadece hata ettiğini anlaması benim için önemli. Teşekkürler bütün herkesi öptüm ❤️
Hata yaptigini anlasa bile. Donup dolasip yine anneci babaci oluyorlar maleseff

Valla az önce bi ablayla dertleşiyorduk. 30 sene önce boşanmış anneci kocasından. Adam 30 senedir hatasını anlamamış. Hatta üstüne gitmiş anasının bulduğu hatunla evlenip bikaç çocuk daha yapmış.

Tecrübe ettiniz sanırım
Ben ettim eski eşim anneciydi boşanma aşamasına gelince anneme bir daha dönmem evine girmem sildim sen yeter ki geri dön diyen adam adliyeden çıkınca anneciğinin kollarına koştu 😀 anne olayı çok ayrı aynı kulvarlarda bile asla olamazsınız anneci bir erkeğin bakış açısında. Yani bir gün pişman olur gibi düşünceniz varsa olmaz anca sizi tekrar kandırmak için belki 1,2 adım atar ama oldu da kabul ederseniz bu sefer daha beter anneci tarafıyla karşılaşırsınız. Hatta yola getirdim süründürdüm oh mantığı bile oluşabilir erkek tarafından. Daha çok tepenize biner anneyle

Anlayabilir, benim eski eşim anlamıştı ama bu değişip düzelebilecekleri anlamına gelmiyor ne yazık ki. Karakterin, kişiliğin değişmesi öyle kolay bi şey değil.
Eski eşim çok iyi anladı, ağladı, yalvardı, şans da verdim, baya iyi de gitti bi süre ama ilk olayda yine aptal aptal tepkiler verince emin oldum bitirme kararımdan. Bu psikolojik bi sorun olduğu ve çoğunda kemikleştiği için istese de değiştiremiyorlar.
En az hasarla sıyrılmaya bakın.

Son düzenleme:
Eşi anneci olan bir kuzenim var 18 yıldır adam düzelmedi her sene boşanacagjz diye tutturuyor kuzenim bu adam herkesi sildim diyor sonra yine annemin g*tünü ye kıvamına geliyor . Yani bence imkansiz
Bu tiplere resti çekince hemen "anamı, bacımı, ailemi silerim" diye yalvarma moduna geçiyorlar, hiç sekmez :KK53: Sanki ananı, aileni sil diyen var, dengeyi kur sadece, gerizekalı.

Back
X