• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Ah canım aynı şeyleri yaşadım seninle hemen hemen bizde ayrı yerlerde kalıyoruz gitmeye yakın aradı eşim bir hafta arayıp sormadı. O kadar çok doldurmuştu ki kaynanam eşimi ve kp ki o da yok hükmünde senin ki gibi sanki namussuzluk yapmışım gibi tepki gösterdi kp. Kavga ettim ki asla saygısızlık yapan biri değilim. Sıkıntı eşlerimizde özlerinde iyi de olsalar olgunlaşmamışlar olgunlaşamamışlar bu da kaynanaların kuklası olmalarına neden oluyor.

Allah yardimciniz olsun esinize dogru yolu gostersin insallah.. Kv de ne fenaymis size nasil aileni sileceksin der ne hakla! Sen kimsin ya deseydiniz. Beni buyuten emek veren canimdan kanimdan insanlari niye sileyim tovbe yarabbi yine sinirlendim:KK34:
Eşiniz inat etmistir , Allah bilir doldurusada geldi. Merak etmeyin oyle yada boyle arayacaktir sakin ilk adimi siz atmayin bence.. Zaman herseyin ilaci ama eve doneceginiz zamanda esinizle adam akilli konusup birseyleri halledip oulyle donus yapin..

Eski esim ilk ayrildigimiz donemde gecenin 3unde kapiya geldi, nerdeysem oraya geliyordu hatta, ben söylemiyordum, kuzenimle gorusuyordu mesela ogreniyordu laf arasinda nereye gidecegimi, geliyordu, biz şok.. Bunlari "ay cok pesimden koştu" havasini atmak icin anlatmiyorum elbette, 1 senelik evlisiniz ya, cok iyi niyetli biri iyi bi insan diyorsun, 15 gun aramamak sormamak nedir? Nasil iş? Sen karisisin.. Eksik bi şeyler mi var anlatmadigin? Sadece kaynanayi suclamak hic dogru gelmiyor bana ayrica.. Dolmasin arkadasim, akli beyni yok mu..

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
iyide kocan iyi olsa kusura bakmada 15 gun aramadan durmaz

Ah canım aynı şeyleri yaşadım seninle hemen hemen bizde ayrı yerlerde kalıyoruz gitmeye yakın aradı eşim bir hafta arayıp sormadı. O kadar çok doldurmuştu ki kaynanam eşimi ve kp ki o da yok hükmünde senin ki gibi sanki namussuzluk yapmışım gibi tepki gösterdi kp. Kavga ettim ki asla saygısızlık yapan biri değilim. Sıkıntı eşlerimizde özlerinde iyi de olsalar olgunlaşmamışlar olgunlaşamamışlar bu da kaynanaların kuklası olmalarına neden oluyor.
Canimmm inanirmisin ayni seyleri yasayan birini bilmek bile canimi yakiyo esimlede tartismadim kesinlikle kafami dinlemek istiyorum diyerek ciktim evden..ama dedigin gibi sanki buyuk bi ayibim varmis gibi hickimseden ses cikmiyo neyin oz guveni bu kadar onu anlamiyorum

Eski esim ilk ayrildigimiz donemde gecenin 3unde kapiya geldi, nerdeysem oraya geliyordu hatta, ben söylemiyordum, kuzenimle gorusuyordu mesela ogreniyordu laf arasinda nereye gidecegimi, geliyordu, biz şok.. Bunlari "ay cok pesimden koştu" havasini atmak icin anlatmiyorum elbette, 1 senelik evlisiniz ya, cok iyi niyetli biri iyi bi insan diyorsun, 15 gun aramamak sormamak nedir? Nasil iş? Sen karisisin.. Eksik bi şeyler mi var anlatmadigin? Sadece kaynanayi suclamak hic dogru gelmiyor bana ayrica.. Dolmasin arkadasim, akli beyni yok mu..
Esimle hic bi skntimiz yok aslina bakarsaniz ama eger ki kv mudahale ettiyse kavga gurultu.. kv beni ve esimi cok seviyo sevdigi icin de paylasmak istemiyo tamamen konu da bu .. ve kp yok hukmunde kp ailesiyle hickimse gorusmuyo kv korkusu oglumda kocam gibi olmasin gelinim ogluma benim kocama yaptiklarimi yapmasin bu kadar

Su an ki durumun nasil peki canim varmi esinde de bi duzelme

Esimle hic bi skntimiz yok aslina bakarsaniz ama eger ki kv mudahale ettiyse kavga gurultu.. kv beni ve esimi cok seviyo sevdigi icin de paylasmak istemiyo tamamen konu da bu .. ve kp yok hukmunde kp ailesiyle hickimse gorusmuyo kv korkusu oglumda kocam gibi olmasin gelinim ogluma benim kocama yaptiklarimi yapmasin bu kadar
Cok sevmek boyle olmaz yalniz.. Seven sevdiklerinin degerlerine deger verir (senin ailene mesela), sevdiklerine huzur verir.. Düpedüz saygisizlik ve bencillik kadinin yaptigi.. Eşinin fırsat vermemesi gerekiyor burda..
Esin senin ailene karsi nasil peki?

Cok sevmek boyle olmaz yalniz.. Seven sevdiklerinin degerlerine deger verir (senin ailene mesela), sevdiklerine huzur verir.. Düpedüz saygisizlik ve bencillik kadinin yaptigi.. Eşinin fırsat vermemesi gerekiyor burda..
Esin senin ailene karsi nasil peki?

Esim de kv de de ailemin yaninda hicbisey yokmus gibi davraniyo gayet iyiler ozellikle esim aileme cok cok saygili ..

Kafana takma biraz dinlen toparlan eşiniz büyük ihtimal dolduruluyordur.Bizde de buna benzer problemler oldu ne demek gerekirse aileyi bırakmak kaç yasına gelip büyütmüş ailen o zaman siz de eşinize ben gerekirse ailemi bırakcaksam sen de aileni bırakcaksın kısasa kısas Belki böyle empati kurabilir.

Cnm kafa dinlemeye gelmisdin tamam ama esinle neden iletisim halinde degilsin..
15 gun gorusmemek ciddi bi surec
Hic mi gorusmediniz yazismadiniz da mi

Back
X