Anneden nefret etmek

Her anı yalan hep bi dolap çevirme gerekli gereksiz sürekli yalan söyleyen bencil bi kadın. Cocuklugumu gençliğimi ziyan etti.
Yaptıklarını gördüklerimi duyduklarımı bildiklerimi kafamdan atamıyorum
Bu nasıl nefret böyle çok büyük şeyler yaşanmış olması lazım anneden bu kadar nefret edebilmek için.

Biliyor ama umrunda olacak bi tip değil. Herhalde beyinsel sorunlu
Biraz daha detay vermeniz iyi olur yorumlayabilmemiz açısından. Mesela bir olaydan bahsedin ona göre fikir belirtelim diğer türlü diyecek bir şey olmuyor. Ayrıca bir insanın annesi için 'beyinsel sorunlu' demesi için gerçekten büyük olaylar yaşanması gerekir.
Üstelik 30 yaşındaymışsınız yoksa muhtemelen ergen yaşlardasınız diye düşünürdüm.

Anneyle çatışmalı olmak kendi dişi yönümüzle de kavgalı olmamıza sebep oluyormuş, görüşmeme imkanınız varsa görüsmeyin ama kafanızda halledin birşeyleri yoksa sizi kötü etkiler bu düşünceler

Hayretler içindeyim.
Sizin çocuğunuz var mı peki, ne biliyim insan bazı şeyleri evlattan sonra biraz daha zihninde oturturya.
O nedenle sordum
Evet var. Aslında başından beri herşeyin farkındayım ama evlattan sonra dediginiz gibi oluyor

Mesela babamı aldattı. Bunu benim gözlerimin önünde yaptı ben 12 yaşlarındayken. Beni günahlarına şahit etti

Ayrı sehirlerdeyiz. Hepten bağı nasıl koparabilirim ki. Kendi dişi yönümüzle kavgalı olmaya sebep derken acar mısınız biraz konuyu nasıl yani merak ettim

Küçük bir ilin bir ilçesinde.. herkesin birbirini az çok tanıdığı gördüğü bi yer. Soyadından tanınır bi yer yani.

Evet var. Aslında başından beri herşeyin farkındayım ama evlattan sonra dediginiz gibi oluyor

Sizce neden öyle peki?
Özünde kötü birimi, yoksa etrafına karşı reaksiyon olarak mı öyle?
Ya da size özel bi tavrı mı var?
Babanıza ya da çevreye nasıl?

Bencede. Fakat imkanım yok. Keske olsaydı yıllardır istiyorum çok çok profesyonel bi yardım hemde ihtiy acim olan. Kurtulmam lazım

Online alabilirsiniz.
Bu dönemde hep online oluyo zaten.
Bi de çok kalifiye psikologlar var YouTube kanallarını aktif kullanan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…