Dün gibi hatırlarım o anıAmin çok teşekkür ederim 5.5 yaşında ya vardım ya yoktum
Bu konuşan ben miyim yoksa.. bir tek eşim öyle öpücüklere boğarak falan uyandırmaz. Keske yapsaydı biraz boslugu doldurmak için uğraşsaydı. Yine de dolmazdı anlıyorum. Bende dolmuyor deseydim. Kafasındaki ideal evlat değildim. Bende. Hiç olmadım hiçte olamamBen o sözü yaşıyorum işte. Eşimle çok iyiyiz çok şükür. Sevgisi, merhameti, sarılıp öpmeleri o kadar çok ki. Annem beni bi kere öperek uyandırmamıştır ama eşim öpücüklere boğarak uyandırır ama işte aması var o boşluk geçmiyor içinden. Hç nedensiz durup duruken ağlama krizlerim geliyordu son zamanlarda azaldı biraz. Hangi birini anlatayım ki o kadar çok ki. Sevmedi beni çünkü ben onun kafasındaki ideal evlat değildim...
UmarımInsanin kendini Sorguladigi zamanlar umarim bi cikis noktasi bulursunuz
Ankara'da bildiğiniz ücretsiz terapi merkezi var mı?buyuksehirde olsaydiniz ucretsiz terapi saglayan cok guzel merkezler var tavsiye edecektim fakat yine de maddi olarak kendinizi zorlasanizda tedavi olmanizi oneririm evet fiziksel olarak saglam gorunebilirsiniz fakat ruhunuz da bedeniniz kadar degerli. hic olmadi kitap okuyun bol bol cok iyi gelir. satin almaya gucunuz yoksa ilce kutuphanesinden alin
ankarada oturmuyorum o yuzden bilgim yok. fakat google aramasi yapildiginda bir kac yer cikti bi arastirin mutlaka oldugunu dusunuyorum. diyanetin bile (psikolojik) danismanlik birimleri vardi calistigim donemde.Ankara'da bildiğiniz ücretsiz terapi merkezi var mı?
Nasıl bırakacağımı bilsem hemen bırakıcam. Hiç bağımız olmadı hiç bi derdimi beni anlar o diyerek anlatamadım hiç bi zamanBence bir saatden sonra icimizdeki cocuga annemizin bundan daha iyi bir performans sergileyemeyecegini anlatmaliyiz . Yasimiz kac olursa olsun yine insan annesi ile aslinda bir bag kurabilmek istiyor. Lakin anneniz bunu yapacak kapasitede degilse o zaman kendimize yönelmemiz lazim ve onu oldugu gibi var olmaya birakmaliyiz.
Onun vermediği sevgiyi, ilgiyi siz kendinize vererek atlatacaksın. Beraber mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ayrı yaşasanız sizin için daha iyi gibi.Nasıl bırakacağımı bilsem hemen bırakıcam. Hiç bağımız olmadı hiç bi derdimi beni anlar o diyerek anlatamadım hiç bi zaman
Yok beraber yaşamıyoruz. Kendisi eminim ki çok isterdi ama ben yapabileceğimi sanmıyorumOnun vermediği sevgiyi, ilgiyi siz kendinize vererek atlatacaksın. Beraber mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ayrı yaşasanız sizin için daha iyi gibi.
Anladım, sizin için daha iyi olmuş. Bence artık geçmişte size kendinizi değersiz hissettiren insanları düşünerek geçirmeyin. Ne güzel uzaksınız.Yok beraber yaşamıyoruz. Kendisi eminim ki çok isterdi ama ben yapabileceğimi sanmıyorum
görüşmeyin içinizdekileri söyleyinBana göre çok büyük 30 yaşına geldim ama hala alışamadım kabullenemedim aklımdan çıkmıyor. Bütün hayatımı etkiledi
Haklisiniz bende düşünmek istemiyorum ama nasıl dusunmeyecegimi bulamadım henüz.. henüz diyorum çünkü umarım düşünmeyeceğim günlerde olacaktır umudumu kaybedip delirmek istemiyorumAnladım, sizin için daha iyi olmuş. Bence artık geçmişte size kendinizi değersiz hissettiren insanları düşünerek geçirmeyin. Ne güzel uzaksınız.
Icimdekileri farklı çeşitlerde bir kaç defa söyledim ama ağlama moduna geçip kendini arındırıyorgörüşmeyin içinizdekileri söyleyin
Tabi ki hemen söküp atamazsınız o duyguları sonuçta aileyi tamamen hayatımızdan çıkartamıyoruz. Bu da sizi o yüzden rahatsız ediyor zaten. O da muhtemelen bastırılmışlığı bu şekilde dışarıya vuruyor. Hepimizin ailevi sorunları var, cunku cok kati ve kuralci bir toplumuz. Travmalarla dolu, stresle doluyuz. Bu yüzden "tüm kötü senoryolar bir tek benim başıma geliyor, bir ben miyim" diyoruz hepimiz ama yalnız değilsiniz bunu bilin.Haklisiniz bende düşünmek istemiyorum ama nasıl dusunmeyecegimi bulamadım henüz.. henüz diyorum çünkü umarım düşünmeyeceğim günlerde olacaktır umudumu kaybedip delirmek istemiyorum
Teşekkür ederim. O da ayrı bi acı aslında bi yandan da keşke yalnız olsaydım diyorum kimsenin bu tarz şeyler yaşamasını istemem.. ama malesef bazı acılar şükür dahi ettiriyor beterin beteri de vardır mutlaka. Allah herkesin yardımcısı olsunTabi ki hemen söküp atamazsınız o duyguları sonuçta aileyi tamamen hayatımızdan çıkartamıyoruz. Bu da sizi o yüzden rahatsız ediyor zaten. O da muhtemelen bastırılmışlığı bu şekilde dışarıya vuruyor. Hepimizin ailevi sorunları var, cunku cok kati ve kuralci bir toplumuz. Travmalarla dolu, stresle doluyuz. Bu yüzden "tüm kötü senoryolar bir tek benim başıma geliyor, bir ben miyim" diyoruz hepimiz ama yalnız değilsiniz bunu bilin.
Anne olmak, kendi annelerimizle olan travmaları tetikliyor.. Seninkine benzer ama daha ağır şartlarda yaşamış biriyim, kaldı ki benim babam bile yoktu hayatımda.. Youtube Tülay Kök, Mehmet Başkak videolarını izle. M. Başkak uygulamalı sırtınızdaki yüklerden kurtulun videosunu yap. İnst. Rümeysa Demirörs takip edebilirsin, onarım için tavsiyeleri var ve sorulara da cevap veren naif biri. Tülay kök anne nefretini de işliyor, istersen 15 tl ye mavi odaya katılıp ilerleyebilirsin.. Bunlar online ücretsiz kendine yardım edebileceğin videolar.. Sen hazırsan sırtındaki yükü atma zamanı gelmiştir.. Bol şans..Teşekkür ederim. O da ayrı bi acı aslında bi yandan da keşke yalnız olsaydım diyorum kimsenin bu tarz şeyler yaşamasını istemem.. ama malesef bazı acılar şükür dahi ettiriyor beterin beteri de vardır mutlaka. Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben galiba bana herşey dama dedi ki herşeyi sorguluyorum. Yaşadığım "an" dan bulunduğum ortamdan da hoşnut değilim. Bunlar da tetikliyor sanıyorum. Kendime hobi bulmalıyım belki de
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinAnne olmak, kendi annelerimizle olan travmaları tetikliyor.. Seninkine benzer ama daha ağır şartlarda yaşamış biriyim, kaldı ki benim babam bile yoktu hayatımda.. Youtube Tülay Kök, Mehmet Başkak videolarını izle. M. Başkak uygulamalı sırtınızdaki yüklerden kurtulun videosunu yap. İnst. Rümeysa Demirörs takip edebilirsin, onarım için tavsiyeleri var ve sorulara da cevap veren naif biri. Tülay kök anne nefretini de işliyor, istersen 15 tl ye mavi odaya katılıp ilerleyebilirsin.. Bunlar online ücretsiz kendine yardım edebileceğin videolar.. Sen hazırsan sırtındaki yükü atma zamanı gelmiştir.. Bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?