Anneden Ayri Kalamamak ...

prenses_06

sağlık ver ya allah
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
46
1
16
Diğer
Selam arkadaslar
Ben annemsiz biyere gitmek istemiyorum o olmadan rahat edemiyorum bi yerde...Sehir icinde ayri kaliyorum ama sehirdisina cikmak istemiyorum annem olmadan...
Akrabalarimiz geldi tatile benide goturmek istiyorlar ama ben cok kararsizim...1 ay annemgil olmayacak yanimda...sonra gelecek onlar... Ben hic ayri kalmadim annemden

Yanlismi yapiyorum sizce ayri kalmamakla ? Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim . Sagolun :)

Yaş kaç?
Çok küçüksen annenden ayrı kalmamalısın tabii.

22 yaş küçük değil aslında. bence ufak ufak alıştırın kendinizi, bu kadar bağımlı olmayın.. evlenseniz çok yıpranırsınız alışana kadar. allah ayırmasın, aile yanında en keyifli zaman bekarlık zamanı zaten

Ben ana kuzusuydum evlenince cok zorlandim 23 yasinda evlendim : )
Bu yasiniza kadar anneden ayri kalmaya alismadiysaniz bundan sonra zaten kolay kolay degismez sanirim.
Ancak evlenirseniz (+benim gibi uzaga giderseniz).

Canım benim, anacığın babacığın herzaman bu hayatta seninle olmayacaklar. Onlarsız da kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin. Çok şükür hayattalar ve sağlıklılar, Allah onları başından eksik etmesin.

Sıkıntı çekerim el kahrı çekemem dersen o başka. Fakat güzel vakit geçireceksen de değerlendir derim. Birgün gelir insan yapayalnız tatil bile yapmak zorunda kalır. O bile şuan benim derdime derman olabilir. Çok bunaldım iş-ev, ev-iş rutine bindim gidiyoruz birlikte.

Ben de annemsiz değilde ben evimden başka yerde mevzu kalma olunca tüylerim diken diken oluyo,,bir iki yakın akrabam hariç kalma olaylarını sevmiyorum rahat rahat oturamıyosun ,duş alamıyosun bende başka yerde kalmayı sevmeyen tiplerdenim evim evim güzel evim...ilerde evlenincede eşimin yanından ayrılmam heralde şimdi kendi evimde mutluyum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…