- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi Umutsuzvakaa112
Allah Allahh cocuk gibi hep anasinin lafina mi bakarGerizekali kocam ben ve tum ailemi whatsapdan engellemis desem
Sizi hep dislarmi
Tuhaf
Anasi mi arama diyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allahh cocuk gibi hep anasinin lafina mi bakarGerizekali kocam ben ve tum ailemi whatsapdan engellemis desem
Boşanacak ozaman canım.Kv kendine cici bir yeni gelin arayışına girmiştir bile.Çocuk yoksa salla gitsin boşanmak günah değil daha iyisi çıkar karşına.Böyle anasının ağzına bakan karakteri oturmamış bir adamla hayat geçmez.Ömür törpüsü olurlar sana.Gerizekali kocam ben ve tum ailemi whatsapdan engellemis desem
Sana bisi soyleyimmi eğer eşinle evlilik yolunda devam edeceksen annesini kötüleme senin annen böle kötü şöyle kötü deme o sana döner terse teper sonuçta onu doğuran kadın yanlisiyla dogrusuyla onu atamaz seni haklı görmesini bekleme yanlış davraniyosun zamanla anlicak zaten zamanla taşlar yerine oturacak eğer annesinin bı davranisini yanlış görüyorsan hemen saldırıya geçme biliyorum kötü bi niyeti yok annenin ama şu davranışını doğru bulmuyorum tarzında konuş tamam niyeti kötü tamam kaynanalik yapio ama eşinin bunu görmesini bekleme canım su yaptığın bile hiç doğru olmamis adamı niye yanlız birakiosun su yaptığın hareket annesini haklı görmesini sağlıyor biliomusun bak ilk fırsatta karım beni bıraktı birbasima bak anam hep yanımda diye dusunduruyosun kendi ellerinde meydanı boş bırakıp annesine itiyosun maalesef erkekler çocuk gibi olgun düşünmesi zaman alıyor Şevkat sevgi onları iyileştiren tek gerçek sen şuan yaptığın şeyle onu kendinden sogutursun ve bikerede soğukluk girdimi toparlanmaz haberin olsunAynen oyle yaa adam annesini hakli gordukce cildiriyorum gelmeseydim de yine her zamanki gibi kavga kiyamet annem.hakli.kadincagiz kotu niyetle soylememis dicek ve ben sinir krizi geciricektim dayanamadim ve kafami toplamaya gidicem diyerek ciktim.geldimm ama bu belirsizlikten nefret ediyorum
Adam almaya bile gelmemiş.Kadın napsın kendini zorla eve gerimi soksun?Sizin söyledikleriniz olay bu seviyeye gelmeden geçerliydi yada adam karısını almaya gelirse geçerli.Konu sahibi bir adım atmış şuan bunun arkasında durmalı.Gururlu davranmalı.Zaten adam bütün iletişim yollarını kapatmış anlaşmaya gönlü yok demekki.Her şerde bir hayır vardır.Sana bisi soyleyimmi eğer eşinle evlilik yolunda devam edeceksen annesini kötüleme senin annen böle kötü şöyle kötü deme o sana döner terse teper sonuçta onu doğuran kadın yanlisiyla dogrusuyla onu atamaz seni haklı görmesini bekleme yanlış davraniyosun zamanla anlicak zaten zamanla taşlar yerine oturacak eğer annesinin bı davranisini yanlış görüyorsan hemen saldırıya geçme biliyorum kötü bi niyeti yok annenin ama şu davranışını doğru bulmuyorum tarzında konuş tamam niyeti kötü tamam kaynanalik yapio ama eşinin bunu görmesini bekleme canım su yaptığın bile hiç doğru olmamis adamı niye yanlız birakiosun su yaptığın hareket annesini haklı görmesini sağlıyor biliomusun bak ilk fırsatta karım beni bıraktı birbasima bak anam hep yanımda diye dusunduruyosun kendi ellerinde meydanı boş bırakıp annesine itiyosun maalesef erkekler çocuk gibi olgun düşünmesi zaman alıyor Şevkat sevgi onları iyileştiren tek gerçek sen şuan yaptığın şeyle onu kendinden sogutursun ve bikerede soğukluk girdimi toparlanmaz haberin olsun
Niye birakip geldim biliyomusun benim yuzume gulen hicbisey yokmus gibi davranan kocam annesine herseyimizi anlatip ortaligi karistirmis annesi dunyanin lafini yapmis o hala beni gerizekali yerine koyuyo ... annem soruyo oglum noluyo annen niye boyle yapmis diye annem hakli annem yapabilir diyo amaa bana da askimmm seni seviyorum diyerek hicbsy yokmus gibi rol yapmaya devamSana bisi soyleyimmi eğer eşinle evlilik yolunda devam edeceksen annesini kötüleme senin annen böle kötü şöyle kötü deme o sana döner terse teper sonuçta onu doğuran kadın yanlisiyla dogrusuyla onu atamaz seni haklı görmesini bekleme yanlış davraniyosun zamanla anlicak zaten zamanla taşlar yerine oturacak eğer annesinin bı davranisini yanlış görüyorsan hemen saldırıya geçme biliyorum kötü bi niyeti yok annenin ama şu davranışını doğru bulmuyorum tarzında konuş tamam niyeti kötü tamam kaynanalik yapio ama eşinin bunu görmesini bekleme canım su yaptığın bile hiç doğru olmamis adamı niye yanlız birakiosun su yaptığın hareket annesini haklı görmesini sağlıyor biliomusun bak ilk fırsatta karım beni bıraktı birbasima bak anam hep yanımda diye dusunduruyosun kendi ellerinde meydanı boş bırakıp annesine itiyosun maalesef erkekler çocuk gibi olgun düşünmesi zaman alıyor Şevkat sevgi onları iyileştiren tek gerçek sen şuan yaptığın şeyle onu kendinden sogutursun ve bikerede soğukluk girdimi toparlanmaz haberin olsun
Bir es karisinin hicbiseyden haberi yokken annesi ortaligin icine ettigi halde karisina sahip cikip benim karimi uzmeyin demeyi bilmiyosa ve kafamizi dinleyelim diye cikip giden karisini birkez olsun aramayip tum yollari kapatiyosa Allaha havale ediyorum buAdam almaya bile gelmemiş.Kadın napsın kendini zorla eve gerimi soksun?Sizin söyledikleriniz olay bu seviyeye gelmeden geçerliydi yada adam karısını almaya gelirse geçerli.Konu sahibi bir adım atmış şuan bunun arkasında durmalı.Gururlu davranmalı.Zaten adam bütün iletişim yollarını kapatmış anlaşmaya gönlü yok demekki.Her şerde bir hayır vardır.
Canım benim zaten haklısın eminim tahmin ediyorum yaşadıklarını bende evliyim ama bu tip insanlar bu dilden anlamaz özellikle kocan olacak adam kaleyi içten fetih et anliyomusun tatlı tatlı az önceki yazımda bunu anlatmaya çalıştım annesini alelen kötüleme yani bı laf soleyeceksen tamam niyeti kötü deil oysa seni doğuran kadın saygım sonsuz ama surda beni bu şekilde kırdı tarzında yani yoksa bu yolla hicbisi basaramazsin olan evliligine olur hı surda farklı bı konu acsaydin kocam beni dövüyor yada vs başka sıkıntılar ozamn yorumum bu şekilde olmazdı ama bı pire için yorgan yakma niye kocani kayinvalidene yem ediyosunki Belliki oglunu paylasamayan bı anne kendi egosu adına oğlunun hayatını mahfediyo ne yazıkki ogluda bunu gormeyecek kadar toy sen göster ama bu tutumunu değiştirNiye birakip geldim biliyomusun benim yuzume gulen hicbisey yokmus gibi davranan kocam annesine herseyimizi anlatip ortaligi karistirmis annesi dunyanin lafini yapmis o hala beni gerizekali yerine koyuyo ... annem soruyo oglum noluyo annen niye boyle yapmis diye annem hakli annem yapabilir diyo amaa bana da askimmm seni seviyorum diyerek hicbsy yokmus gibi rol yapmaya devam
Iyi bari, ailene karsi iyi olmalarina sevindim..Esim de kv de de ailemin yaninda hicbisey yokmus gibi davraniyo gayet iyiler ozellikle esim aileme cok cok saygili ..
Aynen canım attığın adımın arkasında dur.Gelirse bilki herşey daha iyi olacak.Seni kabullenip ayaklarını denk alacaklar.Gelmezlerde sen gidersen o ev sana zindan olur.Gençsin karşına niceleri çıkar dünyanın sonu değil.Eş çok önemli sonuçta 24 saat beraberiz sana haketmediğin muameleyi layık gören insanlarla aynı yerde olma.Çocuğun yok sanırım şanslısın çocuk olsa yıllarca bunların kahrını çekerdin.Bir es karisinin hicbiseyden haberi yokken annesi ortaligin icine ettigi halde karisina sahip cikip benim karimi uzmeyin demeyi bilmiyosa ve kafamizi dinleyelim diye cikip giden karisini birkez olsun aramayip tum yollari kapatiyosa Allaha havale ediyorum bu
Ben zaten genel olarak yazdım ayrica belirttim bırakıp annesine gitmesi hataydı diye ben gitsin gurursuzluk yapsın demiyorum ben hastada belirttim bu evliligi devam ettirmek istiyosan diye tercih konu sahibinin ben olayları yaşamadım haksızca demiyorum belki dibine kadar haklı ama annesini kötüleyen hiçbir kadın kocasını kazanmakta başarılı olamaz zaten zamanla kocasinin anladığı dili çözecek ona göre davranicak ki bu çok erkek ben aileni seviyorum seni doğuran kadını seviyorum çünkü seni bana verdi ama onlar beni sevmiyor tarzında bı tutum gösterirse zaten adamda mal değil yani bütün anlatmak istedigimin özü bu aslindaAdam almaya bile gelmemiş.Kadın napsın kendini zorla eve gerimi soksun?Sizin söyledikleriniz olay bu seviyeye gelmeden geçerliydi yada adam karısını almaya gelirse geçerli.Konu sahibi bir adım atmış şuan bunun arkasında durmalı.Gururlu davranmalı.Zaten adam bütün iletişim yollarını kapatmış anlaşmaya gönlü yok demekki.Her şerde bir hayır vardır.
Canimm sana yemin ederim benim ailesiyle annesiyle hoc bi skntim ypk birgun olsun karsikarsiya bile gelmedik zaten bana en cok koyan canimi yakan bu ailesiyle bi skntim yok adamla bi skntim.yok kv sadece oglunu ve beni paylasamadigi icin ailemi silmemi istiyo dusunsene kv beni ariyo kizim ben senden cok.memnunum Alllah razi olsun sanki swni ben dogurmusum o kadar seviyorum seni diyo pesine bide durduk yere bunlari yapiyo birgun olsun esime annesiyle ailesiyle ilgili bisey demedimCanım benim zaten haklısın eminim tahmin ediyorum yaşadıklarını bende evliyim ama bu tip insanlar bu dilden anlamaz özellikle kocan olacak adam kaleyi içten fetih et anliyomusun tatlı tatlı az önceki yazımda bunu anlatmaya çalıştım annesini alelen kötüleme yani bı laf soleyeceksen tamam niyeti kötü deil oysa seni doğuran kadın saygım sonsuz ama surda beni bu şekilde kırdı tarzında yani yoksa bu yolla hicbisi basaramazsin olan evliligine olur hı surda farklı bı konu acsaydin kocam beni dövüyor yada vs başka sıkıntılar ozamn yorumum bu şekilde olmazdı ama bı pire için yorgan yakma niye kocani kayinvalidene yem ediyosunki Belliki oglunu paylasamayan bı anne kendi egosu adına oğlunun hayatını mahfediyo ne yazıkki ogluda bunu gormeyecek kadar toy sen göster ama bu tutumunu değiştir
Ortalığı kvye bırakmışsın, eşini karşına alıp konuşmadan ellerinle kurduğun evini terk etmişsin hem de yok kv böyle böyle sesi iyi hissetmiyorum gibi tuhaf bir cümle ile. Evi terk etmek hem de böyle bir sebepten. Çok yanlış olmuş.Niye boyle dusunuyosun peki
Eşinle su konusmayi yaptinmi x sen seni doğuran kadından vazgecebilirmisin cennet onun ayakları altindayken ömrünü sana adamış seni evlendirmis seni karsiliksiz seven kadından bak x annem seni ne kdr çok seviyo tıpkı benim annem gibi hiçbir et tirnaktan ayrılmaz kendine gel bunu iice bı düşün tarzında konuşmayı denedinmiCanimm sana yemin ederim benim ailesiyle annesiyle hoc bi skntim ypk birgun olsun karsikarsiya bile gelmedik zaten bana en cok koyan canimi yakan bu ailesiyle bi skntim yok adamla bi skntim.yok kv sadece oglunu ve beni paylasamadigi icin ailemi silmemi istiyo dusunsene kv beni ariyo kizim ben senden cok.memnunum Alllah razi olsun sanki swni ben dogurmusum o kadar seviyorum seni diyo pesine bide durduk yere bunlari yapiyo birgun olsun esime annesiyle ailesiyle ilgili bisey demedim
Senin söylediğin herşeyi anladım canım ve hak veriyorum.Evini böyle bir şey için bırakmamalıydı.Ama kız seni terk ediyorum dememiş adama.Adam buna rağmen aramamış, gelmemiş karısını almaya bu saatten sonra tek yapacağı beklemek ,yada araya büyükleri sokmak barışmak istiyorsa.Ben zaten genel olarak yazdım ayrica belirttim bırakıp annesine gitmesi hataydı diye ben gitsin gurursuzluk yapsın demiyorum ben hastada belirttim bu evliligi devam ettirmek istiyosan diye tercih konu sahibinin ben olayları yaşamadım haksızca demiyorum belki dibine kadar haklı ama annesini kötüleyen hiçbir kadın kocasını kazanmakta başarılı olamaz zaten zamanla kocasinin anladığı dili çözecek ona göre davranicak ki bu çok erkek ben aileni seviyorum seni doğuran kadını seviyorum çünkü seni bana verdi ama onlar beni sevmiyor tarzında bı tutum gösterirse zaten adamda mal değil yani bütün anlatmak istedigimin özü bu aslinda
Yaa ben anlatamiyorumEşinle su konusmayi yaptinmi x sen seni doğuran kadından vazgecebilirmisin cennet onun ayakları altindayken ömrünü sana adamış seni evlendirmis seni karsiliksiz seven kadından bak x annem seni ne kdr çok seviyo tıpkı benim annem gibi hiçbir et tirnaktan ayrılmaz kendine gel bunu iice bı düşün tarzında konuşmayı denedinmi
Ama evini terketmis dusunsene senin herhangi bi yanlisindan dolayı eşin düşünmek için evden gitse ne hissedersin o adam şuan terkedilmis hissediyo kendini üstelik daha karektari oturmamış toy bı adamdan bahsediyoruz hı başta evet hata yapmış ama okuduğum kadarıyla adam silmiş bazı yerlerden şuan eğer kendisi arar yada birini gonderirse yanlış üstüne yanlış yapmış olur beklicek o arayana kadar su akar yolunu bulurSenin söylediğin herşeyi anladım canım ve hak veriyorum.Evini böyle bir şey için bırakmamalıydı ama kız seni terk ediyorum dememiş.Adam aramamış, gelmemiş karısını almaya bu saatten sonra tek yapacağı beklemek ,yada araya büyükleri sokmak barışmak istiyorsa.
Canım benim bende anlamaya çalışıyorum ona göre sana yardım etmek istiyorum peki şu aşamada bı sabret bakalım zamana bırak umarım herşey gönlünce olurYaa ben anlatamiyorumkimse bana bu konusmayi yapmiyo herkes yuzume guluyo arkamdan annemle kardesimle bu konusmayi yapiyolar