- 4 Mayıs 2022
- 1.407
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
O mesaja , oğlun da beni ateşiyle yaktı geçen gece diye iğrenç bir cevap vericeksin aslındaCidden yeter artık. Nedir bu kadınların çektiği. Geçen gün kayınvalidem (!) mesaj atmış oğlumun başını yaktın diye. Bunca şeyden sonra bir de beni suçluyorlar. Bu bir hastalık bence. Kaç yaşına gelmişler. Bide mesajlarımı birbirlerine iletiyorlar yanlışlıkla bana attı kendi mesajımı. Ve bunun yanlış olmadığını düşünüyorlar. Bu nasıl zihniyet. Artık sadece dalga geçiyorum ve Allah yardım etsin diyorum.
O cevaptan Sonra kayınvalideye acilde dil altı verirlerdi muhtemelenO mesaja , oğlun da beni ateşiyle yaktı geçen gece diye iğrenç bir cevap vericeksin aslındasonra da engellemelik
Oğlu ne diyor tüm bu olan bitene, önemli olan o kısımCidden yeter artık. Nedir bu kadınların çektiği. Geçen gün kayınvalidem (!) mesaj atmış oğlumun başını yaktın diye. Bunca şeyden sonra bir de beni suçluyorlar. Bu bir hastalık bence. Kaç yaşına gelmişler. Bide mesajlarımı birbirlerine iletiyorlar yanlışlıkla bana attı kendi mesajımı. Ve bunun yanlış olmadığını düşünüyorlar. Bu nasıl zihniyet. Artık sadece dalga geçiyorum ve Allah yardım etsin diyorum.
Boşanmaya vermedim henüz.ya siz bosanmamis miydiniz ?
Anneciğimi tercih ediyorum diyorOğlu ne diyor tüm bu olan bitene, önemli olan o kısım
Cidden yeter artık. Nedir bu kadınların çektiği. Geçen gün kayınvalidem (!) mesaj atmış oğlumun başını yaktın diye. Bunca şeyden sonra bir de beni suçluyorlar. Bu bir hastalık bence. Kaç yaşına gelmişler. Bide mesajlarımı birbirlerine iletiyorlar yanlışlıkla bana attı kendi mesajımı. Ve bunun yanlış olmadığını düşünüyorlar. Bu nasıl zihniyet. Artık sadece dalga geçiyorum ve Allah yardım etsin diyorum.
Oğlu ne diyor tüm bu olan bitene, önemli olan o kısım
Anneci erkekle evlenmeyen kadınlar buna son verebilir bence :)Cidden yeter artık. Nedir bu kadınların çektiği. Geçen gün kayınvalidem (!) mesaj atmış oğlumun başını yaktın diye. Bunca şeyden sonra bir de beni suçluyorlar. Bu bir hastalık bence. Kaç yaşına gelmişler. Bide mesajlarımı birbirlerine iletiyorlar yanlışlıkla bana attı kendi mesajımı. Ve bunun yanlış olmadığını düşünüyorlar. Bu nasıl zihniyet. Artık sadece dalga geçiyorum ve Allah yardım etsin diyorum.
Bizim üstüne kusacağımız geliyor, bazıları kapışıyor anlamıyorumOgluna en son konu sahibinin tanimina gore varos kizlar yemek goturuyorduadam paylasilamayan bir adam
Bizim üstüne kusacağımız geliyor, bazıları kapışıyor anlamıyorum
Erkeklerin tabi g*tü kalkarCunku biz sevgiden anlamiyoruz :) iste gercek ask ve sevgi buerkek nesli tukenmis diyollaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?