Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor..boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim
Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyorayaklarının altına vick sürüp iyice ovup çorap giydirince iyi geliyor ben denemiştim bunu iki ay önce hemen kesti iyi geldi,ama sizinki üç yaşında çocuk yani ona uygulanır mı bilemem,pekmez yada balla karabiber karışımıda iyi geliyor,ama dedğim gibi çocuk sonuçta dikkat etmek lazım
Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyor
Geçmiş olsun canım,Bronşit yada astım falan olmasın,ben de 6 aylık bebekken bronşit olmuşum,7 yaşına kadar çektim,doktorlar anneme 7 yaşına kadar geçti geçer geçmezse ömür boyu devam eder demişler çok şükür geçti.Bende bilemedim viks var ama evde bilemedim cicuk bayagi oksuruyor
Yok bende oyleyim karsi komsumuzda aynisi salgin var. Ates yaomiyor oksuruk bogaz agrisi halsizlik belirtileri. Ben bugugum okadar cok kotu drgilim ama kizim cok oksuruyorGeçmiş olsun canım,Bronşit yada astım falan olmasın,ben de 6 aylık bebekken bronşit olmuşum,7 yaşına kadar çektim,doktorlar anneme 7 yaşına kadar geçti geçer geçmezse ömür boyu devam eder demişler çok şükür geçti.
Okadar acil degil ates fakan yok ama yarin ilk isim gotyrmek olacak yurt disinda yasiyorum havalar bi iyi bi kotu hergun degisiyor..ve salgin varayy kıyamam ya, acile götürseniz bu akşam,ilaç vrmek istemeseniz bile bunları sorsanız doktora, Allahım acil şifa versin inşallah
Benim kizimda boronsit degil ama ona benzer bisey dedi doktor 3aylikti oldu.ilerlerse bronsite cevirri dedi.ben sicak su buhari yapmistim kizima..yorumun icin tesekkurler.suan hemen evde yaoacagimcbisey ne olabilir diye merak ediyorumGeçen yıl kızım bronşit olmuştu. O da 3 yaşındaydı o zaman. Ben eczaneden keçiboynuzu özü alıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yedirmiştim. Öksürüğüne baya faydalı olmuştu.
karabiberle balı karıştırıp geceleri bir çay kaşığı vermenizi tavsiye ederim Kocakarı reçetesi gibi ama işe yarayan denenmiş bir yöntem ..Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor..boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim
Slm arkadaslar 3 yasinda bir kizim var. Dunden beri ikimizde hastayiz. Ilk gun kizimin atesi 39 du sonra atesi olmadi fakat cok oksuruyor..boguluyor adeta..doktora gitsem cij fazla yapacagini bisey yok en fazla syrup.. oksyruk disinda cok velirgin ates cok istahsizlik falan yok.oksuruge be iyi geliyor acaba.. papatya melisa cayi verdim balli sut..ama hala cok oksuruyor.lutfen yardim
Evet yapılıyor çocuklaradaayaklarının altına vick sürüp iyice ovup çorap giydirince iyi geliyor ben denemiştim bunu iki ay önce hemen kesti iyi geldi,ama sizinki üç yaşında çocuk yani ona uygulanır mı bilemem,pekmez yada balla karabiber karışımıda iyi geliyor,ama dedğim gibi çocuk sonuçta dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?