Çocuk Hastalıkları anneler acil yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor.. :( boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim

Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor.. :KK43: boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim

ayaklarının altına vick sürüp iyice ovup çorap giydirince iyi geliyor ben denemiştim bunu iki ay önce hemen kesti iyi geldi,ama sizinki üç yaşında çocuk yani ona uygulanır mı bilemem,pekmez yada balla karabiber karışımıda iyi geliyor,ama dedğim gibi çocuk sonuçta dikkat etmek lazım

• Beğen
Reactions: EIN
ayaklarının altına vick sürüp iyice ovup çorap giydirince iyi geliyor ben denemiştim bunu iki ay önce hemen kesti iyi geldi,ama sizinki üç yaşında çocuk yani ona uygulanır mı bilemem,pekmez yada balla karabiber karışımıda iyi geliyor,ama dedğim gibi çocuk sonuçta dikkat etmek lazım
Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyor:(

Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyor:KK43:

ayy kıyamam ya, acile götürseniz bu akşam,ilaç vrmek istemeseniz bile bunları sorsanız doktora, Allahım acil şifa versin inşallah

Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyor:KK43:
Geçmiş olsun canım,Bronşit yada astım falan olmasın,ben de 6 aylık bebekken bronşit olmuşum,7 yaşına kadar çektim,doktorlar anneme 7 yaşına kadar geçti geçer geçmezse ömür boyu devam eder demişler çok şükür geçti.

Geçmiş olsun canım,Bronşit yada astım falan olmasın,ben de 6 aylık bebekken bronşit olmuşum,7 yaşına kadar çektim,doktorlar anneme 7 yaşına kadar geçti geçer geçmezse ömür boyu devam eder demişler çok şükür geçti.
Yok bende oyleyim karsi komsumuzda aynisi salgin var. Ates yaomiyor oksuruk bogaz agrisi halsizlik belirtileri. Ben bugugum okadar cok kotu drgilim ama kizim cok oksuruyor

Geçen yıl kızım bronşit olmuştu. O da 3 yaşındaydı o zaman. Ben eczaneden keçiboynuzu özü alıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yedirmiştim. Öksürüğüne baya faydalı olmuştu.

ayy kıyamam ya, acile götürseniz bu akşam,ilaç vrmek istemeseniz bile bunları sorsanız doktora, Allahım acil şifa versin inşallah
Okadar acil degil ates fakan yok ama yarin ilk isim gotyrmek olacak yurt disinda yasiyorum havalar bi iyi bi kotu hergun degisiyor..ve salgin var

Geçen yıl kızım bronşit olmuştu. O da 3 yaşındaydı o zaman. Ben eczaneden keçiboynuzu özü alıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yedirmiştim. Öksürüğüne baya faydalı olmuştu.
Benim kizimda boronsit degil ama ona benzer bisey dedi doktor 3aylikti oldu.ilerlerse bronsite cevirri dedi.ben sicak su buhari yapmistim kizima..yorumun icin tesekkurler.suan hemen evde yaoacagimcbisey ne olabilir diye merak ediyorum

Öksürüğe zencefil bal karışımı iyi geliyor ama çocuğa yarar mı bilemedim ki.

Bal sut verdim bitirmemis kizim biberonla.sabahta bil bitki cayi verdim.ebdiseleniyirum bivanne olarak.yarin dr ya goturucem ikac biseyler verur belji oksurugu icin yada bisey onerir.teyzrme abneme sordum oksuruk surubu cay falan dediler

Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor.. :KK43: boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim
karabiberle balı karıştırıp geceleri bir çay kaşığı vermenizi tavsiye ederim Kocakarı reçetesi gibi ama işe yarayan denenmiş bir yöntem ..

• Beğen
Gecmis olsun kuzucuga...1tatli kasigi bal ve oda sicakliginda yumusamis 1tatli kasigi tereyagini birbirine karistir.krema gibi birsey oluyor.yatmadan agzina koy ama hemen yutmasin seker gibi erite erite.ustune su falan verme.insallah sifa olur...

• Beğen

Kusura bakma, gormemisim goturecekmissin zaten. panik oldum birden :)

Ben zencefil tozuyla bali karistirip veriyorum, rahatlatiyor.

eski mesaj: "bence gotur doktora. Cigerleri doluysa bisey verir ne bileyim. buhar terapisi filan, ilacla birlikte.
Boyle seyler sakaya gelmez. Kucuck cocuga bir hastalik girdimi bi daha cikmaz."

Gecmis olsun.
siyah turpu dolma gibi oyup icine bir kasik bal koyun onu da bir bardaga yerlestirip turpun icinden suzuldukten sonra icirin. Tam anlatamamis olabilirim googledan ballı turp yazar aratirsaniz hem tam tarifini hem gorsellerini bulabilirsiniz. Benim kizima cok iyi gelmisti.

Cnm benimki 2wyasında. Gecen yıl aynı sekilde hastalanmıstı. Aile hekimimiz harika bi dr du... hastaya uzuun uzun anlatır bilgilendirirdi..

1Tatlı kasığı bal,1 küçük boy soğanı rendele suyunu kat, ve küçük yarım limon. 3Öğun bi tatlı kasığı ver. 3 4gün devam et. Doğal antibiyotik. Normal antibiyotik hiç kullanmıyorz. 2Yılda bi alınması gerekirmiş sık kullanılırsa yararlı bakterileride öldürür ilerde çok çeşitli hastalklar olurmus . Büyüler için bi emek kasığı uygula..
Aferin pedifen minoset gibi ilaçlarda kullanıyoruz tabi.

Evet yapılıyor çocuklarada

Back
X